Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 var. mezun fotoğraflarıyla doldu heryer. dalga dalga çoğalıyorlar. kritik derslerim var geriliyorum gördükçe.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ben hiç çektirtmedim.. vaktim yoktu o zaman. pişmanım sanırım.. emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 lisede kep taktım.. bir daha da takmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 cübbe-kep sendeyse çektirebilirsin ben öyle yapacağım bi ara ehau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 direk depresyona sokuyor o kep fotolari beni, kendi donemim mezun oldu ben hala 1 sene daha okuyacam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 işte ben de çok geriliyorum. tüm dersler açıklanmadan, bütler bitmeden kep töreni yaptık biz. çok aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bitirmeyin okulu mokulu.. Öğrencilik çok iyi bişi. Valla bak ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ogrencilik yerinde zamaninda iyi, zamani uzatinca tadi da kaciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ya bi de herkes "mezuuuuuuuuuuunnn", "artık bilgisayar mühendisi", "bitti.." falan yazıyo lan. şurda stresli olan var olmayan var. burası benim ağlanma topiğim olsun bütler açıklanana dek. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 facesisine mezun fotolarini koyup msnden senkooo yorum yapsana cicim diyenler var bide bogasim geliyor bolye sonra bide utanmadan mezuniyet balosuna davet ediyorlar beni, lan rage'e girmeyeyim de ne yapayim. okulu 1 sene uzattim diye baloyami gitcem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bella said: ya bi de herkes "mezuuuuuuuuuuunnn", "artık bilgisayar mühendisi", "bitti.." falan yazıyo lan. şurda stresli olan var olmayan var. burası benim ağlanma topiğim olsun bütler açıklanana dek. tamam. 2 ay sonra 'işsiiiiiiiiizz' 'artık tevekkeli köt büyütüyor' 'niye bitirdim lan okulu ühühü' falan yazıcaklar yakında.. Daha sonra 'günde 14 saat çalışıyorum genede verdikleri maaşa bak lan hayat mı bu?' dicekler Çooook azı memnun olmaya devam edicek ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 benim bi arkadaşım mezun olmadan 2binle iş buldu günlerim şuan ona özenerek geçiyor ehausd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 İşte dediğim gibi çok azı memnun kalıcak malesef. İş yok diye askere giden, sonra gelidiğinde hala iş bulamayan arkadaşlarım çoğunlukta malesef afsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 heryerdeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 wastyrx said: Bella said: ya bi de herkes "mezuuuuuuuuuuunnn", "artık bilgisayar mühendisi", "bitti.." falan yazıyo lan. şurda stresli olan var olmayan var. burası benim ağlanma topiğim olsun bütler açıklanana dek. tamam. 2 ay sonra 'işsiiiiiiiiizz' 'artık tevekkeli köt büyütüyor' 'niye bitirdim lan okulu ühühü' falan yazıcaklar yakında.. Daha sonra 'günde 14 saat çalışıyorum genede verdikleri maaşa bak lan hayat mı bu?' dicekler Çooook azı memnun olmaya devam edicek ^_^ İşte bu yüzden masters ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 heuaheauheuahueahuhuaheau master ftw? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ilk önce sen koydun kepli fotoğraf cansın sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bir akım başlatacağımı bilmiyordum sdfs salak okulum bütler bitmeden kep töreni yaptı kursağımda kaldı hevesim ondan bu isyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 BabacumMostors said: lisede kep taktım.. bir daha da takmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 @1 afferin sana o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar