Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Acc veya Char 36mSP Gallente Carrier+T3

Mukoza

Öne çıkan mesajlar

Beyler kredi kartlarındaki borçlarım sebebiyler Celestrias isimli charı yada bulunduğu acc yi isteğe göre satıyorum.

Celestrias

NC ye Bağlı RAGE alliancesinde bulunan char cok iyi durumda geçmişi temiz ve heryerde esyaları var saymadım Very Happy

Fiyat olarak char oyun icin degere gore 11-13 milyar isk ediyor (Skill Booklar, Zaman, Vs, Vs)

Niyetim olabildiğince çabuk bir şekilde charı ya da acc yi satmak.

Alıcak olan arkadaşın şehrine gelip direk olarak onun yanında Acc bilgilerini (Mail, Password, Vs) değiştirip elden teslim edicem ya da char satışı için 1 isk dan privite satış yapıp, soran gm olursa alt acc'ma aktarıyorum fln diycem (taşındık fln. malum İP inceleniyo)

İlgilenen arkadaşlar bana oyun içinden mail (Celestrias'a) yada [email protected] adresine mail atabilirler.

Edit: Iyisin hossunda TL bazli ilanlar yasak gerekli yerleri editliyorum ulasmak isteyen arkadasa pm atsin yada maili mevcut oradan ulassin lutfen.
Sosyal ağlarda paylaş

36m spli char 11-12 bil ediyormu ya bende 66-68-69m spli charlar var desene koseyim :P hic o fiyatlara satilirmis gibi gelmiyor bana skilller onemli dersen eger hepsi saglam yani sup cap, cap, hac 5, recon 5, cs 5 fln ama o kadar isk ediyorsa iyiymis. :) Umarim biran once satilir sende rahata kavusursun. Satisi yapinca bana pm atarsan sevinirim ne kadardan satildigi gibi bilgiler icin.

Hayirli satislar

Sosyal ağlarda paylaş

Dare daha öncesinde ki beni belki tanırsınız. 1 yıl icersinde (geçen haziran fln başlamıştım) yaklaşık 40m sp (En yüksek Maria Epiconthe)karaktere kadar sadece emlakçılık yaparak ulaştım. Bu arada 3 kez dolandırıldım. 3 char elimden alındı (para geri verildi). Yaklaşık 1 yılda 10-12 char değiştirdim (Al-->Düzelt-->Ekle-Sat).

Yani en azından alıcıların char alırken nelere dikkat ettiğini (alıcıya göre bazı istekler değişmekle birlikte) ne istediklerini biliyorum.

AWU,ASSC,DI,T3 Skilleri(zor değil ama insanlar kasmaktansa kasılmışı almayı tercih ediyor),Cap,Learning.... Bunlar malum kasılması zor ve çoğu oyuncunuz gözünde büyüyen skillerdir ve karakterin fiyatını otomatik olarak arttırır. (Ayrıca sheete bakıldığında burdaki temizlik ve skillerin fiyatları önemlidir.)

(Sadece cap skill kitapları 1B)

Bir karakter fiyatı hesaplanırken genellikle
200-400m isk x 1m sp olarak hesaplanır ve alıcının isteklerine göre isk miktarı değişir.

Burdansa 7-15 b isk arası bir fiyat cıkar ki ben bu karakteri rahatlıkla (1 hafta max) dediğim fiyatlara satabilirim.

Umarım oyun içi satış konusunda seni biraz olsun aydınlatabilmişimdir. Konuya mesaj attığın için teşekkürler iyi günler.

Ayrıca karakterlerini satmak istersen bu konuda ayrıca konusalım belki yardımım olur. (Benim derdim kredi kartı borcu)
Ama oyun içi satışta rahatça istediğimiz fiyata elden çıkarırız.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten skillerin değeri ve sheet temizliği burda önem kazanıyor.
36m sp lik charın 10m mining 10m research 16m combat olarakta kasabilirsin (ki kimse para vermez-7B ), ya da 36m full combat focus, full lvl5, ve sadece cap skili kasarsın (adam capital pilotu istiyorsa ilaç gibi gelir-15b) işte bu aradaki farkı belirler.

O yüzden ben 11-13 B lik bir fiyat olacağını tahmin ediyorum ve bunu geçmiş deneyimlerime bağlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında yeterince sabrın varsa şans 2. planada kalıyor. Önemli olan önce kendi charının düzeni. öneğin starter toonlar- sadece learningler, ana skiller (engineere 5,sience 5, ....) 1.5B ye satıldığını gördüm :D

Yani demek istediğim eğer alıcı senin karakter sheetine bakıp wuu diyosa satarsın ama aynı sp li başka bi karaktere bakıp bu ney lan ıgh diyorsa işin zor
Sosyal ağlarda paylaş

yok 1 ay değil 1 yıl dostum düzeltme için kusura bakma millet yalnış anlamasın. :D bu arada bırakmıycam zaten su kredi kartlarını bi odiyim yine gireris yaparıs kolay orası :D

*Pardon yalnıs okumusum :D ama olur yaf 1 ay olmasada 6 ayda yaparıs. İlkinde toydum:D
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

birakmasan guzel olurdu oyunu, iyi satislar dilerim, gerci gene baslayip 1 ayda 40m sp char alirsin sana guvenim tam:)

Bu arada anca hatırladım seni yaf...

Dirofilaria'yı hatırlarmısın nimas günlerinden. İlk alım satım işine senin yardımınla girmiştim :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Oyunu sadece trial oynayıp, önden biraz araştırmıştım. Kardeşimde bu oyunu araştırmaya başlamış. Oyun stilini beğenirsen, acc satın al diye bir öneride bulundum.

Bir yandan kasıp, bir yandanda aksiyondan geri kalmamak için, nasıl bir karakter satın almalı? En uygun nasıl satın alınır? bilgilendirme yapabilirmisiniz. (ne bileyim direk ebay den karaktermi baksın, yada para satın alıp para ile karaktermi satın alsın oyun içi felan.)
zahmet olmazsa bir kaç satır birşeyler yazabilirseniz sevinirim. "ne bir kaç satırı, dur tam bir açıklama ile sizi yönlendireyim" dersenizde birşey demem :P.
Sosyal ağlarda paylaş

>Eve de karakter almanın 3 yolu vardır

1. Parayla Acc almak (Ama tanıdık, aile, aynı ülke. Çünkü evede para ile Acc satmak yasaktır. Satılan acc banlanır. Bunu Önlemek için tanıdık fln. Bu sayede internet ortamında takibi yapılamaz. E-Bay, vs ,vs Sakın deneme satmaya calısıp perisan olanı, Almaya calısıp perisan olanı cok gordum.)

2. Eve'de bir Acc alıp, Bir karakter satın almak (Oyun içi para olan isk ile) Mantıklı cünkü legal. ama yeni başlayan birisi için imkansız bir olay çünkü oyun içi parası yoktur ve ole ucuz değildir. İleride düşünülcek bir konu...

3. Oyun içi parasını netten satın alıp (Çinlilerden) oyun içi para ile karakter almak. Bu konudada İsk (Oyun para birimi) satın almak tehlikeli ve yasaktır (Bi kere konu çinliler güvenemessin, Ayrıca isk satın almak yasak(Banlanırsın))

Yeni bu 3 secenek arasında 1. si en mantıklısı cünkü konusma ile arada bi anlasma var bi muhabbet var :D . Ama yinede tercih sizin.

İlk sorunun cevapı isi ComPlex(Dungeon) yapabilecek bir Char almanı tavsiye ederim endistüri charı alırsan hep pasif takılırsın. Yani.... Uzun hikaye ama ilgilenirsen bilare anlatırım.
Sosyal ağlarda paylaş

300 dolar gibi bir meblaya gtc alip 30dk gibi bir surede oyunda 6 milyar paraya sahip olabilirsin hatta daha fazlasida olabilir min degerler bunlar. Ama normalide yine bu civarda olur ve 6 bil ile iyi bir char satin alinabilir. Hea ama diyosanki 300dolarda az degil o zaman ebay fln ama cok sakat uyarmadi deme.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...