Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlayStation Plus

Spyro

Öne çıkan mesajlar

yazilmista bir daha ayziyim

psn e para vermek istemedigimde kimse online oyun oynama hakkimi elimden almiyor
ek ivir zivir veriyro satin alinca ki onuda almayi pek dusundugumu soyliyemem

para vermesemd ecatir catir onlien oyun oyniyorum ama, 2010 yilinda netten oyun oynamak icin haydut bri sirkete harac odemiyorum
cok super bir olay buda :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
shopto.net e gir. ordan PSN INSTANT CODE al. 50 pound luk kodu 45pound a satıyorlar hatta daha karlı. code direk my account kısmında codes denilen yerde yazıyor. cep telefonun kayıtlıysa cebine msg da geliyor. istersen 20 pound lukta alabilirsin.

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS350INSTANT-PlayStation%20Network%20Card%2050%20Instant%20Code%20PSN.html

yanlız plus ile ilgili şöyle bi durum var. UK PSN den aldığın zaman indirdiğin addonlar UK PSN kodlu ps3 oyunlarıyla çalışır. yani türkiye den oyun satın alıyorsan eğer türkiye ye gelen oyunlar genelde irlanda ve uzak doğu kodlu. irlanda kodlu olan oyunların content packleri bazen UK store da satılıyor ama her zaman değil. o yüzden buna dikkat et. yani shopto dan alışveriş yapıyorsan hep ve türkiye den aldığın oyunların kodları UK store a bağlıysa sorun yok. ama değilse addonların çalışmaz 80%. online profil avatarı falanda UK PSN le bağlı olduğun zaman kullanabilirsin. onun dışında indirdiğin oyunlar ve diğer bağımsız şeyleri istediğin sub veya master accountla kullanabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

Viktor said:

ya HDD degsitiresim var

8gb bos yer kalmis, silmek istemiyorum hicbisey
lan viktor, xbox live'a yillarca laf edip parali PSN mi yapican simdi?

PSN Plusin verdigi oyunlar felan zaten odedigin paraya geliyo. HA peki huylanmiyo muyum ilerde normal PSN i kapar bu herifci ogullari diye. Huylaniyorum acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

2.5" notebook hdd si alıyorsun. ps3 ün yanında duran kapağı çıkartıyorsun. vidayı söküyorsun ve sonra hdd i önce sağa doğru ittirip soketten çıkarıyorsun sonra dışarı çekiyorsun. takarken tam tersi. external hdd e full backup alıp yeni hdd e herşeyi backup restore ile koyabiliyorsun istersen. ben 500gb 7200rpm le değiştirmiştim 3-4 ay evvel. garantiyi etkilemiyor. ps3 ün kitapçığında hatta nasıl yapılacağını anlatır. youtube dan videolarınıda bulabilirsin çok kolay bi işlem.

birtek vidalar fabrikada sıkıldığı için çok sıkı olabiliyor. o yüzden tam oturan yıldız tornavida ile sıyırmadan sökmeyi becermek lazım yoksa yalama yapabilirsin.

http://www.youtube.com/watch?v=BkM9wiZePfs

external hdd bağlayabiliyorsun ps3 e ama demoları vs oraya aktarabiliyormusun bilmiyorum ama diğer resimleri videolar vs aktarılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...