KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 buhhaa :) :P güzel olmuş güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 seçimlerde oy verebiliyor muyuz sanırım başka şehir ve ülkedekilere veremiyoruz, ged nası vercez sana oy?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Valla bende bilmiyorum şu anda. Patiye girdim bu arada. Simyacıyım, keşişim. Papazlığa adayım ama rakip var :) Birde bunları imam falan diye mi değiştirseler ne yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi evet haçlı seferi fln bozuo bizi :P bende adayım karşıma 2 aday çıktı biri de parayı bastı herhalde %49'a çıktı oyu pislik herif akşama kadar para kasıp son dakka bombasını patlatcam hihi kih kih edik: haçlı eseri ne yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Taşınabilen varsa aslında dulkadiroğullarında buluşsak güzel olurdu. 2/6 sı orda şu an :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 taşınma nasıl oluyor ki? ortak bi şehir bulunursa taşınırım ben fark ryapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 patiden kamil kerkenez kim edinburg da aday olmuş bende ordayım nası oy vercem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 halkın oy vermesi gibi bir durum yokmuş Adayın iyiliği; mevcut itibarı, hitabet sanatı, altın bağışları ve akıl hocalarının desteğinden oluşur. Şans, bir adayın diğerinin iyiliğine ilgisini ve seçimi kazanmasını belirler. En yüksek şansı olanın seçimi kazanması GEREKMEZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hmm abi o zmn seçilmeden önce biraz içip öle girmek lazım içkiler hitabet sanatını arttırıyo rep flnda iyiyse seçilir o zmn ama tabi iş yine mentorlarda bitiyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 kişiye tıklayıp imtiyazlara gelince bir adayı destekle var ? Gerçi ben akıl hocasıyım dini makamlarda bir bölümde belki ondan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Belediye binasında şehri taşı seçenği var oradan taşınabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 demircilik mesleğimi nasıl geliştircem bulamadım :S kimse bilmiyo mu meslek nasıl geliştiriliyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 oooo 1000g 20 faaliyet puanı istiomuş canımı mı alcak yauw bu ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ayetullah fede'yi sildim ben. çok yanlış build oldu o. baştan açtım alehandro fede diye. guildden çıkarın isterseniz ayetullahı. tr serverı için de başka konu açtım karışmasın diye. modlar da bi düzenlerse kıyak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Guildi kuran sen değil misin nasıl çıkarıcaz ? 1000 gold bişi değilde 20 aktivite puanı çok evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 tr serverındakini ben kurdum. eng serverındakini diyorum ben sintizayzır kurdu onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 dursun canım puan puandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Abi uk serverindaki paticiğe üye oldum.Eğer adam gelmicekse daha sağlam bi guilde kapağı atıcam ona göre toplanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 uk serverı uçmuş diyorlardı sanırım o yüzdne tr serverına geliyorlardı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ben uk de oynuyorum 11 kişi var uk paticik'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ahanda hırsızlığa çıktım bakalım sonuç ne olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi downpatricke geçtim ama çok pişmanım. özellikle pazar alanında ürün satarken çok düşük fiyata satılıyo burda. edinburgh da 120 130 a sattığım kilitleri 102 ve 98 e sattım kaç saattir bekliyorum artsın diye ama yine mecbur 98 e verdim yer kalmadı çünkü. ilk 30 a girerim puan gelir para gelir diye ümit ediyodumda ztn burdakiler almış başını gitmiş edinburgh da sıralamada daha yukardaydım valla :D. neyse artık bi süre sonra buranında population artar beklicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Robber güzelmiş ya gidiyorum elemanın tekini dövüyorum 3 ap kazanıyorum.Sabotaj silah kullanma fln hoş şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Counciler oldum. Size barış, huzur ve refah getireceğim. Deniz getireceğim, okyanus yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 aday oldum 4500 gold + 4ap verip, şansın %20 dedi, bende hemen geri çekeyim dedim. Baktım gidiyormuş para felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar