Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crusader Kings 2

Efrasiyab

Öne çıkan mesajlar

evet şahane olmuş gibi, eski oyundaki ne kadar sorun/eksik/yanlış varsa düzelip ileri gitmiş.

bu arada ilk defa bir paradox oyunnunda badboy/infamy yok sanırım, sadece karakter ilişkileri o işe yarayacak galiba bu sefer.

of ne güzel çıkacaktı iki güne ertelemeselerdi pff..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla demodan sonra bende çıksada başından kalkmasam moduna girdim. En son 14 şubatta çıkıcaktı yalanmı oldu? Birde okuduğum kadarıyla oyunda hanedan artık daha önemli sağlam bi aile kurup habsburg hesabı gidebiliyoruz sanırım.
Vassallara daha fazla özgürlük gelmiş güzel olmuş. 2 vassal kendi arasında bile savaşabiliyo.
Paralı askerleri fazla güçlü buldum.
Savaşlar güzel. Bi orduda 3 komutan olması güzel. Bir bölgede Merkez şehir dışında kale manastır ve kasaba bulunması güzel.
Anlat anlat bitmiyo.
Bu arada demoda bi bug var istediğiniz ülkeden başlayabiliyosunuz Müslümanlar dahil :)
Sosyal ağlarda paylaş

yok hala 14 şubat.

vasalların olayı kingdom law ile derece derece sınırlanabiliyor gerçi, kralın o yasayı geçirmesi için herkesin onayına sunması gerekiyor ama. bayağı iyi olmuş o detaylar.

bir de wikipedia link olayı koymuşlar, basıyorsun çat karakterin wikipedia sayfasına götürüyor. :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

valla kutusunu bilmiyorum da steamworks olacak sanırım bu sefer ilk defa.

yalnız bu sefer bizans selçukluları direkt eziyor, eski oyundaki gibi süper zayıf başlamıyor artık levy miktarı stewardship'e göre ayarlanmadığından. yamalarla biraz ince ayar yapmaları gerekecek gibi.

hmm yok steamworks yazmıyor ama steam'e eklemek gerekeceğini söylemişlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

batuhan said:

Valla demodan sonra bende çıksada başından kalkmasam moduna girdim. En son 14 şubatta çıkıcaktı yalanmı oldu? Birde okuduğum kadarıyla oyunda hanedan artık daha önemli sağlam bi aile kurup habsburg hesabı gidebiliyoruz sanırım.
Vassallara daha fazla özgürlük gelmiş güzel olmuş. 2 vassal kendi arasında bile savaşabiliyo.
Paralı askerleri fazla güçlü buldum.
Savaşlar güzel. Bi orduda 3 komutan olması güzel. Bir bölgede Merkez şehir dışında kale manastır ve kasaba bulunması güzel.
Anlat anlat bitmiyo.
Bu arada demoda bi bug var istediğiniz ülkeden başlayabiliyosunuz Müslümanlar dahil :)

istediğin characteri nasıl seçiyorsun demoda? sevmiyorum ben onların verdikleri gibi büyük şeylerle başlamayı tek bi countyden başlamak en güzeli
Sosyal ağlarda paylaş

İstediğiniz devlet county vs. oynamak için yapmanız gereken şu. Ülke seçim ekranına geliyosunuz var olan 4 taneden birini seçiyosunuz. Play'e bastıktan hemen sonra haritadan nereyi tıklarsanız ordaki devletle oynayabiliyosunuz.
Birde tarih uzatma var

commonbookmarks dan:

bookmark =
{
name = "BM_DEMO"
desc = "BM_DEMO_DESC"
date = 1006.9.15

Burdan başlangıç tarihini geri çekebiliyoruz. Oyun 20 yılda bitmiyor :)

Kutu fln bahsetmişsiniz sanırım oyunu gamersgate'ten alınca 2 tane dlc geliyo.

Şöyle 2 topraklı county alıp krallığa kadar gitmenin zevkini veren oyun yok ya.
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

sen bilirsin sam nerden alak

gamersgate iki tane ufak dlc veriyordu bildiğim ama steam'e ekleniyor mu kodu emin değilim. şahsen steam'den almayı düşünüyordum aslında, beta yamalarını ck2'den itibaren steam workshop üzerinden hemen koyacakları yönünde haberler vardı. kesinleşti mi bilmiyorum gerçi. tam karar veremedim ben de aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...