abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 S.a Durduk yere oldu 1 saat kadar önce. Arka planda kırmızı kırmızı noktalar çıkıyor ve bilgisayar kitleniyor. Restart açınca BIOS da bile arka planda - - - - - - bişeyler var. Isınmadır diye tozunu felan aldım kapalı beklettim yine oldu. Napiyim ben? Ekran kartı şehit olmuş. 8800 gt var bende gayet memnunum, aynı ayarda kart lazım. tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wesborland171 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 servise git bence (: benzer bi durum benim başıma geldi anakart değişmişti yanlış hatırlamıyorsam ( eski bilgisayarımda geldi bu durum başıma 3 sene kadar önce :d )umarım aynı mesele değildir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Ekran kartını değiştirdim düzeldi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canýtýn Deyviz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 PowerColor HD5770 1 GB 128Bit GDDR5 16X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 aynı aynı; http://forum.paticik.com/read.php?6,4778804 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Adam çözmüş sorununu yine ekran kartı tartışması yaratmayalım :) Ps: 8800GT ayarında GTS250 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Gittim HD 5770 aldım. Daha önce 21 sene boyunca aldığım her elektronik cihaz gibi çalışmadı. Windows açılırken logo çıkıyor sonra kararıyor ekran hiçbirşey olmuyor. Neden olur bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 İlgilenen yok ben seyir defreti tutayım :O VGA modunu etkinleştirmeyi denedim sistem geri yükledim bios u default a çektim şu an format atıyorum HDD veya ramlerde problem olamaz çünkü diğer ekran kartıyla böyle bir sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Güç kaynağı mı yetersiz kaldı acaba. Nedir güç kaynağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 450 diyor kutuda benimki 650 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 abvblizzard said: Gittim HD 5770 aldım. Daha önce 21 sene boyunca aldığım her elektronik cihaz gibi çalışmadı. Windows açılırken logo çıkıyor sonra kararıyor ekran hiçbirşey olmuyor. Neden olur bu?dostum kaderin benim gibi ölene kadar aldığın her elektronik alet bozuk çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Son 2 senede iphone bozuk çıktı gitar bozuk çıktı laptop bozuk çıktı eski PSU bozuk çıktı Neyse format atınca windows açıldı ama görüntü ekranı doldurmuyor etrafında siyah bir çerçeve var :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Özür diliyorum açılmamış Tekrar gitti windoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar