Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doac turkiye projesi vardi ne oldu?

copperelf

Öne çıkan mesajlar

aklima geldi bir ara birileri kosturuyordu resmi doac turk serveri acilacak diye. o ise muafak olabildilermi? su aralar doac icin yapilan herhangi bir girisim varmi?[signature][hline]anuria 50 armsman kay
cadet 50 polearmsman kay
kesme seker 50 scout quenivare
numune hastahanesi 50 necro quenivare
anuria 50 paladin quenivare
asker 50 mercenary quenivare
osimdi asker 50 cleric quenivare
Sosyal ağlarda paylaş

pati daoc bolumunde free server'lar hakkinda duyuru vs. yapmak yasak..
thalion'da donmustu, cizmesin.
p.s:o olmasada elbet biri cizer :p[signature][hline]DAoC Kay/Alb;
Qoiw - 5L4 ML10 Paladin
Bloddy - 4L4 ML1 Theurgist
all other chars retired.

[Bu mesaj thanatos tarafından 10 Ağustos 2004 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

resmi turk server'i diye bi proje cikmadi hicbi zaman.
arkadasin bahsettigi turklerin acicagi free server.
cizmek kelimesinide ne anlamda kullandigim belli, laf atmak, olay cikarmak icin mesaj yazmayin buraya.

buranin turk daoc player'larinin problemlerini tartistigi, sorunlarina cozum buldugu, anilarini paylastigi biyer.
turk daoc player'larinin birbirine laf sokup, kavga ettigi bi alan degil.[signature][hline]DAoC Kay/Alb;
Qoiw - 5L4 ML10 Paladin
Bloddy - 4L4 ML1 Theurgist
all other chars retired.

Sosyal ağlarda paylaş

free daoc server ve daoc emülatörleri yanlılarını buraya gelip thread açan çiziliyor(hoşlanılmıyor ve kilit atılıyor genelde). thanatos un bahsettiği bu çünkü bir ara gelip resmi türkiye daoc serverı açacağız demişlerdi emülatörle ancak senin bahsettiğin farklı, daha önceden konuşulmuştu ve 40-50 kişilik türk oyuncusu için açmayacakları ancak 1000+ kişi olunulabilirse belki açabilecekleri hakkında teorilerden bahsedilmişti ancak bunların hiç birinin dayanağı yok yani mythic böyle birşeye kalkışacak olsa haberini verirdi.Mythic in Italy gibi Turkey serverı açmasının mümkün olacağını hiç sanmıyorum açıkcası :D
bu arada biraz sakin olsak?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer

[Bu mesaj XaYd3r tarafından 10 Ağustos 2004 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olayı hemen polimik konusu haline getirmeyin. Resmi derken, turkce olan mythic destekli bir serverdan bahsediliyodu. hatta cd leri turkce miydi neydi. FREE SERVERDAN bahsetmiyoruz. official serverdan bahsediyoruz[signature][hline]anuria 50 armsman kay
cadet 50 polearmsman kay
kesme seker 50 scout quenivare
numune hastahanesi 50 necro quenivare
anuria 50 paladin quenivare
asker 50 mercenary quenivare
osimdi asker 50 cleric quenivare
Sosyal ağlarda paylaş

varmı öyle bi proje ya ?
fazla talep olmaz bence en azından ben gitmem
player sayısı az olacak
bağlantıdan bi şikayetim yok zaten
US olmayacağına göre bide eu paketimi alcam
ne güzel[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

ben free, türk sunucusu falan duymuştum (ve pek sallamamıştım) ama official, mythic destekli türkçe bir daoc sunucusu ilk defa duyuyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Ağustos 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence Daok un :D oyununun Ofişıl türk server'ı olsa cok harika olur sonra shrouded isles sonra toa sonra new fronties dasda fln gitse gerçekten oyun tutar

ve bu server'ı açabilecek tek kişi avatürk tür başkası asla altından kalkamaz bu işin ;)[signature][hline]-hebele hebe hebe?
hebee bebehebehebe..
hebe be be?
-bee beee behebehebee.
hee hassie
Sosyal ağlarda paylaş

almanca - italyanca - ingilizce ve fransızcası var galiba
(güldüğüm şey türkçe arayüz değil sanya thomas :D )[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer

[Bu mesaj XaYd3r tarafından 10 Ağustos 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Açılırsa ağlarım herhalde :D hatta yetinmem once acc yi kapatır :D sonra cd yi kırar :D yetinmeyip doac turk serverını açanları once oper sonra vururum :D
ortalıkta lame-ezik-bab-kenk gibi iğrenc kelimeler kullanan tipler :D
*Böööaaaağğğğkk* diyerek kusarım :D
Ay bana bişiler oluyo kapatalım şu konuyu :D
*düşer bayılır* :D[signature][hline]}{an©e® -> L50 Mercenary Alb/Kay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...