Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Crusader Kings 2 Feysteki grup 25bin kişi olunca CK2yi duyuracaklarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 HoI 3, Vic 2 derken bu da olursa süper olur. Paradox'un bu oyunlar hep kıyıda köşede kalmalarına rağmen bunları devam ettirmeleri sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 işte yıllardır beklediğim haber! hemen like yaptım. yalnız resmi forumda "feysbuka üye olmam ben" dramaları döndürmüş kimisi, zor 25k olur. :/ hoş gerçi 25k istemeleri de mantıksız olmuş, 100k-200k satsa büyük başarı oluyor böyle oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 aslinda 25k cok zor değil,ama olay şu ki zaten sosyal bi kitlenin takılacağı bi oyun değil bu. ondan fazla cidden 25k hemen like ettik bakalim paradox oyunlarından kavrayıp oynayabildiğim tek oyun hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Johan zaten, eğer bir oyun sadece 25k satarsa kendime yeni bir iş aramam gerekebilir dedi forumda. Yani 25k olayı hem reklam, hemde ilgiyi ve tansiyonu arttırmak için konulmuş birşey. İnş türkleri falan da oynayabiliriz bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bakalım müslümanlar teknolojik olarak çok ileri olduğu için oynanılmıyodu.Güzel oyundu her nekadar bayağı bug hatası olsada patchlerle adam olmuştu.Ama random eventlerden bıktım biraz tarihi eventler olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 pronoit said: aslinda 25k cok zor değil,ama olay şu ki zaten sosyal bi kitlenin takılacağı bi oyun değil bu. ondan fazla cidden 25k hemen like ettik bakalim paradox oyunlarından kavrayıp oynayabildiğim tek oyun hehe. ne alaka sosyal insanlar CK oynayamaz mı? nasıl bi mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yahu bireysel niye algiladın ki abi? paradox oyunları pc oyunculuğu gibi asosyal bir konunun bile uç köşesinde olduğuna istinaden dedim. yoksa i luv ck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Şakamı bu tarih ya :/ Q1 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ben de 2011 olur diye umut etmiştim, evet maalesef bayağı geç. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 OHŞ <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0TwI8HVeOco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bu yılbaşı filan olsaydı ya. :( ancak yama yiyecek daha, 2013'e ancak hazır olur böyle. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 "yedi ölümcül günah" live action tanıtım serisi: :) http://www.youtube.com/watch?v=lpAYY3BvviE http://www.youtube.com/watch?v=cle3Vxjl5Vc http://www.youtube.com/watch?v=e1BVW14qXNE daha gelecek, iyi yapmışlar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Mmmh "Life of a Crusader" sevinci ile girdim ancak rts imiş :( Bu arada yeşilçayırlar ne ayak crusade dediğimiz çöllerde geçen bir mevzu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ortaçağda hrıstiyan hükümdarlar oynanabiliyor oyunda sadece, o nedenle crusader kings. avrupa, ortadoğu ve kuzey afrika var oyunda. rts denemez ayrıca, paradox tarzı grand strategy. http://www.youtube.com/watch?v=yxI_ukQkJJA yalnız oyun sengoku hüsranından sonra beklediğimden de iyi olacak gibi görünüyor. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Beaahh yine sadece harita üzerinde oynanıyor, oysaki Lionhearth's Crusader diye Total War benzeri savaşlar içeren bir oyun çıkarmıştı yakın zamanda Paradox, keşke onun grafik motoruylan birleştirip savaşta yapabileceğimiz bir oyun yapsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paradox kendi sadece grand strategy çıkarıyor, iyi oldukları alan bu. CK serisinin derinliğini gorunce real-time savaşı filan unutursunuz direkt heh. O da olsa zaten piyasada başka strateji satılmaz, herkes kepenk kapatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Valla Sam süper olurdu öyle olsa, hazır Total War da Shogun diye inat edip batırmışken ve yine ona ek paket planlarken güzel olurdu. TW'nin tüm serisi var steamimde, ama shoguna ilk günden yatırdığım 50 dolar kadar hiçbirine yanmadım, o dereceki 8-9 ayda 7 dolara düşürdüler oyunu adamlar:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paradox'un kendi oyunlarina Total War tarzi savaslar eklenmesi pek iyi olmaz. Cunku birden fazla faz iceren oyunlarda, bir faz digerinin onune gecebiliyor. Mesela savaslarda iyi olan bir oyuncu, stratejik haritada cok yanlis kararlar alsa bile her tarafi ele gecirebilir. Bunda bir sorun gormeyenler olabilir, ama boyle bir sey oyunun algilanis seklini tamamen degistirir. Tabii bu tur savaslar icin Creative Assembly'nin yaptigi kadar iyi bir motor yapmak da kolay degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 multi oynanamaz öyle bir sorun var, single'da oynanır rahat gerçi ama evet komutan'ın dediği gibi bir olay da var. total war'da otomatiğe bırakırsam bariz çok daha fazla kayıp veriyorum daima. yalnız beta sürümü için let's play videoları izledim, beta oynayanlarla da konuştum, ilk oyundan çok daha iyi bir oyun geliyor gibi. eksiği yok, fazlası var her açıdan ve eski sorunları düzeltmişler bayağı. şu anda en merakla beklediğim oyun, 7 şubat keşke 7 ocak olsaydı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8xIxrx5i1To of lol güzel yapıyorlar, paradox da reklam bütçesini arttırabildi nihayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ona sevinmeli mi bilemiyorum. Paradox fazla buyurse, Crusader Kings 3 first person shooter olarak cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 yok be abi.fanmovieler de bile daha büyük prodüksiyon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 azıcık satıp "bu oyun tutmadı, yapmayalım bir daha" demeleri yerine büyümeleri daha iyi olur heh. zaten dağıtımcı olarak bayağı büyüdüler, mount & blade serisi kendi oyunlarından çok daha fazla satmıştır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar