Roqq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Sam said: of nasıl bombalıyoruz resmi forumda var ya. moğollar ve paganlar dururken şuna vakit ayırmaları küfür gibi. Moğollar ve Paganlara ne yapabilirler ki ? Oynamaya değer kaç tane Pagan var ? Biraz fantastik olmuş ama fena değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 oyunun başında bütün doğu avrupa pagan katolikler ve ruruikoviçler 50-100 yılda gangbang yapıp bitirene kadar. baltık ve iskandinav ülkelerinden cuman'lara, bulgar'lara tonla yer var. fantaaazi yapacaklarsa viking resurrection gibi birşey yapılabilir, nordic dinli iskandinav oynamak gayet enteresan olurdu ve azteklerin okyanus ötesinden 100k adam getirmesinden daha makul bir fantezi. moğollar gene oynanması en eğlenceli gruplardan biri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 aztecler playable değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Sam said: of nasıl bombalıyoruz resmi forumda var ya. moğollar ve paganlar dururken şuna vakit ayırmaları küfür gibi. thread linkini atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 değil playable, moğollar gibi gelecekler öyle. anons başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Kadınları courtier yapamama özelliği devam ediyo mu hala? CS1'de Marshal hariç olabiliyolardı keşke bunda da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 eş veya anneler spymaster olabiliyor sadece. değişeceğini sanmıyorum onun. bayağı uzun kadınları komutan yapabilme dilekçesi vardı ama o bile kabul görmedi henüz. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 benim hatunlar spymaster oldukları gibi bana plota girişiyorlar. kadındandan yana şansım yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Kadinlari savasta komutan olarak kullanabilmeyi modlanabilir hale getirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 brilliant strategist filan almaları saçma madem hiç kullanılmasın istiyorlar. belli koşullarda kullanılabilmeleri lazım hükümdar filansa mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Chancellor falan da olsunlar, diplomat da olsunlar ne biliyim. Haybeye duruyolar öyle skilli skilli kadınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 1.08 yaması çıktı, sunset invasion (azteklerin mongol styla daldığı) dlc de steam'de çıkmak üzere sanırım. sanırım sırf batı avrupa'da oynarken challenge olsun diye alacağım her ne kadar saçma olsa da. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 GMG sunset invasion 3$ %25 indirim daha için: GMG25-UAAHK-6AI9S 2.25$ oluyor lol legacy of rome filan da 1.25$ ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 böyle saçmalıklara para vermeyin, yüz bulmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 hayatta almam mongolu paganı dururken fantaziye gerenk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 bizansta count baslayıp rome empire ı kurdum..sonraki oyunda catholiclik hala heresy sayılıyodu lol buglandı oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ingiltere ile oynarken kraliçe doğrumadı doğurmadı, gitti 40'ına az kalmışken embesil oğlan doğurdu, üstüne kral aforoz yiyince kanunu değiştiremeden hezarfen gibi uçak yaparken çakılıp yaralandı, üstüne öldü, 5 yaşında embesile kaldı ülke. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/156/974/131222715486.gif genius kadınla evlendirdim, doğan ilk oğul gene embesil.. http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/a/image/1334/10/1334101580410.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Latin empire basladım tekrar..count um tabiki krallık icin isyan ettim kaybettim ilk savasta scarred sonrakinde maimed oldum,sonra baktım bulgaristan giriyo akıllılık olsun die bizansa swear fealty yaptım prestij eksilerde ustune ortodox oldum piety eksilerde kabul eder etmez bırak bakalım topragını bana dedi imparator isyan ettim butun bizans ordusuna karsı tek countluk ordusuyla kaybettim ,hapse atıp testisleri kestiler saldılar..sonra tekrar istedi imparator tekrar hayır dedim tekrar hapis bu sefer gözleri aldılar kör oldum tekrar saldı homosexuel bir gardener olarak gözlerimi yumdum..oglum bizans torunum roma imparatoru oldu..fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Abi benimde bitane kontum cüce karısıda cüce doğan 7 çocuğun 5 i cüce çıkmış.Adam baya dwarf ırkı yarattı tek başına yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 BlackSheep said: Abi benimde bitane kontum cüce karısıda cüce doğan 7 çocuğun 5 i cüce çıkmış.Adam baya dwarf ırkı yarattı tek başına yaa.. http://www.dataripper.fr/wp-content/uploads/2012/10/Dwarves_poster.jpg isimleri de şöyle koysaydın: Fili, Kili; Oin, Gloin; Dwalin, Balin; Bifur, Bofur, Bombur; Dori, Nori, Ori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 esir aldıklarımızı idam dışında kör etme vs... gibi seceneklerde var diye bir şeyler duydum baktım oyunda ama ben bulamadım galiba bir yol gösteren ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 yol göstercek bisey yok bro..öncelikle prison ediceksin sonrasında intrigue kısmında en altlarda bu secenekler cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Bir sürü esirim varda ben niye bulamadım onu anlamadım. intruge derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 intrigue işte esirlerine baktığın yer. orada ava gitme haca gitme falan şeylerinin olduğu yerde çıkar kör et hadım et diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar