Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

59 Lvl Gear farm Zoneları [Mini Tutorial]

RRa

Öne çıkan mesajlar

RRa said:

sdeceokuyangenç said:

crom iiizi mod kırew

tam anlamadım ama Cromda oynuyorsunuz bu sayede daha rahat farmlarsınız tabi demek istediysen eğer bunun serverla alakası yok. Instance'dasın zaten pvp ye kapalı alan saldıran olmaz merak etme.

yok genel olarak demiştim ben instance dan bahsetmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sdeceokuyangenç said:

RRa said:

sdeceokuyangenç said:

crom iiizi mod kırew

tam anlamadım ama Cromda oynuyorsunuz bu sayede daha rahat farmlarsınız tabi demek istediysen eğer bunun serverla alakası yok. Instance'dasın zaten pvp ye kapalı alan saldıran olmaz merak etme.

yok genel olarak demiştim ben instance dan bahsetmiyorum

Şimdi sen sandın ki herhalde insanlar gankdan pvpden korkuyor ondan pve serverında oynuyor.

Insanlar Crom'da niye oynuyor ben sana söyleyim...

1. Crom serverı popülasyon olarak en büyük server.

2. Crom serverı en fazla göç alan server. Buda servera renk katıyor. Serverin en iyi assasini benim derken biranda pvplvl 8 9 assasinler ile karşılaşabiliyorsun, misalen.

3. Crom serverındaki PVE guildleri gerçekten Raidlerde çok başarılılar. O guildler sadece PVE yaparlar yaptıkları işide çok ciddiye alırlar. Bu oyun bir bulmaca ise onlar çözmeye çalışan insanlar.

4. Crom serverındaki PVP guildleri 2 ye ayrılırlar. Ezelden beri Crom'da olanlar, göç ederek gelip PVE serverındaki noobları keseriz umudu taşıyan göçmenler. Yerli ve göçmen savaşı eşine başka yerde rastlamayacağın 7 gün 24 saat her saniye devam eden 400'den fazla kişinin dahil olduğu bir savaştır.

5. Crom serverındaki yerli Pvp guildleri 2 ye ayrılırlar. 2 Büyük allaince. 1. Alliance; The Unforgiven - Tainted Souls - Komodo - The Death Bringers 2. Alliance The Northern Legion - Ezo Cricle Eternity - Awaking - Auditor Fortuna Juvat
2 Alliance göçmenlerle savaşmadıkları zaman birbirleri ile savaşırlar. Siege olsun, Border Kingdom pvp açık alanlar olsun...

6. Bu iki allaincesın savaşlarına tüm pvp seven Crom guildleri dahil olurlar. CRO, Ambrosia gibi bazı guildler Ezolardan yana taraf tutarken Spartans, Warlords, Mane Negra gibi guildlerinde diğer allaince yanında saf tuttuklarını görebilirsin. Buda bazen sonu siegelerle sonlanabilecek yeni savaşları devamlı başlatmaktadır. En son olanı Auditor Fortuna Juvat ile Warlords arasında geçen hafta oldu. Warlords Battlekeepinden oldu.

7. Catacombs'a arkadaşıma gear yapmak için farm yapmaya gidiyorsam yolda bana salça olan biriyle vakit kaybetmek istemem. Hergün işe giden her gün 7 saat uyuyan casual bir oyuncu için orada harcayacağı 15dk'nın değeri vardır.

8. Vakti değerli olan casual oyuncu aynı şekilde raide girdiği zamanda wipesiz raidi bitirmek ister, en azından saatlerce wipe yemek istemez. Crom harici serverlardaki guildlerin yaptıkları raidlerde kestikleri bosstan çok wipe yedikleri herkezce bilinir.

9. Crom serverı pvp ye açık alanı çok az olan bir server olduğu için bütün pvp severleri bulabileceğin alan bellidir. 1.Border Kingdom Cimmerian End 2.Mini Games
Canın pvp yapmak istediği zaman insan bulmakta zorlanmazsın. Crom Mini gameleri Fury'den daha çok dolarlar.

10. Crom serverında Mini Gamelerde Premade kuran guild sayısı 5'i geçmez. Bu guildler The Unforgiven, Tainted Souls, Predator, Auditor Fortuna Juvat'dır. Bu 4 guild her gün her gece premade kurar. Ama bunlar dışındaki 8 guildde haftada bir ancak kurarlar. Bu guildlerle karşılaşırsan leave tuşuna basar çıkar hemen 2sn sonra bir başka maça girersin... Yani Crom serverında Premadeler oyuncular için problem olmazlar.

11. Crom serverında Instancelara yol alırken ganklanma ihtimalin olmadığı için Atzel Fortress, Onyx, Iron Tower gibi instancelara adam ararken kimse gelmekten çekilmez ama bir pvp serverında oyuncu gece gece başıma iş almayım uraşamam diyebilir. O yüzden instancelara katılım Crom'da daha yüksektir.

12. Pvp serverlarında pvp yok gank var.

13. Pve serverlarında yaş ortalaması daha yüksek.

14. Pve serverlarında ortam daha düzeyli özellikle

inan bana daya saysam sayarım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...