Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crusader Kings 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işte yıllardır beklediğim haber! hemen like yaptım.

yalnız resmi forumda "feysbuka üye olmam ben" dramaları döndürmüş kimisi, zor 25k olur. :/ hoş gerçi 25k istemeleri de mantıksız olmuş, 100k-200k satsa büyük başarı oluyor böyle oyunlar.
Mesaj tarihi:
aslinda 25k cok zor değil,ama olay şu ki zaten sosyal bi kitlenin takılacağı bi oyun değil bu. ondan fazla cidden 25k hemen like ettik bakalim paradox oyunlarından kavrayıp oynayabildiğim tek oyun hehe.
Mesaj tarihi:
Johan zaten, eğer bir oyun sadece 25k satarsa kendime yeni bir iş aramam gerekebilir dedi forumda.

Yani 25k olayı hem reklam, hemde ilgiyi ve tansiyonu arttırmak için konulmuş birşey.
İnş türkleri falan da oynayabiliriz bu sefer.
Mesaj tarihi:
Bakalım müslümanlar teknolojik olarak çok ileri olduğu için oynanılmıyodu.Güzel oyundu her nekadar bayağı bug hatası olsada patchlerle adam olmuştu.Ama random eventlerden bıktım biraz tarihi eventler olsa.
Mesaj tarihi:
pronoit said:

aslinda 25k cok zor değil,ama olay şu ki zaten sosyal bi kitlenin takılacağı bi oyun değil bu. ondan fazla cidden 25k hemen like ettik bakalim paradox oyunlarından kavrayıp oynayabildiğim tek oyun hehe.

ne alaka sosyal insanlar CK oynayamaz mı? nasıl bi mantık
  • 1 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
"yedi ölümcül günah" live action tanıtım serisi: :)
http://www.youtube.com/watch?v=lpAYY3BvviE
http://www.youtube.com/watch?v=cle3Vxjl5Vc
http://www.youtube.com/watch?v=e1BVW14qXNE
daha gelecek, iyi yapmışlar. (tu)
Mesaj tarihi:
ortaçağda hrıstiyan hükümdarlar oynanabiliyor oyunda sadece, o nedenle crusader kings. avrupa, ortadoğu ve kuzey afrika var oyunda. rts denemez ayrıca, paradox tarzı grand strategy.
http://www.youtube.com/watch?v=yxI_ukQkJJA
yalnız oyun sengoku hüsranından sonra beklediğimden de iyi olacak gibi görünüyor. :)-D
Mesaj tarihi:
Beaahh yine sadece harita üzerinde oynanıyor, oysaki Lionhearth's Crusader diye Total War benzeri savaşlar içeren bir oyun çıkarmıştı yakın zamanda Paradox, keşke onun grafik motoruylan birleştirip savaşta yapabileceğimiz bir oyun yapsalardı.
Mesaj tarihi:
Paradox kendi sadece grand strategy çıkarıyor, iyi oldukları alan bu. CK serisinin derinliğini gorunce real-time savaşı filan unutursunuz direkt heh. O da olsa zaten piyasada başka strateji satılmaz, herkes kepenk kapatır.
Mesaj tarihi:
Valla Sam süper olurdu öyle olsa, hazır Total War da Shogun diye inat edip batırmışken ve yine ona ek paket planlarken güzel olurdu.

TW'nin tüm serisi var steamimde, ama shoguna ilk günden yatırdığım 50 dolar kadar hiçbirine yanmadım, o dereceki 8-9 ayda 7 dolara düşürdüler oyunu adamlar:(
Mesaj tarihi:
Paradox'un kendi oyunlarina Total War tarzi savaslar eklenmesi pek iyi olmaz. Cunku birden fazla faz iceren oyunlarda, bir faz digerinin onune gecebiliyor. Mesela savaslarda iyi olan bir oyuncu, stratejik haritada cok yanlis kararlar alsa bile her tarafi ele gecirebilir. Bunda bir sorun gormeyenler olabilir, ama boyle bir sey oyunun algilanis seklini tamamen degistirir.

Tabii bu tur savaslar icin Creative Assembly'nin yaptigi kadar iyi bir motor yapmak da kolay degil.
Mesaj tarihi:
multi oynanamaz öyle bir sorun var, single'da oynanır rahat gerçi ama evet komutan'ın dediği gibi bir olay da var. total war'da otomatiğe bırakırsam bariz çok daha fazla kayıp veriyorum daima.

yalnız beta sürümü için let's play videoları izledim, beta oynayanlarla da konuştum, ilk oyundan çok daha iyi bir oyun geliyor gibi. eksiği yok, fazlası var her açıdan ve eski sorunları düzeltmişler bayağı.

şu anda en merakla beklediğim oyun, 7 şubat keşke 7 ocak olsaydı. :/
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
azıcık satıp "bu oyun tutmadı, yapmayalım bir daha" demeleri yerine büyümeleri daha iyi olur heh. zaten dağıtımcı olarak bayağı büyüdüler, mount & blade serisi kendi oyunlarından çok daha fazla satmıştır kesin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...