di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 reyou said: hayirli olsun, bu arada soleyin siteyi .net framework e transfer etsinler :D Agzini burnunu kirarim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bir de genel tesekkurumu edeyim =) Kendi actigim konuyu unutma huyum oldugundan bu kadar gec geliyor tesekkurum, kusuruma bakmayin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 di said: Bosuna farimal demiyormus millet sana. pardonda espriden anlamayıp mal demek asıl mallık bence mal mıdır nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 you2re a mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 oyle espriye boyle -eeeeooo- espri. yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 2le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 paylaşımın gücü +rep dostum hayırlı olsun kankatöringen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 farinal sana dememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Derdiniz ne birader ? Biri orda burda cins cins yazar, sonra gelip saka yaptim der. Digeri bu kisinin avukatligina soyunur. Nedir sizin olayiniz ? Gelip viral yazmanin nesi sakaymis ? Muhabbetim bile yok seninle. Orda burda yazdigin sacma sapan seyler var anca. Gerzek gerzek satasmalarin var. Neymis nick'im d ile baslayinca dunno flamer moduna giriyormus, degistirmeliymisim. Cok da skimdeydi. Bi gidin surdan. Ayda yilda iyi birsey geliyor basima, gelip yaziyorum suraya kisisel kismina, itinayla tadimi kaciriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hop ben geldim hayirli olsun isin bolum banleriniz de hayirli olsun, gule gule kullanin bu kisiselsiz bos zamani ikiniz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Hayırlı olsun. Önceki işinden büyük müydü burası? Gerçi sahibinden'den bahsediyoruz ya jsfgdhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 di said: reyou said: hayirli olsun, bu arada soleyin siteyi .net framework e transfer etsinler :D Agzini burnunu kirarim =P ben mailimi attim bile onlara yeni framework 4 un silverlight in muthis ozelliklerinden bahsettim, cevap atmislar, bu konuyu ciddi ciddi dusunecegiz, hatta 1-2 .net developer kiralamaktan fln bahsettiler :D nese yeniden hayirli olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Sahibinden.com'da herkese göre bir şey var ama aylardır bekliyorum, kimse sattığım şeyleri almıyor. Nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 indirim olacak, satışlar akıcak.. öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Aslında sattığım ürünler çok pahalı değil, ama sahibinden.com'a takılanlar hep fakir, ev arkadaşım 3tl'ye yepisyeni kot almış mesela. Bizim fiyatlar pahalı geliyor adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Gereksiz tiplere cevap verirken bolumden banlaninca son mesajlara cevap yazamamistim. Sagolun varolun tekrardan. Bu arada ilk ayimi da bitirmis oldum. Su saatte hala ofiste olsam da ben memnunum esasen isimden. Umarim ustlerim de benden memnundur. Zamanla bekleyip gorcez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar