Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kpss 2010

Beyt

Öne çıkan mesajlar

ilk oturum yaklaşık 40 dakika önce sona erdi ingilizce sınavıyla beraber.

Şurası kesin ki ingilizceye söylenildiği gibi 60 dakika verilmiyor. Öbür sınav bittiği anda ingilizce sınavının süresi başlıyor. Yani bu arada cevap anahtarları ve kitapçıklar toplanıyor, yenileri dağıtılıyor tekrar kodlanılıyor ve giren çıkanla beraber kullanamadığınız bir on dakika var. Bu 10 dakikayı eklemiyorlar sınava ve yetiştirmek için göt çıkıyor.. Yani en azından benim çıktı..

Baktım geçen senelerde de böyleymiş uygulama.. Aferin ÖSYM ..
Sosyal ağlarda paylaş

tarihe ben baktım tarih bana baktı.. anayasaya da aynı şekilde zaten..

kalanı (ne kaldı ki geriye) iyi.. ingilazca falan dert olmadı.. sadece otur otur imanım gevredi.. keza sıralar garipti.

şey bak o komikti lan, bana göre sıraya ilkokul çocuğuna göre masa koymuşlar. bildiğin boyun omurlarımı elime aldım.. dizlerime yata yata geçirdim süreyi.. boyun omurlarım ile beraber çözdük soruları.. tabii bi de pisuar olayı var.. kollarımla giremeyeceğim, kollarımı arkada tutarak da sığamayacağım darlıkta paravanları olan pisuarlar yapmışlar.. olm ben 65kiloyum! kim sığacak oraya.. herkes uzaktan yapmaya çalışıyordu. komikti bayağı..

bilakis insan vücudunun oranları ile ilgili derse ihtiyaçları var kesinlikle..

övğğğretmen adaya taşlama

bi de sorulan şu tek soruya,
-ingilizce için de süre 1 saat di mi?
araya giren ve sınava giren bi aday olmasına rağmen car car bağırarak
+arkadaşlar bakın sorular soruyorsunuz ama sınıfın dikkatini dağıtıyorsunuz siz şimdi.kitapçığın en ön sayfasında bunlar yazıyor.. yok sınav süresiymiş, yok bir saat miymiş.. vaktimizi çalıyorsunuz ama.. sanki ilk defa sınava giriyorsunuz.. sınıfın dikkatini dağıtmanız hiç doğru değil

diyen öğretmen adayına (çıkışta bu gerzek kadına "övğrtmen misiniz siz?" dedim.. evet niye ki? diye cevap verdi mal..) teşekkürlerimi sunuyorum.. kafamdaki öğretmen imajını pekiştirdiği için..

lan aptal.. görevlinin vereceği cevap sadece "evet" ve max. 2 sn sürecek bi cevap bu.. sen ise 30saniyelik nutuk çektin orada, bre kendini gösterme kompleksindeki ööövğğretmen adayı.. gerçi olmuş yani.. tam hoca olmuş bu..
hani ataması yapılamayan öğretmen gerçeği var ya bu ülkede.. şu gibi salakları öğretmenlikten muaf tutsan o sorun kalmaz. bunları da geri dönüşüm, kanalizasyon vs sektörlerinde harika bir kariyer bekliyor bence.. yok abi böle övvğğrtmenleri hayatım boyunca sevmedim ve bırak saygı duymayı insandan dahi saymadım.. övğğğ diye kusacağımız artık canlılar işte..
"benim annem/babam öğretmen! sen onlarla böyle konuşamazsın" diyorsanız içinizden, bunu dışınızdan söylemeden önce anne/babanızın iyi bir öğretmen olup olmadığını sorgulayın bi.. bunun gibi mal değilse cümlenizi kurup da yazıp bana çemkirmenize gerek yoktur.. helal olsun onlara. adam gibi öğretmenmiş. yok böyleyse.. a kusura bakmayın saygı duyulası değilmiş hani..keza öğretmen de değil bunlar.. övğğğretmen.. kusarak söylüyoruz..
tiksinilesi..

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Rezalet, kepazelik, fukaraliktan baska birsey degil su yasananlar. Bu "server is too busy"den sorumlu olanlarin bulunduklari mevkilere nasil geldigini, nasil kul hakki yediklerini merak ediyorum. Hayir, en gerizekali bir insan bile mevcut altyapiyi guclendiremiyorsa dahi buna bir cozum bulmaya calisir. Efendim ne bileyim saat 14:00'de aciklanacagina, gece yarisi yayimlansin..

Beceriksizler!
Kabiliyetsizler!

oh be rahatladim biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...