Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul - Bodrum en ideal rota ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarın sabah arabayla Bodrum'a gitmem lazım Şaşkınbakkal/Kadıköy' de oturuyorum.

googleladım
şunlar çıktı:

1. Yol : Yenikapı'dan Bandırma - Balıkesir - Manisa - İzmir - Söke - Milas - Bodrum

2. Yol : Pendik'den Yalova - Bursa - Balıkesir - Aydın- Şelçuk - Milas - Bodrum

Tek şöför olcam o yüzden yorulmam kaçınılmazda yinede mümkünse daha az yorulmak isterim bide zaten annemle beraber gitcez ara ara durmak isteriz. En kısa , en ideal yol hangisidir bilmiyorum ilk defa arabayla bodruma gitcemde . hangi yolu kullanmalıyım ?

2. yol daha mantıklı gelmekte anadolu yakasında oturduğum için hani sabah köprü trafiğinde karşıya geçmek daha zor olur herhalde ?

bide bunlar dışında alternatif bir yol var mı ?
Mesaj tarihi:
bandırma olayı çok iyi ama ucuz değil denizotobüsü. bizimkiler 6 saatte filan ayvalık'a gidiyor ki baya yavaş kullanırlar abayı.
eskiden 8 saatten önce gidemezlerdi. hem uyursun 2 saat orda.

izmir üzerinden bodruma geçeceksin işte. izmir'e de girilmiyor artık. otoban var.
Mesaj tarihi:
arkadasım ben bir iki gün önce geldim bodrumdan 1 haftalıgına gitmistim valla yalova balıkesir izmir bodrum güzergahından baska secenegin yok en uygun yol bu fakat izmir otobanından sonra söke taraflarında yol çalışmaları var gemile gitsende yalovadan gitsende mecbur girceksin bence gemi ile git zaten yoloya gecmek icin 45tl normal arac icin para ödüyorsun e yalovadan bandırmaya nerden baksan 300 350 var biraz daha az olabilir tam bilmiyorum benzin yakıcaksın gemi ile gec bas git en güzeli uyursunda temiz.... ama araba ilede rahat gidersin ayni seye geliyor assa yukarı
Mesaj tarihi:
2. rota çok daha iyi.
Biz de onu kullandık daha önce güney seyahatleri için.

Ha bence ikisini karıştırmak mantıklı bu arada. Bizim rotamızda Balıkesir'den sonra İzmir otobanını kullanmıştık yanlış hatırlamıyorsam.
Mesaj tarihi:
Sadece İzmir Bordrum arasında yorum yapabilirim geçen hafta geçtim. Birde ben 2. yolu anlamadım Aydından Selçuk tarafına nasıl gidiosun Çine tarafından gitmen lazım Aydındaysan öteki taraftan daha uzun olur. Ama Aydına İzmirden geçiceksen otoyoldan çıkıp Aydına varmadan önce ayrım var oradan gitmen daha iyi olur cunkü Yatağan Milas arası gidiş geliş dar bir yol ve şu an bütün yolda yapım var ama mesela ben çinedeki çöp şiş ve köfteyi çok sevdiğimden ordan geçerim hep. yolun gerisi hakkında bilgim yok. Ha tabi İzmir Aydın otoyolundan önceden çık dediğim yolun gölün etrafından dolanan kısmıda pek geniş bir yol değildir ve duyduğum kadarıyla orada da yol yapımı varmış ama gitmedim yakın zamanda o yüzden bu tarafı için yorum yapamıyacağım.
Mesaj tarihi:
ladywar said:

arkadasım ben bir iki gün önce geldim bodrumdan 1 haftalıgına gitmistim valla yalova balıkesir izmir bodrum güzergahından baska secenegin yok en uygun yol bu fakat izmir otobanından sonra söke taraflarında yol çalışmaları var gemile gitsende yalovadan gitsende mecbur girceksin bence gemi ile git zaten yoloya gecmek icin 45tl normal arac icin para ödüyorsun e yalovadan bandırmaya nerden baksan 300 350 var biraz daha az olabilir tam bilmiyorum benzin yakıcaksın gemi ile gec bas git en güzeli uyursunda temiz.... ama araba ilede rahat gidersin ayni seye geliyor assa yukarı

adam gideli 5 gün olmuş yaw
Mesaj tarihi:
yinede sonradan lazım olur diye arşiv bilgi olsun

ben marmarisli olduğumdan ve istanbulda yaşadığımdan sürekli gidip geliyorum

anadolu yakasında oturuyorsan yeni kapı uzak kaçıyor dolayısı ile 2. yol iyi

pendikden hızlı feribotlarla geçebilirsin ama önceden bilet al yoksa yer yoksa gebzeden sonra feribotlar var (yerin adı eskihisarmıydı neydi) oradan sonrasını dediğin gibi git yol üzerinde yörsan tesisleri güzeldir bursada orada durabilirsin izmir taraflarında 1-2 yer var güzel oralarda da durabilirsin radar işi çok can sıkıcı hemen hemen heryerdeler..
  • Yeni Oluştur...