Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crusader Kings 2

Efrasiyab

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
ortaçağda hrıstiyan hükümdarlar oynanabiliyor oyunda sadece, o nedenle crusader kings. avrupa, ortadoğu ve kuzey afrika var oyunda. rts denemez ayrıca, paradox tarzı grand strategy.
http://www.youtube.com/watch?v=yxI_ukQkJJA
yalnız oyun sengoku hüsranından sonra beklediğimden de iyi olacak gibi görünüyor. :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Paradox'un kendi oyunlarina Total War tarzi savaslar eklenmesi pek iyi olmaz. Cunku birden fazla faz iceren oyunlarda, bir faz digerinin onune gecebiliyor. Mesela savaslarda iyi olan bir oyuncu, stratejik haritada cok yanlis kararlar alsa bile her tarafi ele gecirebilir. Bunda bir sorun gormeyenler olabilir, ama boyle bir sey oyunun algilanis seklini tamamen degistirir.

Tabii bu tur savaslar icin Creative Assembly'nin yaptigi kadar iyi bir motor yapmak da kolay degil.
Sosyal ağlarda paylaş

multi oynanamaz öyle bir sorun var, single'da oynanır rahat gerçi ama evet komutan'ın dediği gibi bir olay da var. total war'da otomatiğe bırakırsam bariz çok daha fazla kayıp veriyorum daima.

yalnız beta sürümü için let's play videoları izledim, beta oynayanlarla da konuştum, ilk oyundan çok daha iyi bir oyun geliyor gibi. eksiği yok, fazlası var her açıdan ve eski sorunları düzeltmişler bayağı.

şu anda en merakla beklediğim oyun, 7 şubat keşke 7 ocak olsaydı. :/
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...