Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fala İnanır Mısınız, Fal Baktırır Mısınız?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

falla uraşmam ama süper kahve içerim.hayatımda hiç kahve içer misin (türk kahvesi) sorusuna hayır demedim :)

bi de böle cafelerde filan bakılan fallarda doğru çıkma olayı çok var bi tanıdığımın başına geldi de bende biraz sorguya çektim kendisini olay anlaşıldı.şimdi ilk gitiğinde bakan kişi çok genel şeyler döylüyor sen de tabi konuşuyorsun hayatınla beklentilerinle ilgili.sonra memnun olmadan kalkıyorsun tabi hiçbişe bilmedi diye şansa bakki tekrar gittiğinde falına bakan kişi senle ilgili herşeyi biliyor ne tesadüf.bide bunlar büyük müşteri düşürmek için bazı dolaplar çeviriyorlar örneğin birşey kaybetmiş bi adama yerini bulucam ama xbin tl ye patlar falan filan yazık ya
Sosyal ağlarda paylaş

birisi avucunu açıp kapatırken orta parmağının çıkıntısı sivri değil ve diğer eline göre kütse, sert yüzeylere sert yumruklar atabilen birisi olduğunu anlarım.

bi de güzel ellere karşı hafif fetişim olduğu için, 4. dubleden sonra karşıdaki hatuna yazılıp yazılmayacağı mı da anlayabiliyorum. ellerle ilgili dikkat ettiğim 2 husus budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çok komik. Dindar adam fala inanmaz, dine göre Allah dışında kimse geleceğ bilemez vs. diye hatırlıyorum en azından. E dinsiz olan zaten bilimle alakalıdır, bilir bunların saçmalık olduğunu. Dolayısıyla fala inanıyorum diyen insanların olması çok garip :/

Ha ayrıcca yıldızların ve gezegenlerin konumları benim geleceğimde hangi kızla ne yaşayacağımı falan etkileyecek ha? lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...