Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Ehörf, yeni gördüm. Ee, nasıl desem, hmm... *!Utanır, kaçar* said: bega, 08 May 2003 21:50 tarihinde demiş ki: hayır sadece yalnız mıyım ortamda die merak ettim.. hayret bi şey said: Sly-One, 08 May 2003 22:17 tarihinde demiş ki: ana nerf pot kırdı sanırım :))) Ciddi yanlış hedefi vurmuşuz, kusura bakma bega =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 önemli diil ama bi daa olmasın :P[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Sen de feminin bi nick seç kardeşim alala, hayret bişii. *!Aslen beganın anlamı konusunda bir fikri yoktur, üste çıkmaya çalışırken ikinci potu kırmaktan korkmaktadır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 daa ne kadar feminin olsun be yaa... kendisi benim adım olur. küçükken adımı söyleyemediimden mutasyon geçiren berrak demektir. soora da herkes alışınca ööle kaldı.[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ben de bakarim guzellige. kimse hede hodo demesin. guzellik sevgisi ve arzusu temel insan ihtiyaclarindan biridir. sanat diye birsey olmazdi zaten aksi takdirde. kisi yasaminda bulunan her seyde guzellik aramali guzellik bulundurmali. zaten kiz/kadin/disiler de ayni seyi yapiyor cikip yapmiyorum diyene sasarim. bir de genel bir kelime bulmak lazim bu uc grubu direk ifade edicek boyle olmuyo kadin desen ohara kaciyor kiz desen cucuk oluyor disi desen biyoloji kitabi gibi.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bayan desen?[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Nefr offlıne oldu :D Selam Bega tanıdıgım ılk dısısın bu forumda helal olsun....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ben hep fistanı da bayan sanıodum diil miymiş? hatta hatta aklıma hep düreyimin güğümleri kalaylı, fistan giymiş etekleri alaylı.... die bi türkü de gelio.. nieyse [hline]*if love was red then she was colorblind* [Bu mesaj bega tarafından 09 May 2003 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Athe var benim en eski tanıdığım bayan forumcu burda.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Birde angelic ve gregowich vardi yannis hatirlamiyorsam, bu siralar pek gorunmuyorlar yanliz... Tabi emaleth aplayi da unutmayalim,aksi saglik-terlik iliskisi acisindan pek de ic acici olmayan vukuatlara sebep olabilir... [hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 09 May 2003 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 said: bega, 09 May 2003 17:30 tarihinde demiş ki: bayan desen?[hline]*if love was red then she was colorblind* bayan deyince de bu sefer pazarda sutyen satmaya calisan pazarcilar gibi oluyor.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 "Dişi karbon birimi" demek ayıp olacağına göre en güzeli bayan oyuncu demek bence. Bizlerde bay oyuncular oluyoruz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 olmuyor abi soyle oturakli direkt tek kelimelik bisey lazim. bayan bay oyuncu ne demek. go mu oynuyolar tavla mi beyzbol mu ? *bayan katilimcilar* soylesin madem bi alternatif bulsunlar turk dil kurumunun uydurdugu seyler olur mu nasi olur ?[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Kısaca kızlar desek bizde erkekler oluruz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 aslında burada bayan kullanıcılar önemli bir yüzde oluşturuyorlardı geçen seneye kadar ancak bu tarzda sohbetler onların uzaklaşmasında etkili oldu sanıyorum. orasında burasında "erkeğin önce şurasına bakarım" v.b tartışmaları gördüğüm bir foum beni de cezbetmezdi sanırım.. cezbeder miydi yoksa.. :) yok yok cezbetmezdi herhalde.. belki de cezbederdi ama.. etmez dedik kardeşim hayret bişisin..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 anlam vermeye calısıyorum ama veremedim biri bana anlatabilirmi?[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bayan tamamen yanlış kullanımdır kadın deyin kız deyin ne derseniz deyin ama bayan demeyin :)[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ghaldszar direk dalmış konuya :-p[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar