Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

p90

senko

Öne çıkan mesajlar

yaz geldi geciyor bir ton konu acilmistir suraya ama merak ettigim bisi var, cevaplarsaniz sevinirim.

once soyliyim 1.78 boyunda 100kiloyum (bu donem icinde 75ten 100e ciktim)

simdi p90 diye bi program var beachbody diye bir sirketin, arkadas bahsetmisti p90x diye ama bu x'siz olani daha insancili. user manualini bayagi okudum tabi yarisi ista 90gunde koca gobekten duz karina ulasan abilerle dolu (allahtan baklavali degiller).

sormak istedigim 90gun boyunca uygulasam bi ise yarar mi bu program yoksa tumden fis bisi mi? kitapciktaki fotoraflar gibi bi gelisme beklemiyorum tabii ki. vardir belki buna benzer seyler deniyenler aranizda

eger haci sen yap ise yarar diyorsaniz sunu da cevaplarsaniz muthis olur

dumble alirken dikkat edilmesi gereken bisi var mi yoksa ne alirsam aliyim farketmez mi plastigi var cromu var galiba cesit olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
senko said:

basladim bugun, deli gibi ter attirdi bayagi da zorladi, hepsini yapamadim zaten cok zorlandigim yerlerde biraktim. ise yarayacak gibi duruyor her gun yapsan. adamlarin vardir zaten bir bildikleri

in tony we trust :)

İşe yaramaması diye bir şey sözkonusu olamaz, izledim biraz hareketleri çok çok iyi bir program.
Sosyal ağlarda paylaş

p90x'te o kas kutlesi adam bile zorlaniyor yaf.
kan ter icinde kaliyor tony miydi neydi, hergun gordukce adamin hareketleri fln ayri bi batmaya basladi bana sdf

hele artis bi kiz var arkasinda onu hic mi hic sevmiom, kasinti kasinti hareket yapiyor sirf tony gelsin you're great, great shape fln desin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...