Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Evet ya bi bunu bi de Jagged Allience'ı düşcek diye beklemekten sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 adam gibi indirim gelsin de mpler uçuşsun, oyun stabil bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 değerini kiloyla mı ölçüyorsunuz oyunun lol. zebellah 1080p videoları basmayınca 500mb oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 orası öyle ama şööle etine buduna dolgun olacak hiç değilse 2 dvd kaplayacak en az, cidden 500mbcık diyince insan acaba diyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 adamların 10 yıl önceki oyunları da aynı boyuttaydı, envai 1gb kart isteyen doku, milyar satır seslendirilmiş dialog, video filan bunları çıkarınca hala cd'ye sığıyor oyun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 biz bayağı multi attık bunda ya. oyun bitirdik hatta neredeyse. girmeyelim oralara hiç, o muhabbet başlamasın. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Bizansta bi dük olarak basladim gecen gun cok zor ama duk olarak oynamak. 100-150 yilda 4-5k puan yapabildim anca. Sonra ezdiler zaten :( cok fazla ic savas oluyo bizans icinde. Resmen bizans oyunlari donuyo. Muslumanlari ezmekten cok zevk aliyorum ama zaa. Bizansin bi dükü olunca onu bile yapamiyosun gerci kolay kolay. Tekrar garcialara dondum. İspanyollarla takiliyorum bu sefer bol bom cocuk yaptim. Bi de anne tarafindan bi kac tane norvec sehri kaldi bana. Onlari da kardeslere cocuklara dagittim. Yalniz heirimi evlendiremiyorum oglum olmasina ragmen. Sadece teklif edebilicegim 2-3 tip var onlar da benim courttan tipler. O buyuk bi ton insan olan ekrani nerden bulucam cocugum icin? Tenks Fiyat/boyut acisindan cok performanssiz ama oyun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 very fast'a alıp bırakınca olmuyo mu o kadar puan zaten olm fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 boyu değil, işlevi önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 şu baronluk düklük kontluk sistemini neye göre dağıtmam gerektiğini hala çözemedim kiliseleri din ekranında en az seven adamdan başlıyarak dağıtıyorum countyleri genelde kendime alıyorum ASKER BASAK QANQA demek için sonra geriye kalıyo şehir ve bazen baronluk onları da heirime veriyorum genelde ama bu sefer de çocugu evlendiremiyorum yazık oluyo hakkaten heirimi evlendiremiyorum neden böyle? bi de isyan çıkartan tipi yakalayıp elinden toprağını alırsak sıkıntı çıkartıyo mu diğer vassallar? EDİT: şu oyun indirime girdiğinde haber vermiyenin çükü düşer haberi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 heir'e toprak vermeyeceksin evlendirmek istiyorsan. veya önce evlendir, sonra toprak. isyan edenden sadece bir adet title alabiliyorsun öbürlerini kızdırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 valla sam'i dinledim ben artık kafam rahat kasmıyorum öyle tek devlet tek millet ccc kafası yerine direk elective law + her toprağı dağıtıyorum vergi mergide yok sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 İngiltere Kralı olarak Romayı aldım İmparatorluğu ilan ettim de iyi halt ettim. Köylü ayaklanmalarından gına geldi. Napcaz bu köylüleri adam etmek için. Kanunlar zaten en düşük, vergiler yok gibi bişi, farklı din ya da kültürden olmayan köylüler de zırt bırt isyan ediyor. Le Çözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nrvana87 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 paparnoz said: Bir kralın hem güçlü hem de dahi olma şansı var mı ? Birde dahi anne babadan dahi çocuk mu doğuyor ? Yoksa direk Random bir mevzu mu bu ? Geçen gün dikkat ettim.Annedede babadada quick vardı 5 çocuktanda 3 üne geçmiş.Baya etki ediyo yani genetik gerçi aynı şekilde embesil anneden genius çocuk çıktığınıda gördüm sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 http://screencrave.frsucrave.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/03/twins.jpg genetik hiç belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 traitlerde kalp şeklinde olanlar genetikle geçenler, ki çoğunlukla geçiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Yau okadar uğraştım ettim en iyi eğitmenlere eğittirdim heirımı kendime mükemmel bi heir yaptım.Öbür veledede yazık dedim acıdım kontluk verdim. Neyse benim bu muhteşem heir dük olur olmaz öbür oğlum spy kombosuna bağladı intrigue umda yüksek 15 kere falan denedi paso mesaj geliyo işte koridorda çığlıklar yemekte zehirler bilmemne gittim krala şikayet ettim kralda hapse atıp 1 haftada salıverdi. En sonunda öldürdüm bu manyağı benim spylarla 50.denemede binlerce goldum gitti bu aradada tabi.Tam oh çektim evlencek hatun bakıyorum elemana bu seferde karısı başladı aynı şeye ve becerdi ve beceriksiz oğulları dük oldu. Resmen kudurdum pc başında lan daha öncede başka bi oyunda olmuştu aynısı dandirik bi düküm vardı diye sallamamıştım..kafaya koyunca ai ölüyosun aga başka yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 görüyorum ve artırıyorum akrabalarınıza toprak vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Oyunu oynamışlığım yokda, neden erkek evlat toprak alınca evlenmiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Evlenmiyor değil, biz evlendiremiyoruz istediğimiz kişiyle. O kendi kafasına göre evleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Sam said: oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 merkeziyetçilik rulz, 15 demesne ve 4-5 vassal ile finland-denmark-poland krallığını idare ediyoruz ki arkadaşlar da humble ve crusader. demesneyi geniş tuttukça sorun olmuyor, çok da ayaklanamıyorlar zaten. sonuç, oğullarınıza toprak vermeyin, sürünsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Sam said: oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. oğullarınıza toprak vermeyin. Sam herife toprak vermesende gavelkind ile paşa paşa alıyo herif zaten.Zaten gidici olan toprağı vermiştim yani.Elective gitmek lazımdıda vassallarla aram bikaç tanesinin toprağı aldım diye kötüydü. Bide bişey sorucam Carinthia dükü olarak başlayıp kaiser oldum Kudüsü aldım ama imparatorluk olduğum için kuramadım.Bende küçük oğla verdim ordaki bütün düklükleri mal gibi.(paso artislensede relationımızı 100ledim)Eleman kurdu Kingdom of Heaven ı deli gibi prestige kazandı.Şimdi herif ölürse onun puanları direk benim aileyemi ekleniyo puan ekranında? Çünkü öle bişey warsa uzak akrabaları(claimleri düşmüş olanları)iyi yerlere getirmek baya puan kazandırır.Hem uzak akrabalar öle artislikte yapmıyo tam tersine same dystany bonusu alıyo sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Heirina bak. Oglum diyosan dynasric heirin odur. Senin karakter oluncr oglun olarak oynarsin birikmis puani kaparsin. Dua et senden once olmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar