wolf_west Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Serverımız olan Syradex Açılıyor !!! Arkadaslar Yeni Bir Server Acmak İstiyorum Hostumuz Ve Connectorumuzu Coluk Cocuk Degil Gercek Professional İnsanlar Yapıyor. İlk Acılısta Biraz Maliyetli Olacak Gercekten Calısmak İsteyen Mumkunse Ogrenci Olmayan Arkadaslar Arıyorum İlk Basta Masrafı Staff Olarak Biz Karsılayacagız . İletişim için, [email protected][signature][hline]KiLLeR Owner Of Syradex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Cocuk Degil Gercek Professional, lol. hemende imzamıza <%serv.name%> owner yazmışız.[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoiGash Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 umarım bu serverdada zebula ocak yoktur. Basarilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Pardon Chimera71, adama bir tag verip onu nasıl okutursun? Adamın 15 saniye sonra body değiştirmesini nasıl yaparsın? Ben çözemedimde.[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Yaşınızın kaç olduğunu bilmiyorum ama çoluk çocuk diyerek kimseyi aşşağılayamazsınız. Kaldı ki, bi çok çoluk cocuk die hitap ettiğiniz kişiler, kendilerinden yaşça daha büyük olan kişilerden çok daha iyi iş yapabiliyorlar.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Euahua.[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D [Bu mesaj -Aeris- tarafından 08 Ağustos 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Cok profesyonelsiniz ama forumlardan secmece adam topluyorsunuz? Degisik tabi..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 *!he is sending to mars, please wait.*[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Chimera71: güle güle güzelim, yaşını özel mesajdan çok iyi gösterdin.[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 sen büyüksün de çok mu ii bliosun küçük olup bilmek olmuo mu bu da garip tabii[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ne alakası var ? Çocukça kendinizi savunmaktan vazgeçin. Burası Türkiye bi çok kişi cebindeki parayla rezil oluyor bunuda unutma.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 2nd güle güle :rock:[signature][hline]how much longer? taran doğru söylemiş... -Aeris- 2D41 6572 6973 2D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 herkes kendini pro sanıyo ne guzel bı dunya bızım ulkemız nıye batıyokı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 "Banlensem de yeni acc açarım" rahatlığına sahip dial up sivrilere duyuru niteliğinde söylüyorum; attığınız gelmiş geçmiş tüm mesajları silmek ve topicleri yok etmek -az önce denedim- sadece 12 saniyemi alıyor yavaş bağlantıyla, haberiniz ola. Paticikte hiç varolmamış oluyorsunuz hemen arkasından, muhtelif reklam çabalarınız da aniden yok olmuş oluyor.[signature][hline]dark-dr, 30 Temmuz 2004 02:54 tarihinde demiş ki: yani bi sekilde dogru zamanda dogru davranmamiz gerektigini cikarabildik biz de bugune kadar hayattan. detaylarda sikinti cekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Helal Sizler Sayesinde Güzel Bir Forum Sahibiyiz.[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: -Aeris-, 08 Ağustos 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Chimera71: güle güle güzelim, yaşını özel mesajdan çok iyi gösterdin. Aslanım senin derdin var galiba bizimlen? Benim yaşım 22 chimerayı 18 yaşında diyerekten küçük bulduysan benimle dialoğa gir, Sen hiç hayatında 100-200 kişi eğlensin diye elini cebine attınmı bilmiyorum ama işte senin o çocuk dediğin kişi bu olgunluğu gösterecek kadar büyük, ayrıca üniverste sınavına tekrardan gireceği için oynamaya vakti bile olamayacak, böyle bir serveri kurmak için gecelerini gündüzünü veren bir adama bu şekilde hitap edemessin ![signature][hline]I Love Brit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Elimi cebime attım, ama uberleri bir yere toplamadım.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 TAmam sen haklısın... bu şekilde dialoğa girmiyeceğim seninle... Çünkü ne desem üste çıkan bir yapın var..[signature][hline]I Love Brit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: sheref, 08 Ağustos 2004 16:59 tarihinde demiş ki: Aslanım senin derdin var galiba bizimlen? Benim yaşım 22 chimerayı 18 yaşında diyerekten küçük bulduysan benimle dialoğa gir, Sen hiç hayatında 100-200 kişi eğlensin diye elini cebine attınmı bilmiyorum ama işte senin o çocuk dediğin kişi bu olgunluğu gösterecek kadar büyük, ...Ancak paticik.com forumlarında bütün mesajlarını sildirmiş ve yörünge dışı olmuş birisi... Gerçekten çok büyükmüş.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 +1, en iyi açıklama bu olabilirdi.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Kim yörünge dışı?[signature][hline]I Love Brit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Şu ana kadar anlıyamadıysan zat en bundan sonra da anlıyamazsın. Boşveeer..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 1. Benim Bildigim Zat En Zaten Diye Yazılır. 2. Bura Insanlari Assagılama Forum'u deyil Insalara Yardimci Platformu. İmza= Hede Hödö Uo Shard Cok Yakında Please Wait... [Bu mesaj mixser tarafından 08 Ağustos 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Zaten yazısının zat en olarak yazılmayacağını bilecek kadar kültürlüyüm. Acele ile verimiş cevap olmasından ötürü yapılmış bi hatadır. İnsanları aşşağılama forumu olup olmadığını da senden öğrenecek değilim, aşşağılanacak insan aşşağılanır.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Senin gibi mesela ;) ahahahahhahahahahahaha[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar