Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakkari'de saldırı: 8 şehit 14 yaralı

vuvuzela

Öne çıkan mesajlar

Dostluk, barış, kardeşlik felan, kimi kandırıyoruz arkadaşlar?
Kafayı kuma gömüp aynı anda masturbasyon yapmaktır pkk ve destekçileriyle barış yapılabileceğine inanmak.

hedef bu:

bunsuz kan dökmeye devam,
trt şeş, trt şeş iki, trt şeş haber, trt şeş spor açsan da bu böyle.

Sosyal ağlarda paylaş

007 dikkatli okursan ben tsk ile pkknın dağda yaptığı çatışmalardan bahsetmiyorum, gerek istihbarat teşkilatlarının gerek kolluk kuvvetlerinin güneydoğu anadoluda masum insanları, örgüt üyesi bile olmayan insanları, sadece kürt oldukları için öldürmelerinden, işkenceden geçirmelerinden, bir devlet politikası olarak kürtlerin ikinci sınıf vatandaş (dağda yürürken kart kurt sesi çıkaran türkler?) sayılmalarından bahsediyorum. pkk da seneler boyu süren bu muamelelerin sonucudur diyorum. bu muamele tam anlamıyla sonlanmadıkça da terör falan bitmez diyorum. ortada bi karışıklık yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

007 dikkatli okursan ben tsk ile pkknın dağda yaptığı çatışmalardan bahsetmiyorum, gerek istihbarat teşkilatlarının gerek kolluk kuvvetlerinin güneydoğu anadoluda masum insanları, örgüt üyesi bile olmayan insanları, sadece kürt oldukları için öldürmelerinden, işkenceden geçirmelerinden, bir devlet politikası olarak kürtlerin ikinci sınıf vatandaş (dağda yürürken kart kurt sesi çıkaran türkler?) sayılmalarından bahsediyorum. pkk da seneler boyu süren bu muamelelerin sonucudur diyorum. bu muamele tam anlamıyla sonlanmadıkça da terör falan bitmez diyorum. ortada bi karışıklık yok yani.

O masum, örgüt üyesi bile olmayan, sadece kürt olan insanların pkk yardakçı olduklarını göz önünde bulundurmayı ihmal etme...
Sosyal ağlarda paylaş

Devlet kendi güvenliğini korumak zorundadır.

Ve beğen yada beğenme, ABden ABDye, Rusya'dan Çine, ALmanyadan Fransaya,

her devlet kirli işler yapar, suikast düzenler, düşmanları yokeder.

Nasılki her evde bir tuvalet, ve pisliğin aktığı bir kanalizasyon ver, buda her devlette olan birşeydir..

Tek sorun aşırı pislik yapıp evi kokutmamak, işini bitirince ortada kanıt bırakmayıp kanalizasyonu steril tutmak ki koku kalmasın içerde.

Öeh, vay faşist, vay ergenokoncu diyenler çıkacak.

Greenpeace üye kayıtları hala devam ediyor, saf ve mutlu, "dünya barışı" için çalışan citizenlerimiz için.
Sosyal ağlarda paylaş

Quiternoob said:

Buyur karşılığını ver. Onun yerine kuru kuru geri yollarsan söylediklerin hükümsüzdür.

yıllardır söylüyorum, bugün de söyledim.

bunu da maddeleştirmiş olayım.

1- pkk içindeki herkes kürt değildir. sadece kürt kökenli insanları toplamazlar.
2- pkk kürt'lerin haklarını ve özgürlüklerini önemsemez.
3- pkk kürt teali cemiyeti'nin devamıdır, tek istedikleri kürdistan devleti kurup kendi hegemonyalarını sağlamaktır.
4- pkk içinde bol sayıda kürt kökenli olmayan türk vatandaşı bulunur.
5- pkk insanları öldürürken kürt kökenli olup olmadığına bakmaz.
6- gidip bir araştırma yapmaya kalksan pkk'nın içindeki kişilerin çoğunun kürt kökenli olmadığı bile çıkabilir.
7- "ben ari türk soyundayım" diye kimse diyemez, gene araştırma yapsan öyle diyenlerin bazılarının kürt kökenli oldukları çıkma ihtimali bile vardır.
8- pkk kardeşi kardeşe vurdurtan bir örgüttür. aynı ailenin bir çocuğu pkk'dayken diğer çocuğu askerde olup birbirleriyle çatışmaya girdiği konuda örnekler olmuştur.
9- pkk kürt örgütü değildir, kürt milliyetçiliği yapmaz, bir terör örgütüdür.
10- pkk çocuk kaçırmaları da yapmış ve bu sayede epey yeni eğitmiştir.
bonus niyetine: son zamanlarda pkk'nın suriye, iran ve ırak halkından da bol sayıda takviye birlik edindiği söyleniyor, bu konuda bir bilgim yok ama bunu da not olarak düşmüş olayım.
Sosyal ağlarda paylaş

@Manve_13
Tama da devlet oradaki Kürt vatandaşı terörist, masum diye ayırmaya gerek görmeden hepsine aynı muameleyi yapıyor.

Bir ikinciside sg-1 gösterdiği haritaya fazla takılamyın. Gördüğüm tarihi bir haritada o sınırların 1/3'ü Ermenistan olarak gösterilmiş. Türkiye Cumhuriyeti olamsa aralarında çıkacak kavgayı görmek ilginç olurdu. Korkmanıza gerek yok arkadaşlar, kim ne derse desin bu topraklar artık bizim. Bunlar üzerine yazılıp çizilen herşey kendini tatmin etme ve Türkleri kışkırtma çabası. Kışmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

Korkmanıza gerek yok arkadaşlar, kim ne derse desin bu topraklar artık bizim. Bunlar üzerine yazılıp çizilen herşey kendini tatmin etme ve Türkleri kışkırtma çabası. Kışmayın.

bu şeye benzemiş,
zamanında da osmanlı devleti "bilim alanında yapılacak her türlü gelişmeyi biz yaptık nasılsa, bundan sonra yatıp uyusak da olur" demiş.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

Bak güneydoğuda yıllar boyu insanlar ne ırkçılık için ne zevk aldıkları için olağanüstü hal ilan ettiler, gelmiş bi de şaka gibi "yok sadece bi ırktan oldukları için işkence gördüler öldürüldüler" diye saçmalıyosun. Bence yüzeysel ve basitçe sadece olağanüstü hal durumunda yaşanan sonuçları düşünmek yerine olağanüstü halin neden yapıldığını sorgula. Kürdistan mürdistan diyo birileri bu ülkeden toprak istiyo sivil köyleri basıyo katlediyo. Böyle bi tabloda teröristler sivillerin arasına sızmışken sivillerden terör örgütüne para aktaran ünlü türkücüler ev yemek veren terör destekçisi aşiretler köyler varken gelip devlet masumları sivilleri öldürdü diyemezsin. Kimin ne kadar masum olduğunu sen bilemezsin yani şu pozisyonda batıda bilgisayar başında anlıyo musun?

Ne yapsaydı devlet izlese miydi terör örgütünü ve destek veren sivilleri? Bu kadar sene olağanüstü hal ilan edilmeseydi bugün bölgede daha fazla terör destekçisi vardı bak bunları da düşün. Öyle ezik belediyeleriyle artistik yapmaya çalışan mekanlar olmak yerine hergün bomba patlayan ırak şehirleri olurdu bugün o mekanlar olağanüstü hal yıllar boyu uygulanmasaydı. Hepsi terörü engellemek için yani, masum insanlarla kimsenin bi işi yok apoştan başka.

Bu ülkede hergün türk ölürken sakın bana gelip sırf kürt ırkından oldukları için devlet onları öldürdü deme çünkü iş çığrından çıkıp olay ırk savunmaya gelirse türklerin karşısında kimse duramaz. Senin gibi basit kavramları bilmediği için mantık hataları üreten kişiler "bölge barışı" geyikleri için bariz engel yani.

sir said:

yardakçı bile olsa sokak ortasında infaz etme hakkı var mı devletin? var diyosan daha tartışıcak bişey yok..

"Bölgede savaş var" diyen siz değil miydiniz? İşinize gelince savaş olur işinize gelince "sokakta öldürdü".

Al bi çelişki daha..
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Rock said:

Korkmanıza gerek yok arkadaşlar, kim ne derse desin bu topraklar artık bizim. Bunlar üzerine yazılıp çizilen herşey kendini tatmin etme ve Türkleri kışkırtma çabası. Kışmayın.

bu şeye benzemiş,
zamanında da osmanlı devleti "bilim alanında yapılacak her türlü gelişmeyi biz yaptık nasılsa, bundan sonra yatıp uyusak da olur" demiş.

Şu kısımdan onu anlıyorsan sana söyleyebielceğim zaten başka birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

e sen de pkk'nın niye kurulduğunu sorgula madem? OHAL'den önce de pkk vardı, sonra da. neye yaradı o zaman?

17.000 faili meçhulden bahsediyoruz. yakılan binlerce köyden bahsediyoruz. sen bilebilir misin hepsinin pkkya yardım-yataklık vs. yaptığını? yapmış bile olsalar, bu zulüm onlara reva görülemez ki? devletin yetkisi ve görevi bu değildir.

bi adam yasadışı örgüte üyeyse yapacağın şey o insanı yargılamak ve hapse atmaktır. köy yakmak, göçe zorlamak, işkenceden geçirmek hiçbir devletin bunları yapma yetkisi yoktur/olmamalıdır. olursa da terör örgütüyle aynı şey olur işte devlet, bunu bi türlü çözemedin ama sen.

doğrudan tehdit oluşturmadığı sürece (yani silah çekmediği, bomba vs. taşımadığı müddetçe) devletin hiçbir vatandaşını çat diye sokak ortasında öldürmeye hakkı yok. bunu bi belleyin iyice, sonra konuşalım.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

e sen de pkk'nın niye kurulduğunu sorgula madem? OHAL'den önce de pkk vardı, sonra da. neye yaradı o zaman?

17.000 faili meçhulden bahsediyoruz. yakılan binlerce köyden bahsediyoruz. sen bilebilir misin hepsinin pkkya yardım-yataklık vs. yaptığını? yapmış bile olsalar, bu zulüm onlara reva görülemez ki? devletin yetkisi ve görevi bu değildir.

bi adam yasadışı örgüte üyeyse yapacağın şey o insanı yargılamak ve hapse atmaktır. köy yakmak, göçe zorlamak, işkenceden geçirmek hiçbir devletin bunları yapma yetkisi yoktur/olmamalıdır. olursa da terör örgütüyle aynı şey olur işte devlet, bunu bi türlü çözemedin ama sen.

doğrudan tehdit oluşturmadığı sürece (yani silah çekmediği, bomba vs. taşımadığı müddetçe) devletin hiçbir vatandaşını çat diye sokak ortasında öldürmeye hakkı yok. bunu bi belleyin iyice, sonra konuşalım.

örnegin bir köyde 100 kisi yaşasa binlerce dedigine göre en iyi ihtimal 2000 diyelim 100 x 2000 = 200.000 insan eder hadi yangında bunların %20 si öldü diyelim o da 40.000 insan eder,simdi bu 40.000 insanı tsk mı kontrgerilla mı öldürdü hangisi ?
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:

Rock said:

@Manve_13
Tama da devlet oradaki Kürt vatandaşı terörist, masum diye ayırmaya gerek görmeden hepsine aynı muameleyi yapıyor.

Dimi evleri basıp bebekleri falan öldürüyolar haklısın..

Gündem yazmayın kafanıza göre mümkünse.

Türk ordusuyla teröristi mi kıyaslıyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

Bölgede savaş var diyen siz değil misiniz onu anlamadım?

Adamlar sivile silah sıkıyor düğünde katliam yapıyor askere mi sıkmayacak?

Pkknın kuruluş amacı olağanüstü hal olup olmaması değil ki, olağanüstü hal pkk'ya büyük bir engeldi kalktı terör azaldı mı? Hergün karakol taşlıyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

Eğer o köyler pkklıları barındırıyorsa besliyor yaralarına bakıyorsa.Çatışma çıkmadan önce herkes köyden kaçıyorsa yakarsın arkadaş!Burası Türkiye cumhuriyeti beğensende beğenmesende bir ordusu var.Eüer ki devlete zarar verecek bir davranışta bulunursan yada bir istihbarat alıp bunu paylaşmıyorsan yardakçısındır teröristsindir.Gidip yargılamazsın teröristleri öldürürsün bu kadar basit.Hiç kimse bana demesin teröristlerle konuşalım dertleri neymiş.Kafanız mı güzel sizin arkadaşlar teröristlerle pazarlığa mı oturulur?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ülke kuruluş yıllarında batıda şeriatçılardan ve güneydoğuda şeriatçı kürtlerden çok çekti. Bugün menemende şeriatçı köy yok. Terör örgütü de yok. O yüzden bölgede terör örgütü destekçilerine yapılanlar az bile. Demek ki neymiş, yılanı büyümeden başından kesmek lazımmış. Atatürk olsa destekçi mekanları haritadan silerdi, öyle terör merör kalmazdı yani. Bugün de sizin kat kat güzel bi ülkeniz olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...