Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

filistin gemisinin aslanları neredesiniz


Hagii

Öne çıkan mesajlar

Ben bir fıkra anlatayım alınan alınabilir sonra.

Temelle dursun bi gün oturuyomuş. Dursun Temel'e demiş ki : Ula 2 ferrarin olsa birini bana verir misin? Temel : veririm tabi da demiş.
Sonra Dursun yine sormuş, la 2 apartmanın olsa birini bana verir misin?
Temel: tabi verirum da demiş yine.
Dursun bidaha sormuş: ula 2 tavuğun olsa birini bana verir misin?
temel:vermem?
Dursun:neden vermessin???
Temel: Çünkü 2 tavuğum var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hagii said:

peki filistinde ölen filistinliler için gözyaşlarına boğulan emine erdoğan şehitlerimiz için gözyaşlarına boğulduğunu gören var mı?

o gencecik evlatlarımız dindaşlarımız için gözyaşı döken emine erdoğan resmi istiyorum !?!?!?!?



dostum cevap cok basit,filistinde ölenler üzerinden yapılan siyaset ile orada ölen askerler üzerinden yapılan siyasetten daha fazla oy ah pardon tepki(!) toplayacak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuda kimin ne mal oldugu icin yirtinmaya pek gerek yok.

Benim esas merak ettigim ordunun neden inatla bu bolgelere normal erleri yerlestirip ziyan ettigi. 30 senedir terorle savasan ordu hic mi bisey ogrenmemis ? Uydudan tenis topunu bile takip edecek teknoloji varken bu kadar cok sehit vermek ucuza kacmaktan baska birsey degil. Teknoloji kullanimi para harcanmasi demek. Diger yandan ulkede luzumsuz gencten baska birsey yok. Harca gitsin anasini satayim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alıntı aynen koyuyorum
Recep bey, israile koyduğun postayı kuzay ırağada koy..binlerce insanını öldüren apoya gücün yetmiyormu yoksa? İsraili ufacık birşeyde filistini yerlebir ediyor, aynısını kuzey ırak için yapabilirmisin? Yoksa kafana çuval geçirirler diyemi korkuyorsun, ben burada şanlı bir Türkiye göremiyorum..
Emine erdoğan hanım, sizde iki damla gözyaşı da şehitlerimize dökün, ne oldu yoksa içinizden gelmedi mi?
Kendimizi filistinde ölen çocukların annesinin yerine koyuyorum diyen müslüman anneler, kendinizi biraz da şehit anneleri yerine koymayı deneyin? Emin olun daha acı vericidir.

Meydanlarda nasılsa olmayacak diye savaş çığırtkanlığı yapan cesur insanlarımız, dökülsenize sokaklara Apoyu asın, kuzey ırağa hücum diye slogan atsanıza?

Boş milliyetçiliğin sonu;

Bakın arkadaşlar bir grup pkklı taksimi savaş alanına çevirdi, mhp binasının yakınında belediye otobüsünü yaktılar, belki 1 saat sürdü bu eylem kimsecikler müdahele edemedi, neden çünkü o terörüstler israil gibi uzakta değil, hemen sana karşılığını verebilir buda kahraman halkımızda bir tırsma meydana getirmekte, ancak bir teöristi yakalayıp esnaf linç eder ama pkk sempatizanlarının gösteri yaptığı bir durumda, hrank dinki vb öldürerek milliyetçilik yaptığını sanan kişiler yaklaşamıyorlar, mhp, bbp, dinci partiler ateşli gençler toplanıp saldırında görelim neden saldıramıyorsunuz, karşılık verirler diyemi, yoksa bıçağı boynuna saplar diyemi? Ya demekki boş lafla olmazmış, tehlike önündeyken zor oluryor sanırım...

Bu eleştirim normal halka kesinlikle değildir, sadece savaş çığırtkanlığı yapıp birden yok olan gruplaradır, çünkü ölmek için çok iddialı ve cesur gözüküyorlardı...Normal boş laf söylemeyen insanlar, zaten birşey kanıtlamak durumunda değildir ama bu kişiler kanıtlamalıdır yoksa yalancı, kışkırtıcı, korkak insanlarmış diyebiliriz israil konsolosluğuna saldırdırken çok ateşliydilerde ondan diyorum...Belkide bu kışkırtıcı kişiler yüzünden israille savaş çıkacak ve şu ana kadar görülmemiş çoklukta şehit verecektik, o zamanda bu kişiler pkk nın ödürdüğü şehitlerdeki gibi evden çıkmayacaklardı buna şüphemiz yok...

250 kişilik bir pkk grubunun oraya gelip askerlerimizi şehit etmesi, istihbaratımızın acınacak durumda olduğunu gösterir, çünkü bu bir değil, iki değil dünyada hiçbir ülke teröre bukadar boyun eğmemiştir? Sonrada israile saldıralım, amerikaya saldıralım söylemesi kolay..

Şehit askerlerimizden birisinin babası dedi ki; oğlum 15 gündür askerdi daha silah bile tutmasını bilmeden sınıra gönderdiler. Bu da üzücü bir durum..

Şehitlerin Ailelerine sabırlar dilerim, çok zor bir durum gerçekten...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

insanımız çok kolay gaza gelebiliyor be oğlum. islam de, aynı dinden millet de akan sular durur burda. ama salak arkadaşlarımıza şehit de sanki hergün çok normalmiş gibi kafasına fazla takmaz yani. rahat adamlar biliyorsun.

gazzeden sanane allahın salağı. kendimiz çok iyiyiz hani de gazzeyi koruyup üzerinden politika yapıcaksın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...