CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 NASI BIR YAĞMURDUR WTF dolu yağmur herşey bir arada karşıdaki ev gözükmüyor balkonum havuz oldu nerdeyse fkdsljsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 izmirde de inc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ben kafayı sokmadan yüzdüm geldim valkla ikiadım yolda ehe çogzel lan.. am aaykkabıları nasıl kurutacağımıbilemyiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 itü'de inanılmaz yağdı. arı 1'i su basıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ahanda işte tam oradayım arı 2 dede durum feci.. elektrikler gitti benim makinada güç kaynağı olmadığından iş kaybım oldu (yazdıklarımın bir kısmını kaydetmemiştim lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 BabacumMostors said: ahanda işte tam oradayım arı 2 dede durum feci.. elektrikler gitti benim makinada güç kaynağı olmadığından iş kaybım oldu (yazdıklarımın bir kısmını kaydetmemiştim lol) dedeler alert! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 O yağmur şimdi Kavacık civarını esir aldı 3 saattir kesintisiz şiddetli yağmur. Yollardaki bütün yamalar dağıldı, yazık olcak arabalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 çok yağmurlu bi yaz bu. maşaallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Bi on tane daha Baraj lazım. Heba oldu yağmur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Bende göksu evlerindeyim işte fena lan yağmur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bebek yokuşları seller sular ciddi anlamda. çamur deresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar