wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bu yaz baya bi sıcak.. Katılmak isteyenler için bi burayada yazayım dedim.(böyle bişi için etkinlik gerekli değil aslında ya, hergün yapabiliceğiniz bir şey çünkü ^_^ ) http://www.facebook.com/event.php?eid=123735734332146 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 abi fikir güzel eyvallah da bizim tüm yollar maşallah çukur ve su dolu zaten yağmur sayesinde. onun yerine bi kap mama falan bıraksalar daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ben yapıyorum zaten. yolda görünce falan da çok yapıyorum gidip su alıyorum marketten kap bulmaya çalışıyorum tekelden, kuruyemişciden, kasaptan. doldurup veriyorum inanın kana kana içiyolar. bu sıcaklarda en çok onların ihtiyaçları var, zor birşey değil ya. serinleyemıyorlar çünkü, ağızdan ve pati altlarından serinleyebiliyorlar üstüne kürkleri var. çok ihtiyaçları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Her zaman yaptığım şeydir zaten attendingte yaptım herkes görsün diye listemde. Annem ve ben delisiyiz hayvanların evimiz göksu evlerinde kapımızın önü açık büfe gibi zaten gelen yiyor:) Herkes yapsın zor iş değil su dediğin 50 kuruş (yeni paraya alışamadım hala 500bin diyordum ha) al birkaç tane max 2 tl işte 4 tane yeterde artar o an olduğun yerde al bir tane kapımsız birşey vardır bakkalda boş yoğurt kabı falan koy içine sevinsin hayvanlar gerçi bu aralar yağmur harla gürlede. Pazar bitiyor bu yağmur olayları sizinde bir katkınız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Ben direk eve atıyorum bulunca hayvanat bahçesi gibi ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 unutulmasın bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 sokak hayvanları ölsün ki çoğalmasın böylece bakacak daha az hayvan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bu sekilde iyice insanlara muhtac oluyor hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Longshanks said: sokak hayvanları ölsün ki çoğalmasın böylece bakacak daha az hayvan olur yuh naptin genc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 They dont need you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 delimanyakcapkin said: Longshanks said: sokak hayvanları ölsün ki çoğalmasın böylece bakacak daha az hayvan olur yuh naptin genc söylediğim insanlık dışı gibi geliyo ama öbür türlü kısır döngüye giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Normalde paylaşmam böyle videoları insanlara zorlama yapıomuş gibi gelio ama bunu paylaşayım istedim ^_^ http://www.facebook.com/video/video.php?v=462325679847 edik: misal çocuğa okul üniforması giydirmişler direk psikolojik koruma iç güdüsü sağlıyorlar izleyenlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 suan staj yaptıgım yerde bi hasky var,gecen gezdirdik bi 15 20dk guneşin altında,akıllı caycıda biz gelince su vermemiş,akşam bi kova su içti hayvan:) oyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Sokak hayvanlarını besleyerek kendi vicdanınızı rahatlatıyor olabilirsiniz ama bu yaptığınızla onları acılı hayatlarını sürdürmeye mahküm etmiş oluyorsunuz. Bırakında ölsün şunlar artık üredikçe ürüyorlar. Hem onlara yazık hemde biz vatandaşlara. Kapısının önüne yicek bırakanlar yüzünden her taraf it doldu. Çoluğumuz var çocuğumuz var sokağa çıkaramaz olduk! İnsan tarafından doğal ortamındaki bir hayvanın kılına zarar verilirse yüreğim parçalanır çünkü o hayvan bizimde hayatta kalmamımızı sağlayan doğal döngünün bir parçası ama doğal ortamında değilde şehirde yaşayan bir hayvanın doğaya ne gibi bir katkısı olabilirki oda en az insanlar kadar doğal kaynakları tüketen bir canlı konumuna gelir. Evet bu canlıların doğal yaşam alanlarını biz işkal ettik ama olan oldu şimdi itlerle insanlar uyum içinde yaşamayacağına göre bu bölgeden hangi türün gitmesi daha uygun olur? Yani mantık dışı boyutalara ulaşmış aşırı hayvan sevgisinin hiç bir anlamı yok. Eğer hayvanları seviyor ve doğal yaşam alanlarının daha fazla işkal edilmesini istemiyorsanız biraz az üreyin olsun bitsin. Sokak hayvanlarını beslemek bir çözüm değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Wyrm said: Sokak hayvanlarını besleyerek kendi vicdanınızı rahatlatıyor olabilirsiniz ama bu yaptığınızla onları acılı hayatlarını sürdürmeye mahküm etmiş oluyorsunuz. Bırakında ölsün şunlar artık üredikçe ürüyorlar. Hem onlara yazık hemde biz vatandaşlara. Kapısının önüne yicek bırakanlar yüzünden her taraf it doldu. Çoluğumuz var çocuğumuz var sokağa çıkaramaz olduk! İnsan tarafından doğal ortamındaki bir hayvanın kılına zarar verilirse yüreğim parçalanır çünkü o hayvan bizimde hayatta kalmamımızı sağlayan doğal döngünün bir parçası ama doğal ortamında değilde şehirde yaşayan bir hayvanın doğaya ne gibi bir katkısı olabilirki oda en az insanlar kadar doğal kaynakları tüketen bir canlı konumuna gelir. Evet bu canlıların doğal yaşam alanlarını biz işkal ettik ama olan oldu şimdi itlerle insanlar uyum içinde yaşamayacağına göre bu bölgeden hangi türün gitmesi daha uygun olur? Yani mantık dışı boyutalara ulaşmış aşırı hayvan sevgisinin hiç bir anlamı yok. Eğer hayvanları seviyor ve doğal yaşam alanlarının daha fazla işkal edilmesini istemiyorsanız biraz az üreyin olsun bitsin. Sokak hayvanlarını beslemek bir çözüm değil Sadece boldlu kısmı okudum. Sokakta dilenen insanlarada yardım ediyorum ben. Hatta bir çoğu benden paralı konumda olduğu durumda bile.. Aç insanlara da yardım etmeyelim bi köşede ölsünler di mi? Boşuna acılı hayatlarını sürdürmeye mahkum etmeyelim onları köşede bi yerde ölsünler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Evet dediklerim aynı zamanda sokakta yaşayan aç insanlar içinde geçerli. Hatta onlar itlerden bin kat daha büyük bir tehdit. Neticede itler hırsızlık yapmaz başkasının malına zarar vermez öldürmez tecavüz etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Temem kayda alınmayacak birisi olduğunu söylemiş oldun. Sana başka cevap vermemize gerek yok gibi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Daha basit bir dille seni akla mantığa nasıl çağırabilirim die düşünüyordum ama bu son yazdığından sonra kayda alınmayacak birisi olduğunu görmüş oldum. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Parası olmayan, imkanı olmayan canlıları(canlılar diyorum genel konuşayım dedim) öldürelim diyorsun. Sonra buna mantıklı bi düşünce diyorsun? Sadece bir soru sorucam tamam dersen başka bişi demiyorum sana.. Sen o canlıların yerinde olsaydın bizim seni öldürmemizi mi isterdin? Yoksa ne olur bana yardım edin mi derdin? Ebek yamulmazsam bu son cevabımdı çok absürd bişi demezsen iyi günler dilerim. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 dont feed the troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 adam troll bide inanmış:P şehir dediğin yerde sadece insanlar yaşamaz. doğadan tamamen soyutlanmış olması mı gerekiyor şehrin, bre karacahil? şehir dediğin; doğanın üstüne bol bol beton dökülmüş halidir sadece. hiç ağaç da ekilmesin, o ağaçlara kuşlar da konmasın, her türlü irili ufaklı hayvan uzaklaştırılsın ilaçlansın. BU MU MANTIK EY TROLL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Dediklerimi çarpıtıp durmanıza lüzum yok. Bakın benim derdim kısaca şu: 4 yaşında bir oğlum var ve sizin gibi kapısının önüne yiyecek bırakan insanlar yüzünden etraf it doldu. Çocuk dışarı çıkıp oynamak istiyor ama izin veremiyorum. Sizin çocuğunuz olduğunda ne yapacaksınız çok merak ediyorum. Sokak köpekleriyle birlikte büyütürsünüz artık. Oğlum evcil kedime yaklaşınca bile yüreğim ağzıma geliyor. Siz ne biçim insansınız anlamıyorum. Benim şikayetim bu ama siz konuyu nasıl ağaçlara getirebildiniz hayret Düşündümde aslında çok boş konuşuyorum. Ben komşularımla yıllardır tartışırım bu konuyu bir yerede varamadık sizinle burda iki dakikada nereye varıcaz ki Belli bir yaşı geçmiş insanların düşüncelerini değiştirmeye çalışmak boş bir uğraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Bende tavuk verdim 5kiloya yakın geçen gün. 2 blok arasında puma gibi oldu kediler yemek seçiyo artık puştlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 su problem değil de kap kıymetli. depozitolu olursa veririm hayvanlara su. o da çeşme suyu yani. erikli felan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar