escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 http://btjunkie.org/torrent/South-Park-Season-11-DvDrip-McTav/3952a412e4673a46080ffc1ac078cc4fe6686c8d1a18 hep bunu yaşıyorum torrentlerde onun için nefret ediyorum torrentten ama bunu indirmek zorundayım. şimdi ben bu bölümlere uyumlu altyazıları nerden bulucam? DvDrip-McTav diyo bu herife uyumlu altyazı yapan bulamadım hiç googlda falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 bazen baska versiyonlar tutuyor. onları dene ama benim de basıma geldi. ozellikle eskiden indirmis oldugum versiyonlar altyazılarla tutmuyor. ya tek tek kendin senkronlican ki buna ugrasmaya degmez bana sorarsan. ya da yeni indiricen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 dfsf bide millet kıçını yırtıyo torrent sitelerine üyelik için ne lan bu. en kralı rapid abi ver parayı indir ordan takır takır ne hız sorunu ne altyazı sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 escape said: dfsf bide millet kıçını yırtıyo torrent sitelerine üyelik için ne lan bu. en kralı rapid abi ver parayı indir ordan takır takır ne hız sorunu ne altyazı sorunu. anlamadım ? Rapid alyazı sitesimi açmış kendisimi altyazı üretiyor artık ?;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 FPS değeri aynı olanların tutma olasılığı yüksek genelde birazcık kaygansa yazılar BS playerdan falan +1 -1 şeklinde oynatabiliyodun yazıları uyumlu hale getirilebiliyodu ama karman çormansa sil gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ayni fps deki sub lari indirdikten (23 ' 25 gibin) sonra da halen ufaktan 1-2sn lik kaymalar varsa direk burdan duzeltebiliyorsun. sub i wordpad ile acip bakabilirsin altyazi kacinci saniyede geliyor sonra da filmden bakarsin kacinci saniyede konusma basliyor sonrasi toplama cikarma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 abi oha bir buçuk saatlik filmi saniye saniye altyazı mı düzeltcem. ayrıca filmin fps si ve sub ın fps sine nasıl ve nerden bakabilirim? verdiğin siteden düzeltmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 nixniz said: escape said: dfsf bide millet kıçını yırtıyo torrent sitelerine üyelik için ne lan bu. en kralı rapid abi ver parayı indir ordan takır takır ne hız sorunu ne altyazı sorunu. anlamadım ? Rapid alyazı sitesimi açmış kendisimi altyazı üretiyor artık ?;) hayır birader forumlarda dolu filmler var. ve altyazıları yanında sorunsuz. ve rapid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 gom player cok iyi yapiyo senk isini, < > tuslari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar