Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

torrent altyazı vs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://btjunkie.org/torrent/South-Park-Season-11-DvDrip-McTav/3952a412e4673a46080ffc1ac078cc4fe6686c8d1a18

hep bunu yaşıyorum torrentlerde onun için nefret ediyorum torrentten ama bunu indirmek zorundayım. şimdi ben bu bölümlere uyumlu altyazıları nerden bulucam?

DvDrip-McTav diyo bu herife uyumlu altyazı yapan bulamadım hiç googlda falan?
Mesaj tarihi:
bazen baska versiyonlar tutuyor. onları dene ama benim de basıma geldi. ozellikle eskiden indirmis oldugum versiyonlar altyazılarla tutmuyor. ya tek tek kendin senkronlican ki buna ugrasmaya degmez bana sorarsan. ya da yeni indiricen.
Mesaj tarihi:
dfsf
bide millet kıçını yırtıyo torrent sitelerine üyelik için ne lan bu. en kralı rapid abi ver parayı indir ordan takır takır ne hız sorunu ne altyazı sorunu.
Mesaj tarihi:
escape said:

dfsf
bide millet kıçını yırtıyo torrent sitelerine üyelik için ne lan bu. en kralı rapid abi ver parayı indir ordan takır takır ne hız sorunu ne altyazı sorunu.

anlamadım ? Rapid alyazı sitesimi açmış kendisimi altyazı üretiyor artık ?;)
Mesaj tarihi:
FPS değeri aynı olanların tutma olasılığı yüksek genelde
birazcık kaygansa yazılar BS playerdan falan +1 -1 şeklinde oynatabiliyodun yazıları uyumlu hale getirilebiliyodu

ama karman çormansa sil gitsin
Mesaj tarihi:
ayni fps deki sub lari indirdikten (23 ' 25 gibin) sonra da halen ufaktan 1-2sn lik kaymalar varsa direk burdan duzeltebiliyorsun. sub i wordpad ile acip bakabilirsin altyazi kacinci saniyede geliyor sonra da filmden bakarsin kacinci saniyede konusma basliyor sonrasi toplama cikarma.
Mesaj tarihi:
abi oha bir buçuk saatlik filmi saniye saniye altyazı mı düzeltcem. ayrıca filmin fps si ve sub ın fps sine nasıl ve nerden bakabilirim? verdiğin siteden düzeltmek için?
Mesaj tarihi:
nixniz said:

escape said:

dfsf

anlamadım ? Rapid alyazı sitesimi açmış kendisimi altyazı üretiyor artık ?;)

hayır birader forumlarda dolu filmler var. ve altyazıları yanında sorunsuz. ve rapid.
  • Yeni Oluştur...