Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akşama trialle başlıcam hangi serverdasınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lotd ne oluyor?ilk çıktığında oynamıştımda şimdi baya şey değişti heralde 0 dan başlayıpta oynamaya değermi hemen 40 olurmuyum?

gerçi kasmak zor değil ama sc gelmeyince tek quest yapmak bayıyor.ilk başladığımda heryer pq yapan doluydu ama şimdi yok pek fazla sanırım?
Mesaj tarihi:
Lotd 20 leveldan sonra mob başına 4k exp veren iyi bi yer. ( Çok iyi yerler var mesela saat başına 500k exp veren yerler ) healer açarsan 1-2 haftaya 30 olursun yardımımla..Normalde 25 level ve üstü fakat summoning stonela seni alabiliyorum oraya.. Ayrıca apperentice diye bi olay var onda da benim r36 karakterimin rankı sana geliyor gibi oluyor ve 40 a buff alıyorsun sende B)
Mesaj tarihi:
oyuna başladım. witch hunter açtım. ilk questi yaptım bi scenario ya girdim arada lighthouselu falan lvl 2 oldum orda ama rank 11 dio o ne? adamlara bakıorm kiminde 9+2 11 dio bende mesela 2+9 dio :D
Mesaj tarihi:
ya bende gecen sene oynuyordum geri dönücem..lvl 34 mü ne charım vardı.cocugum oldu ara verdik..karak nornda türkleri arıyorum guild ismi vericek olursa.chosen main tank char var.. sevinirim can sıkıntısından.birde afedersiniz cocugun altını temizlemekden bıkdım..Wh iyi gelicek tekrardan
Mesaj tarihi:
Scenario ve RvR'da bolster diye bir buff alıyorsun. Statlarını ve ability base damage gibi level ile etkilenen şeyleri arttırıyor ki yeterli miktarda vurma şansın ve damage olsun.
Mesaj tarihi:
Barathrum said:

Norndaki patilerin hepsi Order mı yaw.Ben Chosen açıcamda :P

Cogunluk destte diye biliyorum..gecen sene cok türk vardı dest te..bende dönmeyi düşünüyorum bugun yarın active edicem tekrar acc mi..nabız yokluyorum..iyi bir zealot bulsam ne iyi olurdu..
  • Yeni Oluştur...