Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 abi editledim kusura bakmayın bi ilk izleyince tek başıma izleyince darlandım böyle başkaları da izlesin istedim, sonra da saçma oldu gibi geldi falan öyle bişey neyse unutalım. (hep unutuyoruz gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ben darlandım sizde darlanın lan ama güzel memelerdi kaçıranlar çatlasında patlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 memelere laf yk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bi dk ne memesi. memeli dedeler mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 NİL SANA DIŞARI ÇIK DEMEDIM MI BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 neluyo lan burda, mouse um yok zaten rasmos pm at linki nil içeri gir dedelere yamuk yapmayın facebooku pis amaçlarınız için kullanmayn sevgişller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Beyler bu topicde sesinizi yükseltmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 CusTodeM said: NİL SANA DIŞARI ÇIK DEMEDIM MI BEN TAMAM BI OLAYI ANLIYIM ONDAN SONRA CIKCAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bir konuda herkes mi komik olmaya calısıp olamaz. beklentilerimin altında kalmıs, performans dusuklugu olan insanlar ise daha kotu. hadi digerleri hep kotuydu zaten de size noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 sen de cikintilik yapma ciban gibi. ciksari! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 barbu selam kanka kusura bakma mouse um yok o cümleyi alıntı yapamıyorum ama o son postundaki ilk cümleyi bana açıklar mısın kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 oha neydi olm?neydi lan merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 anlatmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 anlaşabiliriz barbu... 3 nokta koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 üzüldüm simdi ya. topik icindekiler, üzülmeyin azcık komik aslında. icimden tebessum ettim. escape, bunlar komik olmaya calısmıs ama azcık komik olmuslar. onu soledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 performans dusuklugu olan insanlar ise daha kotu. hadi digerleri hep kotuydu zaten de size noldu ya sus cümle kuramamışsın vik vik konuşuyosun barbut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 anladım abi anlatmıyıcaksınız,çıktım ben konudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 super cumle kurmusum. senin gibi koyluler anlayamaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Ben anladım ne demek istediğini de cümle o kadar kötü ki. Hp doldurmaya düşman baseine gitmek gibi adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 "çalışır" dan sonra virgül koysaydın bütün bunlar olmıcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 "çalışıp" mış pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ayrıca sen köylüleri küçümsüyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 abvblizzard said: Ben anladım ne demek istediğini de cümle o kadar kötü ki. Hp doldurmaya düşman baseine gitmek gibi adeta. sen ne anlarsın ki iletisimden. bırak allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 -ki ayrı değil kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Ki ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar