smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ya sürekli crash oluodu oyun. ilginçtir betanın sonlarına doğru rahat oynuodum. şuanda olmuo diceksin belki ama bende olurken ahmet abide olmuyordu mesela. ben yine garanti olsun diye bekliyorum
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Evleri hala yumrukla yıkabiliyor muyuz? kuşatma aletleri falan filanla yıkılacak diyorlardı.
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Kuşatma aletleri yok bildiğim kadarıyla henüz.
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 evlere bi suredir cekic disi silah zarar vermiyor. Kusatma silahlari oyunda yok, ev yikmak istiyorsan cekicleri kusanip kalaalik bi sekilde eve saldiriyosun
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 O iyi olmuş betada forumlara bakarken, aylağın biri yumrukla ev yıktığını anlatıyordu. 3-4 saatini almış ama azimli insan çok bu tür oyunlarda.
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 said: 2nd of August: • Thievery balances and fixes • Combat balances and fixes • Emotes (including "sit") • Player crafting recipes • Upkeep for buildings (re-)enabled • Guild tags, toggleable identification • Change to war decleration system 9th of August: • Deployable extracting • Deployable camping sites • Mount equipment (bags and armor) • Combat special moves • Player vendors • Banners & Guild Tabards • Destructible spawners 16th of August: • Territory control • Rare boss spawn (not an epic creature) Coming features/content: • New UE build (visual improvements, possibility of Speedtree 5.2, improved AI) • High res textures • Complete overhaul of current GUI/UI. Adding flash support • Crafting system finalized (weapon, armor and bow) • Item system finalized • Magic system in spell book system, 2 complete schools • Finalizing dungeons and different locations in Myrland • AI finalizing for common mobs/NPCs • Destructible doors, chests • Finalizing FFA structures, destructible • Skinning/butchery __________________
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 çok güzel haberler tabi bunların oturması için hala 2-3 ay lazım:)
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Eylülde bekliyoruz hepinizi he ona göre :D
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 gleoddyn said: O iyi olmuş betada forumlara bakarken, aylağın biri yumrukla ev yıktığını anlatıyordu. 3-4 saatini almış ama azimli insan çok bu tür oyunlarda. yumrukla olmasa da, kıçıkırık bow ile yıktıydık ya biz hahah
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 special moves ne ya ? farmer joe mu gelio sonunda ? gelirse direk başlıcam aha yazdım
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 O tarz bişeyler bekliyorum ben de
Öne çıkan mesajlar