Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ya bazen çok saçma ve anlamsız şeyler oluyor, kuşatma yaparken bir kere çatışma olmamış, imparator brave trait'i kaybediyor. e kardeşim daha bir kere kazandığını görmedim savaşırken, paso ill & maimed. reload ettim, başka cepheye yolladım, gene aynı halt oldu. 4 aylık savaş uğraşısını ikinci kere kasamayacağım, aylıktan half yeara çevirdiğime pişman oldum autosave'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Yalnız dizime ok yedim göndermesi güzel sam kabul et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 onu ben uydurdum, "dizlerimin titreyebildiğini öğrendim" diyor sadece ama yapmam lazımdı. (:P) yalnız selçuklular garibim kendi kendilerine yıkılıyorlar ben birşey yapamadan. bizans'ı 1082'de aldım bu sefer ki selçuklular haritanın dörtte birine filan sahip, 1084'e geldiğimizde topraklarının yarısı isyan halindeydi. ve kimseyle savaşta değilken lol. müslümanlara loyalty bonus mu ne birşey lazım, resmen iki yılda dağıldı imparatorluk melikşah baştayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 size erken gelmis oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 yalnız hep söylemeyi unutuyorum, oyunla ilgili en beğendiğim şeyler biri supply limit'in arttırılması, "aman att yiyeceğim orduyu nasıl bölüştürsem" diye akrobatlık kasmak gerekmiyor ve bütün ordular meydanda cenk edebiliyor. (tu) gerçi kurulan binalarla artmıyor galiba, oyunun sonlarına doğru nasıl olur emin değilim. of demin sırf varangian'larla (6000 vs 8000) cuman'ları kattım önüme gittim lol, aldıkları her kuruş helal olsun. war exhaustion ve infamy olmaması da şahane. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 evlere bi daldım çıkamıyorum lan. esra erolla izdivaça döndü oyun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 claim almak cidden zor olmuş ama ya stewardı yolluyorum şansa bala bi claim uydurup gelirse iş kolaylaşıyor anca orayı alıp oranın da düklüğünü usurp edip diğer kontları da hizaya çekebiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ikinci roma'yı filan kurmayacaksan yeterli hız aslında son senaryoda filan başlamazsan, damlaya damlaya göl oluyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Sam said: hehe değiştirdim fikrimi, yama beklemek lazım sanırım. altın ordu ve tötonlar gelince onların bütün karakterleri, prestijleri, orduları filan bana geçti hangi ülkeyi seçtiysem seçeyim. ilk gün yaması halleder herhalde. böyle saçma bi olay olmaz ya. bana da oldu. bana geçen orduları dismiss edip devam ettim. Sonra bir kere daha oldu. onda da aynısı yaptım. ama en son direk sunni oldum otomatik. direk alt f4 yaptım. bide adamlarla alakam yok. irlandayla oynuyordum. acil fix lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Oyun çıkmış versiyonu 1.02 ilk gün patchi ile düzeltilmiş olabilir sorunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 oyunda patcher yok. paradoxun diğer oyunlarında genelde "check for registers" diye bi buton olurdu. indiren varmı hiç patchi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 heh sonunda kanımın kaynayacağı bir paradox oyunu buldum. şimdi sorum şu: occupy ettiğimiz bölgeleri nasıl ele geçiriyoruz? yolluyorum elemanı fabric claims diyorum ve hep kral olacak lavuklar taleplerimi görmezden geliyor. tutoda 3 sene boyunca elinde tuttuğun toprakları claim edebilirsin diyor, ama edemiyorum onu da. nedir savaş yoluyla toprak genişletmenin sırları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 aşağıda warscoreunu görüyosun. peace yolla press demands mi ne dicen kabul ederse claimant alıyor toprağı. krallıklarda vassallar kendi arasında savaşamıyorsa işin çok zor, crown authority falan düşürmek gerekiyor sanırım, onun için bi kaç yıl sow dissent falan çakıcan krala ki sevmicekler plot backer bulabilicen. 3 sene elinde tutarsan bir bölgeyi oradan warscore geliyor devamlı.warscore 60-70 lerde bile sen sorunca kabul etmiyorlar genelde ama sonra kendi gelip "kazandın yaaa yiter yaa" diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Sünni İrlandalılar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 anadolu'yu geri alırken yaptığım cambazlıkların özeti: http://f.images.memegenerator.net/instances/500x/14587725.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Steam'de aktif oldu oyun. İndiriyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 huun said: heh sonunda kanımın kaynayacağı bir paradox oyunu buldum. şimdi sorum şu: occupy ettiğimiz bölgeleri nasıl ele geçiriyoruz? yolluyorum elemanı fabric claims diyorum ve hep kral olacak lavuklar taleplerimi görmezden geliyor. tutoda 3 sene boyunca elinde tuttuğun toprakları claim edebilirsin diyor, ama edemiyorum onu da. nedir savaş yoluyla toprak genişletmenin sırları? hocam genelde kontluğu az olan düklüklere claim yap bir tanesini alınca diğerlerine direk düklük title'ın olduğu için dizlerini büktürebiliyorsun casus bellin oluyor yada direk müslüm/paganlara yardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 abi oyun çıkmadan nasıl oynuyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ohoo Krallıklar, Sultanlıklar bile yıkıldı. Rahatsız edici tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 14ünde çıktı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ya bir de şunu çok iyi yapmışlar bu sefer, helal olsun: uzaklarda kıyıda köşede, denize kıyısı olmayan tek bir vilayetiniz varsa paso dev gibi rebel çıkıyor. haliyle ilk oyun gibi bizans'ın kuzey kutbu yanında vilayeti kalamıyor halasını dayısının yeğeninden miras kaldı diye. sınırlar kendi kendini düzeltiyor. paradox oyunlarında en kıl kaptığım olaydı belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 >King of Aragon >Heir (son) is assasinating all his brothers >Vassals all have a +50-100 opinion of me >Assasinated by son >I (the son) is king of aragon with all -100 relations with his vassals because he killed 7 of his siblings and they all rebell You dun goofed, son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 spymaster'ı da intrigue'i de failmiş herhalde, sadece bir kere kızımı katletmelerine mani olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 buraya da yazayım. tech kasmanın incelikleri nelerdir. yani şans olayı mı var biraz. gerçi herşeyde var şans olayı da. techte olması biraz saçma. techte araplar coşmuş durumda. spyı araplara gönderince kesiyolar direk sdlkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 yok esas tech'te şans olması oyunun en büyük güzelliği, bugüne kadar bir oyunda gördüğüm en iyi tech keşfetme sistemi. "röntgen x ışınını buldu, hadi bütün hastanelere koyduk aynı gün röntgen makinesi" olayı yok. ben de ilk oyunda txt dosyalarını karıştırırken (gerçekten paradox oyunlarını böyle karıştırmak gerekiyor tüm inceliklere erişebilmek için heh) anlamıştım nasıl çalıştığını, event'ler gibi işliyor. örnek: crossbow tech mtth (mean time to happen) 1600 months modifiers: ruler martial 9+ duration 0.8 ruler martial 5- duration 1.2 archery range built duration 0.7 tech focus duration 0.5 year 1200+ duration 0.4 neighbor has it duration 0.6 bu gerçekleşme süresini modifiye eden TONLA faktör var, yapabileceğiniz şey iyi ruler, iyi bakanlar, alakalı binalar, focus ve şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar