fde Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 mysterious ile 9 ettik :D kaleci eksik sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 kaleci bulundu, 16yız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 takımları yap artık kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 benim getirdiğim kaleci benden olcak, ben serhata gol atıcam. buna göre ayarlansın takımlar, fenerasyonu devreye sokarım yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 benim golüm de maçtan önce yazılsın lütfen, 1-0 önde başlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 asdasdasdasdads yigit aushduahsduahsduahsduhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 EZ DIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 üff yine screwy said: EZ DIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 fde said: üff yine screwy said: EZ DIK forvet başladım beyler maça. ONA RAĞMEN EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 kadro yorumları dikkate alınmaması gerekenler listesine 2 kişi daha ekledik birisi holy, yaptığı değişiklik ile maçı bitirdi diğeri de fde, kendi yaptığı kadrolar için maç başında ağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 maç sonunda kazanmalarına ragmen hala bi aglantı vardı, ben gülerek eşlik ettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 recokongo ile yiğit'in arkadaşı değişmedi mi? kadrolar hakkında reco-wish-konn-holy-fde-cava 6lısını 3e3 ayırıp daha sonra şekillendiririz diye düşündüm bunun sebebi de bana göre hücum etkinlikleri,takımı sırtlayabilecek kapasitede olmaları falandı. Yiğit'in arkadaşı pek ilerde gözükmedi ama orta saha ve geride baya top topladı,iyiydi. Hücümda topu iyi kullanan adam sayınız arttı 2ye 4 oldu bunu kastetmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 cavanagh said: kadro yorumları dikkate alınmaması gerekenler listesine 2 kişi daha ekledik birisi holy, yaptığı değişiklik ile maçı bitirdi diğeri de fde, kendi yaptığı kadrolar için maç başında ağladıbenim amacım sadece boğaçla oynamaktı, hiç aynı takımda olamıyorduk çünkü kendi aramızda oynadığımızda bile :) başka biriyle de değişebilirdi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Holy said: benim amacım sadece boğaçla oynamaktı, hiç aynı takımda olamıyorduk çünkü kendi aramızda oynadığımızda bile :) başka biriyle de değişebilirdi yani :) benim de amacım recokongo ile aynı takımda olmaktı 1 yıla yakın süredir beraber oynayamıyorduk,üzerinde durmamın sebeplerinden biri de bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 benim tek amacım konn u durdurmaktı o yea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 yinede güzel goller yedin tebrik ediyorum :p bu arada kadrolar cok dengesiz değildi, bizim oyuncularımızın 5'i ileri 1'i defans 1'i orta saha 1'i de kaleci olunca işler iyi gitmedi. ileriyi düşünen adam sayısı fazla olucna defans cok acık kaldı. Emrah bu yüzden etkisiz kaldı. eğer onun yerine defansta tora ile bekleyecek biri olsaydı muhtemelen işler değişik olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Biz onu takım içinde biraz daha iyi oturttuk size göre biraz önceki saydığım 6 kişi dışında savunmacı olarak bilinen tora-tolga-shagrath-khelben ve viper-patpoker-sertac-mysterious 4lüsünü de 2ye2 ayırmak çok mantıklıydı(patpoker yerine boğaç ın geleceğini bilmiyordum) Sahaya yayılışımızda ise tolga holy savunmada,önlerinde mysterious boğaç,ileriyi destekleyen ben,forvet ise khelben viper şeklindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ne toplar çıkardım yine.. ama deniz topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar