Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 OSP gibi şeyler varmış herhalde Freespace'de. Yıllar sonra tekrardan oynamak istiyorum, ama modları, packleri felan nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Daha önce modlarla birlikte Freespace 1 ve 2 yüklemiş olan varsa izah ederse sevinirim. widescreen vesaire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Oyungezer forumlarında bu konuda bir başlık var, orada anlatılıyordu modları, güncellemeleri ile yeni sistemlerde (Widescreen, Vista vs.)çalıştırma. Orda bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 bir tane forumu var: her oyunu baştan yaptı fan'lar, bir tane loader'ı var o yüklüyor bir yerlerden. yüklemesi baya kasış, onu hatırlıyorum ama grafikleri inanılmaz oluyor... burda search et çıkar ben de sanırım konuya bişiler yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar