MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 tunca said: duel oynayalım kimler en iyi ortaya çıksın tahtani kirar eline veririm, aglarsin. duel atariz 1v1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Holy said: custodem denen bir hıyar var ya, o hıyar geri geri koşuyor bütün oyun boyu, yaklaşırsan ölüyorsun. hile açıyor bence gay olm o ben değilim lan mert işte o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 abi mert cok fena ya, kedi academy'de gelsin dual alip ustumuze ustumuze kossun, tek atalim adama jkshdfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 abi adam geçen bana diyorki efe biliyor musun geçen lan partyde yaw speed açtım üstüne nickimi değiştirdim dedim gerizekalı ben anladım onu gülüyor bide :D tam dayaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Bu yiğit niye beni sevmiyor ya? naptım adama bilmiyorum bence ne oldu biliyor musun 3-4 lan party önce güneş ve ben karşımda bütün pati varken herkesi öldürmemizi kaldıramadı hala onun uktesi var içinde üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 yok lan ben seni çok seviyorum ama sevgimi böyle gösteriyorum hani orda kimle sevişirsin deseler ilk 3te seni sayarım birinci tabi ki delioğlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 her gönlün birincisi delioğlan zaten =))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 adamı biri götürse sırada 50 erkek daha var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ben ilk custo'ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 olm delioğlan zayıfladı eski alınabilitesi yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 benim de gelesim geldi :) 10 temmuzda bi bokluk çıkmazsa ekleyin beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galith Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 axedice said: Galith çok kötü bi nick ya. Artık gelmesen de olur. Lan kardeşimin accountu, çocuk ergen bırak kötü nicki olsun baltazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galith Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 O değil ben yokum lan partide. Benim varlığım bir nebze yumuşatıyordu homoluğu. Şimdi direk erkek erkeğe sosis festivali oldunuz. Enjoy your aids. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Ahmet sen kadın değilsin. Genç bir kızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bu perşembe ya da cuma gidip konuşucam adamlara 50 diyorum ben gelecek kişi sayısına o might attendlerin hepsi gelmesin lan izdiham olur neyse bilgi vericem size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 50 cok gelebilir bence, oyunalrı sidmiden söylsen? olmadı biz kepye oyun getiririz artık aksam biraz erken gidip veririz yüklerler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Abi oyun listesini yapın verin dedim ben bilmeden hangi oyunu söyliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 age of mythology nox company of heroes tales of valor baska istiyen varsa yazsın, bunlar olsa oynarık bence guzel guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 50 ne lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Rune, Revolt küçük oyunlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 senin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 CusTodeM said: senin gibisenin o lanet olasıca küçük pipini kökünden koparırım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ben nox getiririm ama biz gelmeden yükleseler daha iyi olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 iste 1 saat onceden gitsek herseyi yükletirik miss gibi iki elde oyun atarız deneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar