senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 yaz geldi geciyor bir ton konu acilmistir suraya ama merak ettigim bisi var, cevaplarsaniz sevinirim. once soyliyim 1.78 boyunda 100kiloyum (bu donem icinde 75ten 100e ciktim) simdi p90 diye bi program var beachbody diye bir sirketin, arkadas bahsetmisti p90x diye ama bu x'siz olani daha insancili. user manualini bayagi okudum tabi yarisi ista 90gunde koca gobekten duz karina ulasan abilerle dolu (allahtan baklavali degiller). sormak istedigim 90gun boyunca uygulasam bi ise yarar mi bu program yoksa tumden fis bisi mi? kitapciktaki fotoraflar gibi bi gelisme beklemiyorum tabii ki. vardir belki buna benzer seyler deniyenler aranizda eger haci sen yap ise yarar diyorsaniz sunu da cevaplarsaniz muthis olur dumble alirken dikkat edilmesi gereken bisi var mi yoksa ne alirsam aliyim farketmez mi plastigi var cromu var galiba cesit olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 p90'ı 90 gün boyunca yaparsan ve yediklerine dikkat edersen evet rahat kilo verirsin ama evde çalıştığın için motivasyon problem olabiliyor, bu yüzden spor salonu diyorum ben, ama yok ben kendimi adıcam 90 gün diyosan verirsin yani, ağırlık alırken de öle çok dikkat edeceğin bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 sagol hocam, benim icin spor salonu negativ motivasyon oluyor, araba yok su an altimda git geli sikintili. peki bisi daha sorcam supplement lafi gecip duruyor bu supplement dedigi sey tozlar heralde demi, illa gerek yok onlara sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 hayır gerek yok, diyetine bağlı kal ve antremanlarını düzenli olarak yap yeter, bir de kendini motive etmeye çalış :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 supplementa gerek var aslında ama evde spor yapabilcek kadar vaktin varsa evde, pişirirsin tavuğunu, etini, balığını sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bu yaz vaktım cok ya evde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 dumble setinide siparis verdim bakalim, 2-3 gune baslarim islerimi halledip p90 olayina. ayda 1de bildiririm ise yariyor mu yaramiyor mu refarans olur ona gore :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 AH HAH HAH HAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 beni sarmadı p90, o yüzden 1 gün p90x in arms and shoulders ı + ab ripper 1 günde kardiyo yapıyorum sıra sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiripýlhe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Valla yaya yaya p90x yaptım yine de işe yaradı bayaa tişörtten belli olan göbek gitti,giremediğim pantolonlar bol gelir oldu. In Tony we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 basladim bugun, deli gibi ter attirdi bayagi da zorladi, hepsini yapamadim zaten cok zorlandigim yerlerde biraktim. ise yarayacak gibi duruyor her gun yapsan. adamlarin vardir zaten bir bildikleri in tony we trust :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu p90'nın torrentini falan verebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 EmRicardo said: bu p90'nın torrentini falan verebilirmisiniz? tmm halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Abi evde bayılmıyor musun havasızlıktan? Ben geçen gün 2 bişey yapayım dedim gitti gözler direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 senko said: basladim bugun, deli gibi ter attirdi bayagi da zorladi, hepsini yapamadim zaten cok zorlandigim yerlerde biraktim. ise yarayacak gibi duruyor her gun yapsan. adamlarin vardir zaten bir bildikleri in tony we trust :) İşe yaramaması diye bir şey sözkonusu olamaz, izledim biraz hareketleri çok çok iyi bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bende yarın p90x e başlıyorum hadi bakalım yorumları yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ben senko'yu sıska bişi sanıyodum adam obezmiş yav :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ilk gün: eziyetin resmini çizdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yav said: ben senko'yu sıska bişi sanıyodum adam obezmiş yav :S 2010'da acmisim basligi, aslinda siskaydim ben. 2006 senesinde yani okula girerken 70 kiloydum,sonraki senelerde top 105 gordum, simdi 85'e indim. amac 70-75'e inebilmek sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Acıların en büyüğüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ikinci günüde bitirdik spidee ile edit: o bizi bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 p90x'te o kas kutlesi adam bile zorlaniyor yaf. kan ter icinde kaliyor tony miydi neydi, hergun gordukce adamin hareketleri fln ayri bi batmaya basladi bana sdf hele artis bi kiz var arkasinda onu hic mi hic sevmiom, kasinti kasinti hareket yapiyor sirf tony gelsin you're great, great shape fln desin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 tony tiklatiyodur ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 beslenmenin türkçesini bulabilirmiyiz bir yerden. bi de ben indirdim torrentten, 7 gb bişeydi. excel dosyasında sculpt1-2, ab ripper, intensity, diet yazıo. bu intensity ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar