Law Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Selamlar. Yakınlarda sevdiğim bir arkadaşımın (kadın olduğunu belirteyim ve arkadaşız :) ) doğumgünü var. Hani böyle aldığında sevineceği birşeyler yapayım diyorum. Çiçek+çikolata kombosu nasıl gider. Çiçek her halükarda göndereceğimde hani yanına ekürü ne gider, çikolata çok mu abes kaçar bilemiyorum ama yani sonuçda çikolata herkes sever. Şehir dışında birde ondan böyle sipariş üzerine birşeyler yapayım diyorum. www.cikolatasepeti.com burda güzel şeyler var gibi. Hani başka önerisi olan varsa yazın arkadaşlar, troll, masaya çıkarıp vurmak serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 abi kız ister gibi olur be öyle sdf ben genelde tipini beğendiğim topuklu ayakkabı alıyorum, hiç topuklu ayakkabı giyecek gibi biri değilse aklına küçük ufak takıldığı şeylerin yanında bir şeyler ayarlıyorum. çikolata bunun yanında da olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Aslında evet sanki kız istemeye gider gibi olur. Nutela seviyordu öyle 5 kiloluk felan devasa nutelalar olsaydı komik olur aslında ama bulamadım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ya ayri sehirlerde olmasa güzel bir kiyafet dükkanindan hediye ceki diyecegim de, bence sormakta bi yarar var. o sehirdeki diger bayilerde de kullanilabilir belki hediye ceki. bence en mantiklisi, kadinlar her ne kadar alisveris yapmayi sevmiyorum dese de, alisveris yapinca mutlu olurlar. bi de istedigi seyi alabilirse daha da güzel yaani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 kaset çantalar var, her bayanın hoşuna gider heralde yeni bi çanta. bende geçen aldım arkadaşıma doğum günüsünde çok sevindiydi. tarzı nasıl bilmiyorum ama bakmanda fayda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 http://www.ciceksepeti.com/vazoda-50-beyaz-gul Çiçek olarak bunu düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 gelin cicegi gibi olmus o, hani masalara koyyolar ya. zambak en güzeli bence. http://www.ciceksepeti.com/vazoda-mavi-suyun-icinde-beyaz-lilyumlar bu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Hmmmm bakayım hemen zambaklara. Beyaz gül açıkcası doğumgünü=pasta=beyaz pasta kreması=beyaz gül gibi bir bilinçaltı tepkimesi olarak yaptığım bir tercihdi :). Edit: Evet hoşmuş o lilyumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 cod 6 şaka bi yana çiçek alcaksan zerafeti sallayıp doru düzgün saksıda bi çiçek al belki tripleri vardır toprakda daha güzel diye en olmadı marijuana tohumu (y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 VUVUZELA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 lilyum ya da orkide al bence. cok super cicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Lilyum ve yanında vuvuzelalı bir zenci. İyi fikirmiş ama belki ırkçıdır bilmiyorum hani ne gerek vardı, saf bir aryan gönderemedin mi tepkisi ile karşılaşabilirim. Orkide olarak bir bu var galiba http://www.ciceksepeti.com/seramikte-phalaenopsis-orkide Çok eğreti duruyor yahu, boynunu bükmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Sana "sevgilime ne alayım" diye açtığım topiği okutmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 dasaaa said: VUVUZELA!! bi de ps3 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 kotex + lilyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 sandalye said: Sana "sevgilime ne alayım" diye açtığım topiği okutmak isterdim. Sevgili değülük öyle olsa alternatifim çok. Şimdi hediye çeki, çanta al gibi öneriler oldu. Ama o kadar samimi değiliz yani o tür birşey gönderirsem biraz ne gerek vardı gibi bir durum meydana gelebilir, hani sevinmekden ziyade ne alaka gibi bir duruma sokabilirim. Ama yinede bakayım o topiğe. Çiçek ve yanına kombo yapmaya çalışıyorum, çikolata paketleri olsa böyle hani yılbaışnda olur ya böyle sepek içinde içkisinden, bilmem hindisine kadar bir ton zımbırtı olur. O tür bir konsept ama içi çikolata dolu olsa güzel olur. Ama çikolatasepeti.com böyle o tarz birşey bulamadım, daha çok kız istemeye giderken götürülcek şekilde paketlenmiş zımbırtılar var oda çok abes olur. Edit: Bu arada kotex neymiş deyu arattım şaka maka hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 karakalem çalışması resmini çizdirt.tabi resimi sanatı seven bi kızsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar