cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bakın bakın ne diyecem şimdiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Saeros said: escape said: bu tarz "sistem dizileri"nin tartışılmadığı kesin lanet olsun adamım fak dı sistım ya size pazarladıkları şeyi alıyosunuz, biraz isyan beylerLANET OLASI KANEPEYE ALINCA ARTIK SONSUZA DEK KANEPE SORUNUM OLMAYACAK DİYORSUN. ARKASINDAN YEMEK TAKIMI, TELEVİZYON SEHPASI... SÜREKLİ BİRŞEYLERİN PEŞİNE BAĞLIYORUZ YAŞAMLARIMIZI. EN NİHAYETİNDEN BİZ DEĞİL, EŞYALARIMIZ BİZE SAHİP OLUYOR. CCC PROJECT MAYHEM CCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Masquerade said: Saeros said: escape said: bu tarz "sistem dizileri"nin tartışılmadığı kesin lanet olsun adamım fak dı sistım ya size pazarladıkları şeyi alıyosunuz, biraz isyan beylerLANET OLASI KANEPEYE ALINCA ARTIK SONSUZA DEK KANEPE SORUNUM OLMAYACAK DİYORSUN. ARKASINDAN YEMEK TAKIMI, TELEVİZYON SEHPASI... SÜREKLİ BİRŞEYLERİN PEŞİNE BAĞLIYORUZ YAŞAMLARIMIZI. EN NİHAYETİNDEN BİZ DEĞİL, EŞYALARIMIZ BİZE SAHİP OLUYOR. CCC PROJECT MAYHEM CCC off gaza gelip sigara söndürdüm elimin arkasında çok acıyo yara izi kalır inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 olm sizi behlol mu kurtarcak gidin ders çalışın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ÜŞÜYORUZ TYLER DURDEN REİS PROJELERİNLE ISIT BİZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 SİZİ DANDİK BURJUVALAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 cemss said: olm sizi behlol mu kurtarcak gidin ders çalışın! açtım sordum lys3'te aşk-ı memnudan sorucaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 alıntıya kızıyorlarmış dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 lostlu soru çıkmıştı neden memnulu çıkmasın. nedne olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ben karakterlerin psikanalizini lacan'ın freud kuramına yaptığı katkıları ve deleuze-guittari ikilisinin birey-toplum ilişkileri hakkındaki tezlerini de göz önünde bulundurarak incelemek için izliyorum açıkçası pzort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 adam sigmunda güveniyor beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 sekse gönül vermişler işte neyini incelicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mahyem aşk-ı memnu yalısını kazanmış, içinde bihteri de veriyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar