Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Seele said: benim hocayla yatma ve gecme sansim olsaydi hic affetmez yapardim. yani bir yilda uzatilmaz okul. topicte bitek bu mesajı okudum bu arada. topic hakkındaki tek fikrim bir insanın hocaya verip geçme şansı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 senko said: siniftan atcaksa tutanakta tutmasi gerekir.öyle bir zorunluluk yok. eğer gerçekten iyi niyetli ise, kağıdını alır, senin sınavın bitti der ve sessizce çıkarsın sınıftan. Kağıdını da normal bir şekilde sınavı bitenlerin kağıtlarına ekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Cons said: Seele said: benim hocayla yatma ve gecme sansim olsaydi hic affetmez yapardim. yani bir yilda uzatilmaz okul. topicte bitek bu mesajı okudum bu arada. topic hakkındaki tek fikrim bir insanın hocaya verip geçme şansı olması. sen öyle yapıyosun herhalde, tam sana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 her notu 5 orçunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 100 üzerinden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 100 tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 akademik kurulu uçururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hiç komik değilsin cons haddini bil biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 mutfakta fare, sokakta zenci, sınıfta geyşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 forumda komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bahçelerde kereviz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 aquila said: mutfakta fare, sokakta zenci, sınıfta geyşa. cons=geyşa diyebilirmiyiz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bella işi mahkemeye kadar götürüp okuldan mezun olan arkadaşlar var. hiç korkma kanuni hakkın o. ver dilekçeni sen. hakkını savunmayan hukukçu mu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bella hukukçu değil ki afasd çikolatalı kek yap cansın kurul hocalarına tatlı tatlı baksınlar kağıdına ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 asistan tüm sınav bacaklarını dikizlemiş yalnız dikkat et ki kopyaya bakmadığını da söyluyorsun kim bilir nasıl bakmışta görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Seele said: aquila said: mutfakta fare, sokakta zenci, sınıfta geyşa. cons=geyşa diyebilirmiyiz o zaman. 'cons = kisiselden banli' diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 babam gibi bi adam beni sakinleştirmese şu konular yüzünden okuldan ban yicem..hocanın teki sınavdan erken çıktım ve tek bi soru yapamadım diye (10 soruydu) 32 verdi bana finale daha çok çalışırsn dedi.. bu hocanın aynı zamanda labaratuar dersi de olduğu için ağzımı açamıorm..teorikden geçsem dilekçe fln filanla pratikten bi bıraksa hooop sınıf tekrarı..pratiğide laf etme hakkım zaten yok.. kısacası yapma..kompleksli insanlar bnlar..normal insan hoca olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sınavda kızıl saçlı olan diye göstermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 cok oyle gaza gelme birincisi itirazini bir kurul okuyacak o kurula bu hocada katilacak yada fikir belirtecek, cok birsey cikmaz o kuruldan eger hoca bariz bir hata yapmamissa mahkeme falan demis buradaki arkadaslarda simdi sen bu dilekceyi yapasiya adli tatil gelir, arkasindan yogunlukta senin belge sonuca baglanasiya bir sene gecer, sure ayni zamana gelir birde hocayla bozusursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 peki birşey soracağım birkaç danışmanlık firmasına da bilgi amaçlı mail attım ama. ben bu kalan 3 dersimi (tek ders ile birlikte) ingilterede ya da başka biryerde biyere yatay geçiş yaparak falan orda okuyabilir miyim? sonrasında da orda mastera falan devam ederim. oluyor mu öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar