gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 hepsini kestik bir kaç kere. Sınıflar 1 hox, 1 necro, 1 tos ve bazen ekstra olarak pom, ranger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bizde healer yok işte o kötü neyseki bitirdik zaten bi benim alt kaldı son bossda napiyorsunuz taktik olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 %50'ye kadar dal babam dal, sonra yeşil zımbırtı cast etmeye başlıyor işte o zaman ya tahtın arkasına ya da kolonların arkasına saklanacaksınız ve bütün damagei keseceksiniz. Castin sonunda patlama oluyor sonra yine pataküte dalacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 son boss haric tum bosslari sololuyor epicli brute spec 80 conq. son bossda ekip lazim, solo kesilmiyor, cok dps si var ve conqun tek basina dps si ile iskence. sadece saklanmak yetmiyor healde gerekli. ayrica eger 80 pvp lvl 4 necro varsa, yaninda 1 healerla cok guzel farmliyor baslangic bosslarini 5 dk surmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 RRa said: sdeceokuyangenç said: crom iiizi mod kırew tam anlamadım ama Cromda oynuyorsunuz bu sayede daha rahat farmlarsınız tabi demek istediysen eğer bunun serverla alakası yok. Instance'dasın zaten pvp ye kapalı alan saldıran olmaz merak etme. yok genel olarak demiştim ben instance dan bahsetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 nie pvp lvl4 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 şekli oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 sdeceokuyangenç said: RRa said: sdeceokuyangenç said: crom iiizi mod kırew tam anlamadım ama Cromda oynuyorsunuz bu sayede daha rahat farmlarsınız tabi demek istediysen eğer bunun serverla alakası yok. Instance'dasın zaten pvp ye kapalı alan saldıran olmaz merak etme. yok genel olarak demiştim ben instance dan bahsetmiyorum Şimdi sen sandın ki herhalde insanlar gankdan pvpden korkuyor ondan pve serverında oynuyor. Insanlar Crom'da niye oynuyor ben sana söyleyim... 1. Crom serverı popülasyon olarak en büyük server. 2. Crom serverı en fazla göç alan server. Buda servera renk katıyor. Serverin en iyi assasini benim derken biranda pvplvl 8 9 assasinler ile karşılaşabiliyorsun, misalen. 3. Crom serverındaki PVE guildleri gerçekten Raidlerde çok başarılılar. O guildler sadece PVE yaparlar yaptıkları işide çok ciddiye alırlar. Bu oyun bir bulmaca ise onlar çözmeye çalışan insanlar. 4. Crom serverındaki PVP guildleri 2 ye ayrılırlar. Ezelden beri Crom'da olanlar, göç ederek gelip PVE serverındaki noobları keseriz umudu taşıyan göçmenler. Yerli ve göçmen savaşı eşine başka yerde rastlamayacağın 7 gün 24 saat her saniye devam eden 400'den fazla kişinin dahil olduğu bir savaştır. 5. Crom serverındaki yerli Pvp guildleri 2 ye ayrılırlar. 2 Büyük allaince. 1. Alliance; The Unforgiven - Tainted Souls - Komodo - The Death Bringers 2. Alliance The Northern Legion - Ezo Cricle Eternity - Awaking - Auditor Fortuna Juvat 2 Alliance göçmenlerle savaşmadıkları zaman birbirleri ile savaşırlar. Siege olsun, Border Kingdom pvp açık alanlar olsun... 6. Bu iki allaincesın savaşlarına tüm pvp seven Crom guildleri dahil olurlar. CRO, Ambrosia gibi bazı guildler Ezolardan yana taraf tutarken Spartans, Warlords, Mane Negra gibi guildlerinde diğer allaince yanında saf tuttuklarını görebilirsin. Buda bazen sonu siegelerle sonlanabilecek yeni savaşları devamlı başlatmaktadır. En son olanı Auditor Fortuna Juvat ile Warlords arasında geçen hafta oldu. Warlords Battlekeepinden oldu. 7. Catacombs'a arkadaşıma gear yapmak için farm yapmaya gidiyorsam yolda bana salça olan biriyle vakit kaybetmek istemem. Hergün işe giden her gün 7 saat uyuyan casual bir oyuncu için orada harcayacağı 15dk'nın değeri vardır. 8. Vakti değerli olan casual oyuncu aynı şekilde raide girdiği zamanda wipesiz raidi bitirmek ister, en azından saatlerce wipe yemek istemez. Crom harici serverlardaki guildlerin yaptıkları raidlerde kestikleri bosstan çok wipe yedikleri herkezce bilinir. 9. Crom serverı pvp ye açık alanı çok az olan bir server olduğu için bütün pvp severleri bulabileceğin alan bellidir. 1.Border Kingdom Cimmerian End 2.Mini Games Canın pvp yapmak istediği zaman insan bulmakta zorlanmazsın. Crom Mini gameleri Fury'den daha çok dolarlar. 10. Crom serverında Mini Gamelerde Premade kuran guild sayısı 5'i geçmez. Bu guildler The Unforgiven, Tainted Souls, Predator, Auditor Fortuna Juvat'dır. Bu 4 guild her gün her gece premade kurar. Ama bunlar dışındaki 8 guildde haftada bir ancak kurarlar. Bu guildlerle karşılaşırsan leave tuşuna basar çıkar hemen 2sn sonra bir başka maça girersin... Yani Crom serverında Premadeler oyuncular için problem olmazlar. 11. Crom serverında Instancelara yol alırken ganklanma ihtimalin olmadığı için Atzel Fortress, Onyx, Iron Tower gibi instancelara adam ararken kimse gelmekten çekilmez ama bir pvp serverında oyuncu gece gece başıma iş almayım uraşamam diyebilir. O yüzden instancelara katılım Crom'da daha yüksektir. 12. Pvp serverlarında pvp yok gank var. 13. Pve serverlarında yaş ortalaması daha yüksek. 14. Pve serverlarında ortam daha düzeyli özellikle inan bana daya saysam sayarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 yunusemre said: şekli oluyo :) ya şekille boss ölse benim tek atmam gerek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 RRa said: 12. Pvp serverlarında pvp yok gank var. cıx olmamış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 sdeceokuyangenç said: RRa said: 12. Pvp serverlarında pvp yok gank var. cıx olmamış bu Neden olmamış,aksini söylemek mümkünmü sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 evet mümkün..henüz lvl 56 yım fakat..zone larda çok güzel pvp ler dönüyo minigame den çok daha eğlenceli hiç de öle yüksek levellar gelio dağıtıyo gidio hedere hüdere şeyler yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 hidedan çıkıp vuran assasin varsa, sen quest yaparken mobla uraşirken arkadan gelip vuran varsa o pvpye girmez ganka girer ama yolda birbirinizle karşılaşıp dalıyorsanız pvpdir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 59 da 80 kesiyoruz biz? ayrica gank topluluk demek mmo slangde asli gang daha dogrusu gang ve ganker, ganklenmek, topluca dalinmasi filan. tek kisi gank olmuyor ingilizcesi ambush daha dogru, baskin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 80lvllar sizi kesmiyor siz 80lvlları kesiyorsanız güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 80 lvl gidip neden kendine gri görüneni kessinki xp gelmiyo yani kesmez tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 biz o an 3 kişi falansak ve 80 görüosak abanioruz direk xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 adamlar utanıp charı silecek sizin yüzünüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 silsinler arkadaş, ben de gördüm mü çullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mortis said: biz o an 3 kişi falansak ve 80 görüosak abanioruz direk xP noob lar ! Pislikler bende aynısını lvl 25-30 larden çekiyorum sonrada küfrediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 80lvl ganklamak istiyorsanız Border Kingdom Cimmerian Ende geçin Conarch'dan orada maden kazanlar var arkadan dalarsınız valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 yau 39 larda beni kıstırıyo bazen kaçamıom heufgheu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 necro arkadaşımız 1v1 de kesiyor 80leri, durum çok vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 59lvl Guardian karakterlerimizTüm gearlar konudaki bosslardan düşürülmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ayyayy süperrr çıkmış (tu) çok beğendim gece çok iyi maçtı bayıldım çok zevk aldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar