senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bende de oyle baklava maklava yok ama kondisyonum eskisine gore gelismis, bende bugun sweat'i hic stoplamadan ve de adamlarin ritminde yapabildim. yalniz afedersiniz popomdan ter akti yaparken. sweat bildigin vucutta ne kadar su varsa atiyor bedenden, oyle bi terletiyor adami. hele o power yoga yok mu, aglama sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 9. gün de bitti. of ne güzel gidiyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 90x i indirmiştim ben geçen gün,p90ı için bi ses ederseniz(:P) bunları denemeyi düşünüyorum ben de ama hala başlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bu sefer baklavaları görücekmişim gibi bir his var. örnek beslenme programı yazabilecek.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 EmRicardo said: bu sefer baklavaları görücekmişim gibi bir his var. örnek beslenme programı yazabilecek.? Burger king triple whopper king menü yanında onion rings ve üstüne bonibonlu dondurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bonibon şart mı, keyfi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bacağım kaynasın bende başlıcam buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 evladım niye kaynatıyosun bacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 lezzetli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 EmRicardo said: bonibon şart mı, keyfi mi? asıl o şart, onu yemezsen yeterince vücudunda yağ yakılıp kas oluşmaz. Bonibon en baba supplementten daha çok kas yapar vücuduna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 kırılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hergün bir avuç bonibon çok iyi testesteron yönünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 12. gün bitti dün. Sabah Legs&Back yapıp akşam halı saha maçına çıktım. Maçı uzatıp 1.5 saat oynadık, maç sonunda hala sprint atıyordum ve daha yorulmamıştım. Tahminimce 1.5 saat daha oynardım o halde. Bundan 2 hafta önce 15. dakikada soluklanmak için ellerini dizlerine koyup çömelen bir insandım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 su icin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bu p90 programına tam olarak nereden ulaşabilirim? şöyle bir bakındımda temiz bir şey bulamadım yardımcı olabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 toren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 törenden çekerdimde kampüsteyim işte sıkıntı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 İkinci haftayıda bitirdim. yanlız bu hafta bi gün kaçırdım o yüzden 2 günde 3 egzersiz yaptım biraz yüklendik olur ama o kadar. tam gaz devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yav siz sweat'den sonra abs'yi de mi yapıyosunuz =) ben videoyu bile açamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kendimi zorlayip yapiyorum da abs'tan sonra ayaga kalkamiyorum bi muddet dusa surunerek gidiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ben onu da yaparsam 2ye bölünürüm diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Meov said: halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ulan evde nasıl yapıyorsunuz bunu kalleşler insan bayılır lan hava yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 cam kapi aciyoz hava sirkilasyonunu sagliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar