barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bu konu paticik.com bolumunden banlanmısım. bu konu yuzunden. ya ben garbıcta sanmıstım cidden. bugun farkettim :( yanlıslıkla yani olay. acıverin banımı ya. ben de neden kimse mesaj yazmıyo diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 nie banlanmissin annamadim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 paticik.com bolumune atılmıs en gereksiz mesajlardan birini attıgım icin sdfs. 2004 konusunu uplayıp bi de. garbıçta diye bakmadan attım arama kullanıp. hay kafama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 fasdsadsadsafdsadsafdsadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 arama kullanıp 2004 konusu mu aradın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 evet. ozellikle 2004 olsun demedim. ama gece vardiyasaı konusu ariyordum. buldum, bulmaz olaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 haha harbiden yanlışlıkla olmuş, açılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bölüm banlarını kaldırtmak için epey ağlamak lazım. yaklaşık 4-5 aydır vizyondan banlıyım sanırım. gerekli mercilere ağladım dinleyen yok. fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 6 günde ban mı açılır 3 hafta daha takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 hey gidi gece vardiyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 başlık çok dramatik yalnız hahahahah iki nokta koysaymışsın sonuna tam olurmuş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Ömer Üründül mode on: Verilen ban kararı çok ağır. /mode off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar