pukky Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Warhammer'a başlamak istiyorum fakat ödeme sorunum var kredi kartıyla ödeme imkânım yok çünkü ailemde kimsenin kredi kartı yok ve bende kredi kartı alacak yaşta değilim. Önce sanal kartı düşündüm ama o da kredi kartına bağımlıymış sanırım. O da olmaz. Benim bir tek banka kartım var onu kullanamazmıyım? Kredi kartı gibi nasılsa :D Onunla da para ödeniyorsa söyleyin lütfen ya da bildiğiniz farklı ödeme türlerini(havale gibi ama eminim havale yoktur :/ ) Şimdiden teşekkürler...
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 game card var sanırım ama onu da bulması zor diyorlar burada, kredi kartı veya sanal kart olmadan mmo işi zor genelde. çünkü game cardlar ancak yabancı sitelerde makul fiyatlarda diye biliyorum.
pukky Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Ben bişey duydum, eğer yalnış anlamadıysam bazı atm kartlarıylada ödeme yapabiliyoruz ama sadece arkasında 3 haneli rakam yazan kartlarla. Benim banka kartımda 3 haneli rakam yazıyor. Ben banka kartımla ödeme yapabilirmiyim?
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 banka kartına bağlı sanal kart açabilirsin
pukky Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Çok teşekkür ederim sonunda başlıyorum :D Peki akbank banka kartına bağlı sanal kart açıyormu? Bir bilginiz var mı?
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 valla onu da akbank'a bir tel açıp sorman lazım, ya da net sayfasından. :)
pukky Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 cevap yazan herkese çok fazla teşekkür :D
Hermesus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 pukky said: Çok teşekkür ederim sonunda başlıyorum :D Peki akbank banka kartına bağlı sanal kart açıyormu? Bir bilginiz var mı? Sanırım garanti bankasının var öyle bir kartı ..gecen sene arkadasım o kartla girmişti warhammere eminim..nette kullandıgın bankamatik gibi bir kart garantide var sanırım..
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 evet sanalkart sadece garantinin banka kartında var diye biliyorum bende,yani en azından son 1 senede değişiklik olmadıysa öyleydi
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Garantide var evet ama vardır her bankada
Hermesus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Farinal said: Garantide var evet ama vardır her bankada..yok yok bu nettedeki harcamalar icin özel bir kart v alıyrosun hesaba para yatırıyorsun. oakdar fazlası yok yane..bankamatik gibi sadece nette kullanılıyor.eminim..diger bankalarda yokdu bu sistem.güvenli alışveriş icin netten..gecen sene Wh ye girerken arkadasım bu kartla ödemelerini yaptı ordan biliyorum cok iyi kabul ediyor WH bu kartı...
Öne çıkan mesajlar