Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Seele said: benim hocayla yatma ve gecme sansim olsaydi hic affetmez yapardim. yani bir yilda uzatilmaz okul. topicte bitek bu mesajı okudum bu arada. topic hakkındaki tek fikrim bir insanın hocaya verip geçme şansı olması.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 senko said: siniftan atcaksa tutanakta tutmasi gerekir.öyle bir zorunluluk yok. eğer gerçekten iyi niyetli ise, kağıdını alır, senin sınavın bitti der ve sessizce çıkarsın sınıftan. Kağıdını da normal bir şekilde sınavı bitenlerin kağıtlarına ekler.
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Cons said: Seele said: benim hocayla yatma ve gecme sansim olsaydi hic affetmez yapardim. yani bir yilda uzatilmaz okul. topicte bitek bu mesajı okudum bu arada. topic hakkındaki tek fikrim bir insanın hocaya verip geçme şansı olması. sen öyle yapıyosun herhalde, tam sana göre.
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hiç komik değilsin cons haddini bil biraz.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 mutfakta fare, sokakta zenci, sınıfta geyşa.
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 aquila said: mutfakta fare, sokakta zenci, sınıfta geyşa. cons=geyşa diyebilirmiyiz o zaman.
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bella işi mahkemeye kadar götürüp okuldan mezun olan arkadaşlar var. hiç korkma kanuni hakkın o. ver dilekçeni sen. hakkını savunmayan hukukçu mu olur.
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bella hukukçu değil ki afasd çikolatalı kek yap cansın kurul hocalarına tatlı tatlı baksınlar kağıdına ^_^
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 asistan tüm sınav bacaklarını dikizlemiş yalnız dikkat et ki kopyaya bakmadığını da söyluyorsun kim bilir nasıl bakmışta görmüş
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Seele said: aquila said: mutfakta fare, sokakta zenci, sınıfta geyşa. cons=geyşa diyebilirmiyiz o zaman. 'cons = kisiselden banli' diyebiliriz
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 babam gibi bi adam beni sakinleştirmese şu konular yüzünden okuldan ban yicem..hocanın teki sınavdan erken çıktım ve tek bi soru yapamadım diye (10 soruydu) 32 verdi bana finale daha çok çalışırsn dedi.. bu hocanın aynı zamanda labaratuar dersi de olduğu için ağzımı açamıorm..teorikden geçsem dilekçe fln filanla pratikten bi bıraksa hooop sınıf tekrarı..pratiğide laf etme hakkım zaten yok.. kısacası yapma..kompleksli insanlar bnlar..normal insan hoca olmaz zaten
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sınavda kızıl saçlı olan diye göstermiş.
matama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 cok oyle gaza gelme birincisi itirazini bir kurul okuyacak o kurula bu hocada katilacak yada fikir belirtecek, cok birsey cikmaz o kuruldan eger hoca bariz bir hata yapmamissa mahkeme falan demis buradaki arkadaslarda simdi sen bu dilekceyi yapasiya adli tatil gelir, arkasindan yogunlukta senin belge sonuca baglanasiya bir sene gecer, sure ayni zamana gelir birde hocayla bozusursun.
Bella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 peki birşey soracağım birkaç danışmanlık firmasına da bilgi amaçlı mail attım ama. ben bu kalan 3 dersimi (tek ders ile birlikte) ingilterede ya da başka biryerde biyere yatay geçiş yaparak falan orda okuyabilir miyim? sonrasında da orda mastera falan devam ederim. oluyor mu öyle?
Öne çıkan mesajlar