Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir erkeğin sizinle ilgilenmesi için ne yaparsınız?

general83

Öne çıkan mesajlar

Ehörf, yeni gördüm. Ee, nasıl desem, hmm...
*!Utanır, kaçar*

said:
bega, 08 May 2003 21:50 tarihinde demiş ki:
hayır sadece yalnız mıyım ortamda die merak ettim.. hayret bi şey

said:
Sly-One, 08 May 2003 22:17 tarihinde demiş ki:
ana nerf pot kırdı sanırım :)))

Ciddi yanlış hedefi vurmuşuz, kusura bakma bega =]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bakarim guzellige. kimse hede hodo demesin. guzellik sevgisi ve arzusu temel insan ihtiyaclarindan biridir. sanat diye birsey olmazdi zaten aksi takdirde. kisi yasaminda bulunan her seyde guzellik aramali guzellik bulundurmali. zaten kiz/kadin/disiler de ayni seyi yapiyor cikip yapmiyorum diyene sasarim. bir de genel bir kelime bulmak lazim bu uc grubu direk ifade edicek boyle olmuyo kadin desen ohara kaciyor kiz desen cucuk oluyor disi desen biyoloji kitabi gibi.[hline]www.mizzah.com
Sosyal ağlarda paylaş

ben hep fistanı da bayan sanıodum diil miymiş?
hatta hatta aklıma hep düreyimin güğümleri kalaylı, fistan giymiş etekleri alaylı.... die bi türkü de gelio.. nieyse
[hline]*if love was red then she was colorblind*

[Bu mesaj bega tarafından 09 May 2003 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Birde angelic ve gregowich vardi yannis hatirlamiyorsam, bu siralar pek gorunmuyorlar yanliz...
Tabi emaleth aplayi da unutmayalim,aksi saglik-terlik iliskisi acisindan pek de ic acici olmayan vukuatlara sebep olabilir... [hline]The clash of honor calls to stand when others fall

[Bu mesaj KHaRoN tarafından 09 May 2003 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında burada bayan kullanıcılar önemli bir yüzde oluşturuyorlardı geçen seneye kadar ancak bu tarzda sohbetler onların uzaklaşmasında etkili oldu sanıyorum.

orasında burasında "erkeğin önce şurasına bakarım" v.b tartışmaları gördüğüm bir foum beni de cezbetmezdi sanırım..

cezbeder miydi yoksa.. :) yok yok cezbetmezdi herhalde..

belki de cezbederdi ama..

etmez dedik kardeşim hayret bişisin..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ghaldszar direk dalmış konuya :-p[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...