Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sınava itiraz dilekçesi.

Bella

Öne çıkan mesajlar

Cons said:

Seele said:

benim hocayla yatma ve gecme sansim olsaydi hic affetmez yapardim. yani bir yilda uzatilmaz okul.

topicte bitek bu mesajı okudum bu arada. topic hakkındaki tek fikrim bir insanın hocaya verip geçme şansı olması.

sen öyle yapıyosun herhalde, tam sana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

babam gibi bi adam beni sakinleştirmese şu konular yüzünden okuldan ban yicem..hocanın teki sınavdan erken çıktım ve tek bi soru yapamadım diye (10 soruydu) 32 verdi bana finale daha çok çalışırsn dedi.. bu hocanın aynı zamanda labaratuar dersi de olduğu için ağzımı açamıorm..teorikden geçsem dilekçe fln filanla pratikten bi bıraksa hooop sınıf tekrarı..pratiğide laf etme hakkım zaten yok..

kısacası yapma..kompleksli insanlar bnlar..normal insan hoca olmaz zaten
Sosyal ağlarda paylaş

cok oyle gaza gelme

birincisi itirazini bir kurul okuyacak o kurula bu hocada katilacak yada fikir belirtecek, cok birsey cikmaz o kuruldan eger hoca bariz bir hata yapmamissa

mahkeme falan demis buradaki arkadaslarda

simdi sen bu dilekceyi yapasiya adli tatil gelir, arkasindan yogunlukta senin belge sonuca baglanasiya bir sene gecer, sure ayni zamana gelir birde hocayla bozusursun.
Sosyal ağlarda paylaş

peki birşey soracağım birkaç danışmanlık firmasına da bilgi amaçlı mail attım ama.

ben bu kalan 3 dersimi (tek ders ile birlikte) ingilterede ya da başka biryerde biyere yatay geçiş yaparak falan orda okuyabilir miyim? sonrasında da orda mastera falan devam ederim.
oluyor mu öyle?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...