Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğumgünü için hediye tavsiyesi.

Law

Öne çıkan mesajlar

Selamlar.

Yakınlarda sevdiğim bir arkadaşımın (kadın olduğunu belirteyim ve arkadaşız :) ) doğumgünü var. Hani böyle aldığında sevineceği birşeyler yapayım diyorum.

Çiçek+çikolata kombosu nasıl gider. Çiçek her halükarda göndereceğimde hani yanına ekürü ne gider, çikolata çok mu abes kaçar bilemiyorum ama yani sonuçda çikolata herkes sever. Şehir dışında birde ondan böyle sipariş üzerine birşeyler yapayım diyorum.

www.cikolatasepeti.com burda güzel şeyler var gibi.

Hani başka önerisi olan varsa yazın arkadaşlar, troll, masaya çıkarıp vurmak serbest.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ayri sehirlerde olmasa güzel bir kiyafet dükkanindan hediye ceki diyecegim de, bence sormakta bi yarar var. o sehirdeki diger bayilerde de kullanilabilir belki hediye ceki.

bence en mantiklisi, kadinlar her ne kadar alisveris yapmayi sevmiyorum dese de, alisveris yapinca mutlu olurlar. bi de istedigi seyi alabilirse daha da güzel yaani.
Sosyal ağlarda paylaş

Lilyum ve yanında vuvuzelalı bir zenci.

İyi fikirmiş ama belki ırkçıdır bilmiyorum hani ne gerek vardı, saf bir aryan gönderemedin mi tepkisi ile karşılaşabilirim.

Orkide olarak bir bu var galiba

http://www.ciceksepeti.com/seramikte-phalaenopsis-orkide

Çok eğreti duruyor yahu, boynunu bükmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

sandalye said:

Sana "sevgilime ne alayım" diye açtığım topiği okutmak isterdim.

Sevgili değülük öyle olsa alternatifim çok. Şimdi hediye çeki, çanta al gibi öneriler oldu. Ama o kadar samimi değiliz yani o tür birşey gönderirsem biraz ne gerek vardı gibi bir durum meydana gelebilir, hani sevinmekden ziyade ne alaka gibi bir duruma sokabilirim. Ama yinede bakayım o topiğe.

Çiçek ve yanına kombo yapmaya çalışıyorum, çikolata paketleri olsa böyle hani yılbaışnda olur ya böyle sepek içinde içkisinden, bilmem hindisine kadar bir ton zımbırtı olur. O tür bir konsept ama içi çikolata dolu olsa güzel olur. Ama çikolatasepeti.com böyle o tarz birşey bulamadım, daha çok kız istemeye giderken götürülcek şekilde paketlenmiş zımbırtılar var oda çok abes olur.

Edit: Bu arada kotex neymiş deyu arattım şaka maka hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...