Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 lan parti ağır toplarından birini kaybetti
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 CusTodeM said: Neyse oyunlarıda söyledim adamlara başka oyun varsa söyleyin size iyi eğlenceler ben gelemiyorum maalesef. HAYDAAAAAAAAAAAAAAAAA OLMAZ
madcow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ZaugnaKhaldun said: Ben tatilde olacağım gelemiyorum bu arada. wtf!
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kassam bile gelemiycem sanirim beyler ya tarih degisecek tekrar ya da ben var gelememek.
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 şimdi arkadaşlar bence şöyle bişi olmalı tek kişi için tarih değiştirmekten vazgeçin artık. babacum gelsin diye değiştirdiniz kaede gelemedi. bu olay biraz fazla ayıp bence. tarihi nereye çekerseniz çekin illaki gelemeyen olcak.
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 EFE HEM LAN PARTY E HEM DE FROSTMANE E GEL KOS
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Cuce said: rune cekeriz 200mb bisi bulurum ben link o güne evet yaa şööle fantastik oyunlar dönsün
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 screwy said: EFE HEM LAN PARTY E HEM DE FROSTMANE E GEL KOS gelmeye kasicam ,frostmane e gelicemde burdaki neti halledemedik hala halledince gelicem sen bana maili atta real idden ekliyim guneste atsin Phyx ben degistirin illa demiyorum ayarlayan benim zaten olayi fazla dirdir etmeyin ben oyle seyler istemem. sadece soyledim
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Benim gelme ihtimalim oluştu bu arada, bilginiz olsun.
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ZaugnaKhaldun said: Ben tatilde olacağım gelemiyorum bu arada. ZaugnaKhaldun said: Benim gelme ihtimalim oluştu bu arada, bilginiz olsun. Gösterip vermeyen karılar gibisin arda. no offence. sdf.
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ee ulan facebook eventte de bayagidir post yok, noluyor belli oldu mu gelen gelmeyen, gidip orada 15 20 kisi sap gibi kalmayalim sonra, basarim evlerinizi tek tek.
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bu akşam maç var, yarın herkese toplu bir hatırlatma mesajlarına çalışıcam. sakin olun gençler!
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ben gelmem heralde, ya da gelsem de sabaha kalmam.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ömründe bi lan partide istanbuldasın onada gilivir. ben ısmalıyorum sana
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 MADBOY said: ee ulan facebook eventte de bayagidir post yok, noluyor belli oldu mu gelen gelmeyen, gidip orada 15 20 kisi sap gibi kalmayalim sonra, basarim evlerinizi tek tek. korkma gülüm ben sabahlrı ettirmem sana
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 liste yapsanıza size zahmet, ben tatildeyim bakamıyorum.
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Şöyle bir liste yaptım belkileri de herkesi de attım içine. Bunlara toplu özel mesaj atsın bence bir yetkili :P listede adı olmayan ya kendini eklesin, ya da ardayı uyarsın ekleyelim mesaja. Listedeki herkes bir geliyorum/gelmiyorum desin son kez. Ahmet yurtdışında mısın sen? madcow tunch Sparkcaster dreagloth Chastise Abilify(yörünge dışı)(kerim ulaşsın buna)(ulaş lan kerim) DELİOĞLAN Deacon Phyx Lancelion abvblizzard screwy Gangren MeSh aquila mulgear6 Privhunter Wishmaster pekaziz khalad mokoko jacabo Masakari Xaenin BabacumMostors Spastik Anelor THARKAS Helcaraxe ZaugnaKhaldun Spidee Saeros CthuLhu Khelben tunca trix Seele Cuce axedice _Tora_ niggaknow Aiko bansheee Bittus Holy kendimi yazmamıştım lan
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 45/45 yaparak tarihi bir rekora işmza atarsak ne oluyor? eçivmınt açılıyor mu?
Öne çıkan mesajlar