forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-takim-sporlari-futbol-yeni-yaptirip-sadece-3-dk-kullanilmis-fener-bayragi/detay http://image5.sahibinden.com/photos/61/17/55/25611755jx4.jpg said: Arkadaşlar bir yığın para vererek yaptırdığım bu bayrak 90 metrekaredir... Sadece logosu bir bayrak parası kadar tutmuştur.. Fener-Trabzon maçı sonrası sadece 3 dakikalığına asılmıştır.. Bursa maçının 2 - 2 bittiği sanılarak evimin balkonundan sarkıttım.. Yanlışlık sonrası çıkarılıp sandığa kaldırılmıştır... Bayrakçının bana hediye ettiği arabada sevinirken sallamak için 40 x 60 boyutundaki bayrakta yanında hediye edilecektir. Ben artık dayanamıyorum.. Takım değişikliği sebebi ile satıyorum... Bayrak hakkında aklınıza birşey gelmesin ilk günkü gibi tertemiz sadece 3 dakikalığına görev yapmıştır... alacak arkadaşa hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ahuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 fake gibi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ''Bayrakçının bana hediye ettiği arabada sevinirken'' fake ama basarılı!! ahahahahhahah zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 vivavale said: ''Bayrakçının bana hediye ettiği arabada sevinirken'' fake ama basarılı!! ahahahahhahah zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa "bana hediye ettiği arabada sevinirken sallamak için 40 x 60 boyutundaki bayrakta" eksik alıntı yapma (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Skyfire said: vivavale said: ''Bayrakçının bana hediye ettiği arabada sevinirken'' fake ama basarılı!! ahahahahhahah zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa "bana hediye ettiği arabada sevinirken sallamak için 40 x 60 boyutundaki bayrakta" eksik alıntı yapma (:P) ahahaha abi ben anlamadım o cümleyi,bayrak mı hediye araba mı neyse sonucta fener fail zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 hee araba hediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 forgiver said: said: Takım değişikliği sebebi ile satıyorum... ahaha bu efsane bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ahahah çok iyiymiş bu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hahahahahaah güzelmiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yeni yaptırıp sadece 3 dk kullanılmış Fener bayrağı yazsaydın konu ismine şimdi en az 3 sayfaydı bu konu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yaninda 1 kasa da uludag gazoz verse alinir aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 gazoz vardı Holy said: mokoko said: O olmaz abi özellikle bur-sa-lı-lar'ın ürettiği soda olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 off yuzyılın failiymis bu gazoz olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Daha konudaki bayrak mı hediye araba mı hediye bunun ayrımını yapamayan adamların dalga geçmesi de ironik olmuş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 o değil de BURSADANGOLHABERİMİVAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canýtýn Deyviz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 eheh güldürücü bir satış olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar