hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ruler designer çok iyi ya sdfs yeni oyunum http://i.imgur.com/0xbct.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 o gelen para senin yıllık gelirine göre ayarlanıyor bildiğim, çılgın kazanıyorken çılgın para, az kazanıyorken ciklet parası geliyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 senın kazandın, evlendiğinin kazancı senin prestij onun prestij, bide karakterlerin sahiplerinin pintilikleriyle karısık bi denklemiş var işte. istersen sülümanın hazinesini bulmus ol karakter pintiyse zırnık koklatmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Sam said: 1.06b çıktı! "Fixed a bug with Heavy Armor tech level 5" 1.0'dan beri var, nihayet ya lol oha, abi nasıl hisettinki lvl 5 armor'ın etki etmediğini, helal olsun. kesinlikle o kadar dikaktli oynuyamıyorum bu oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ben onu daha demoda görmüştüm ama özel bir sebebi var, eski oyuna kıyasla teknoloji artışı nasıl değişti diye basamak basamak tarıyordum. eskisinde birim çeşidine göre özel artışlar vardı düz rakam olarak. tam dellenirken bir baktım heavy armor tam tersine lvl 3'e geri dönüş yapıyor 5'te. her yamada bakıyordum, artık wad olduğunu düşünmeye başlamıştım 1.06'da. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 sdfs abi ben teknolojiyi bazen unutuyorum 20 yıl koyvermiş gidiyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 hamsilipilav said: ruler designer çok iyi ya sdfs yeni oyunum http://i.imgur.com/0xbct.jpg şu yeni oyunda ilginç bişi gördüm hammadidler die bi elemanlar fransayı aldı bi anda sdfsfs remove kebab yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Ruler designer güzelde, yaşlar çok orantısız. İki güzel trait ekleyivereyim derken yaş dayanıyor 50'ye. Ondan sonrada çocuk olacak büyüyecekte, karakter ölüp regencye düşmeyecez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ee ayarlayacaksın onu adamlar superman yap diye koymadılar ki dengeli adam yapacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Süpermen olmasında, bi Crusader 20-30 yaş vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ben 16 yaşında 15 stat'lı karakterler bile yaptım, mary sue yapamazsın elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Stat başı kaç veriyodu ki ? Eğer 1 ise crippled yada maimed falan verip aradaki farkı kapatabiliriz ? Çok kurcalayamadım tabi, 2 karakter yarattım, sonrada sıkılıp çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 işte düzelebilecek şeyler var excommunicated, wounded gibi. crippled, maimed filan sakat ama o kadar abartmayın. başka vice'lar var proud vs, gene cynical falan gibi olaylar var. genius kesin basın. eş-çocuk filan sakın dokunmayın. stat vermiyorum çünkü iyi trait'lerin relation bonusu en önemli şey genelde. o sırada zaten yeterince iyi bir stat dağılımı da olmuş oluyor. yeni gelen combat trait'ler nedense bedava, istediğinizi alın. ama alp arslan gibi birşey yapamazsınız yani ruler designer'la mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Combat traitler birinden alıp diğerine vermiyor muydu ? Düzeltilebilir de, niyeyse oyuna başladığımda mutlaka vasallarım isyan etmek istiyor :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 lustful veriyorum ben hep hem negatif hemde işe yarıyor dynasty genişliyor sonuçta 1 kişi ile başlıyoruz oyuna. ugly verebilirsin bir eksisi yok hatırladığım kadarıyla ve iyi - age veriyor olmalı ama ben hiç vermedim tüm sülaleye genetik olarak çirkinlik bulaşır diye sdfs content ver istiyorsan :D cynical ver demişinde sam papaz reyizlerin kalbini mi kıraılm yani :( allah ne derse o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 hamsilipilav said: lustful veriyorum ben hep hem negatif hemde işe yarıyor dynasty genişliyor sonuçta 1 kişi ile başlıyoruz oyuna. ugly verebilirsin bir eksisi yok hatırladığım kadarıyla ve iyi - age veriyor olmalı ama ben hiç vermedim tüm sülaleye genetik olarak çirkinlik bulaşır diye sdfs content ver istiyorsan :D cynical ver demişinde sam papaz reyizlerin kalbini mi kıraılm yani :( allah ne derse o Kısır veriyorum çok daha faydalı oluyor türk hükümdarlar için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 işte cynical, content, lustful. cynical kötü değil o kadar, ugly filan vermeyin düşeşler burun kıvırıyor sonra ülke işlerinde. herşeyi veririm bir ugly vermem. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Müslümanlara kısır mecbur ya B)- 4 eşle tavşan gibi ürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 çocuğu olmayan, hanedanı olmayan kısır adamla tek sıkımlık mı oynuyorsunuz? ek eşleri celibate alsanız yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 sdfdss onu bende çözemedim abi nası kısır adam yaratıyorsun ya yarım saate game over mı oluyor oyunların sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 nasıl müslüman oynuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ht tp://www.youtube.com/watch?v=P4qa5SASydw&feature=player_detailpage#t=60s böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 çok komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OuUkWoTxbL8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Wounded verin bide hristiyansanız slothful verin ava çıkıp diligent alabiliyosunuz zaten.Wounded da iyileşiyo hemen scarred olup prestige bonus veriyo.Onun dışında lustful cruel ve patient verilebilir.Cruel negative etki yaratsada ya saldırırken yada savunurken +%10 bonus veriyo.Hem lustful hem cynical çok fazla -piety veriyo onun için birinden biri olmalı.Bide Brave verilebilinir.Çocuğu eğitirken öğretmesi kolay diye edit:Bende ugly adamdan attractive çocuk doğduğu çok oldu. misali:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar