Regalya Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 sir said: omaygad viktor pkk'li ve pkk'ye yazmışsın, doğrusu pkk'lı ve pkk'ya olucak!!11!1! insanların pkk telaffuzundan ideolojik meşreplerinin tahlil edilebildiğini bilmiyor muydun yoksa lulz klavye ingilizce cok dert oluyor o "cok SIKILDIM" yazarken capsle yazmak zorunda olmak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 sir said: oha resmen savaş ilan etmiş, böyle bir ihanet olur mu ya ne demek çocuklarınızı askere göndermeyin, ne demek vicdani ret falan oha kan kan kaaannnn!!!?!?!?11?!*1! çocuklarınızı askere göndermeyin diyen adam daha önce pkkya özgürlük savaşçısı dediyse söylediği şu anlama geliyor: çocuklarınızı askere göndermeyin, pkk da ülkenin içine etmeye devam etsin. o yüzden haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Sabah sabah başladık allah rahmet eylesin. ve şehre geldiler. Hurriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Aket-Atum said: Başlık şehit haberinden komplo teorilerine kadar gelmiş. Eğer kendinize ait alışılmışın dışında, hep söylenenlerden farklı fikirleriniz varsa ve sadece burada söylemekte kalıyorsanız, yapmayın. Büyük düşünün, o fikirleri doğru düzgün savunabileceğiniz bir oluşuma girin, büyük oynayın , gerçekten birşeyleri değiştirebilecek bir yere gelmeye çalışın ki söyledikleriniz sadece lafta kalmasın. Tabi eğer bunları gerçekten yapıyorsanız sözlerim kesinlikle size değil. Tabi buraya yazdıklarınızın yarın öbürgün karşınıza "zamanında bunları bunları demişsin şimdi böyle diyorsun" diye getirilebileceğini de unutmayın. Politika fotoğrafçılık değil ki amatör olarak da ilgilenilsin. bu yazılanları üstüme alındım ve sana cevabım mezun olduğum üniversite bölümü siyaset bilimi ve kamu yönetimi kısmetse sonbaharda da yüksek lisans a başlıyorum yönetim bilimleri kürsüsünden. emin ol bu ülkeyi değiştirmek için bi yerlere gelip elimden gelen azami çabayı göstericem. senin de dediğin gibi bu işler amatörlere göre degil onlar gitsin fotoğraf çeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 warimathras said: Aket-Atum said: Başlık şehit haberinden komplo teorilerine kadar gelmiş. Eğer kendinize ait alışılmışın dışında, hep söylenenlerden farklı fikirleriniz varsa ve sadece burada söylemekte kalıyorsanız, yapmayın. Büyük düşünün, o fikirleri doğru düzgün savunabileceğiniz bir oluşuma girin, büyük oynayın , gerçekten birşeyleri değiştirebilecek bir yere gelmeye çalışın ki söyledikleriniz sadece lafta kalmasın. Tabi eğer bunları gerçekten yapıyorsanız sözlerim kesinlikle size değil. Tabi buraya yazdıklarınızın yarın öbürgün karşınıza "zamanında bunları bunları demişsin şimdi böyle diyorsun" diye getirilebileceğini de unutmayın. Politika fotoğrafçılık değil ki amatör olarak da ilgilenilsin. bu yazılanları üstüme alındım ve sana cevabım mezun olduğum üniversite bölümü siyaset bilimi ve kamu yönetimi kısmetse sonbaharda da yüksek lisans a başlıyorum yönetim bilimleri kürsüsünden. emin ol bu ülkeyi değiştirmek için bi yerlere gelip elimden gelen azami çabayı göstericem. senin de dediğin gibi bu işler amatörlere göre degil onlar gitsin fotoğraf çeksin. edit: zaten bi yerlere gelene değilmiş sözün boş yere üstüme alınmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 halkalı'da patlama oldu. 2 şehit var. bi de 1 asker kızı hayatını kaybetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 abi halk nasi duruyo evinde su an turkiye'de? ben kafami duvarlara vuruyorum burada, bu kadar mi ucuz asker hayati, bihter intihar edecek mi haberinin yaninda "bi de 3 sehit var iste" gibi haber cikiyor, bi gun fotograflari cikiyor ertesi gun yoklar, olan ailelerine ve o zavallilara oluyor. bu sekilde bikac gun daha devam ederse bu olaylar hukumetin cokmesi lazim eger bu kadar uyusuklasmadiysa bu halk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Regalya said: cCc o adam astsubay 1.ordu komutanı iken bu ilker başbuğ o adamlar her allagın günü atış yapıyorlardı kafayı yemişler var bi kaç tane daha onlardan adlarını unuttum bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Gerçekleri öğrenebilecekmiyiz acaba? 50 yıl sonra bile olsa İhtimaller - Hükümet; ABD nin şirketleri petrol alsın, - Asker; PKK biterse bizim işimiz azalır, para gelmez. - İsrail; vay sen gemi gönderirsin ha. - Kürtler; bize yıllarca istediklerimizi vermediniz, dili konuşamadık, eğitim göremedik vs. - ABD; bunlar ruslarla, araplarla arası iyi oldu, çomak lazım. - Uyuşturucu tacirleri; Mooreee money. liste daha uzar herhalde. Not: 20 yıl önce bunu yazsam hapse atarlarmıydı? Düşünüyorumda o zamanlar böyle şeyleri aklından geçirmen bile suçtu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 3 şehit vermişiz İstanbul'da. Daha ne kadar kötüye gidebilir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 aponun tasmasını biraz çekmeleri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Penthesilea said: abi halk nasi duruyo evinde su an turkiye'de? ben kafami duvarlara vuruyorum burada, bu kadar mi ucuz asker hayati, bihter intihar edecek mi haberinin yaninda "bi de 3 sehit var iste" gibi haber cikiyor, bi gun fotograflari cikiyor ertesi gun yoklar, olan ailelerine ve o zavallilara oluyor. bu sekilde bikac gun daha devam ederse bu olaylar hukumetin cokmesi lazim eger bu kadar uyusuklasmadiysa bu halk. evet aynen dediğin gibi, asker hayatı bu kadar ucuz. olan sadece ailelerine oluyor, ateş düştüğü yeri yakıyor. ana haber bültenlerinde verilir bikaç gün daha abzürd haberler arasında, bir iki manşet. o kadar. mayınlı saldırılarda bunlardan daha fazla kayıp vermiştik bir defada. hiçbirşey olmadı. hükümetin çökmesi daha doğrusu bu hükümetin çökmesi o kadar kolay mı? zaten bu pkk'nın gündemden düşmesi ve bunun üzerine artarak devam edeceğini, yani şaka gibi ama bir terör örgütünün açık açık medyaya terör saldırılarına tekrardan hızla devam etmeye başlıyoruz diye bilgi vermesi bir nevi halkı kaosa sürüklemek, karışıklık yaratmak. muhtemelen bu ara daha da duymaya devam edeceğiz bu şehit haberlerini maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bella said: halkalı'da patlama oldu. 2 şehit var. bi de 1 asker kızı hayatını kaybetmiş. 3 Asker, 1 de 17 yaşında bir asker kızı şehit olmuş:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 başka ülkede olsa hükümet düşerdi olağan üstü hal ilan ederlerdi.bizde hayla başkan genelkurmay gülücükler dağıtıyor lafta askere moral vermeye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bu yaşıma kadar bu milleti vatanperver bilirdim, yanlış biliyormuşum. Herkes çıkarcı olmuş, kendi çocuğu ölmedikten sonra herkes timsah gözyaşı döküyor. Kimse çıkıp, 2002'de 20 şehit veriyorduk bugün neden 180 şehit veriyoruz bunun sorumlusu kim demiyor. Akıl tutulması yaşıyoruz. Teröre terörle karşılık verilir öyle savaşılır. pkk etkinliğini yitirmeden, atılacak her demokratikleşme adımı boşa gidecek, bunu görmemek için aptalın daniskası olmak lazım. Meclis başkanı devletin helikopteriyle babanı geziye çıkaracağına mecliste bir bildiri çıkmasını sağla. Bir birlik oluştur. Cumhurbaşkanı devlete düpedüz savaş açmış pkk kuklası partilileri ağırlayacağına, git askeri birlikleri gez, onlara moral ver. Başbakan artık beceriksizliğini kabul et, ordunun değil teröristlerin üzerine git. Teröristlere moral vermeyi bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 umarım 2003 yılındaki gibi olmaz. hsbc faciası neydi öyle.o ceset parçaları falan. mesela metro ve vapura koymak inanılmaz kolay. yani o kadar göze alabilirler mi bilemiyorum ama inanılmaz ses getirir. umarım bu denli abartmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Demokratik açılım diye aldılar soktular ülkeye ellerini kollarını sallaya sallaya bir de kahraman ilan ederek.Oralara buralara bu kadar paralar bayılacağına,çarçur edeceğine şu milletin parasını birazcık teknolojiye,eğitime ki bu sadece okul bazında değil askeriye de dahil bu kadar aciz kalmazdık heralde.İsrailliler keyifle izliyordur şimdi alın bakın bizsiz kör,sağırsınız diye.Yazık,günah ya insan hayatının bu kadar ucuz olduğunu gördükçe insan yaşamaktan tiksiniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 2 hafta önce kendine türk demeye utanan insanlar öldü başbakan dünyayı ayağa kaldırdı.kendi ülkesinde kendi askeri ölüyor tek tık bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bella said: umarım 2003 yılındaki gibi olmaz. hsbc faciası neydi öyle.o ceset parçaları falan. mesela metro ve vapura koymak inanılmaz kolay. yani o kadar göze alabilirler mi bilemiyorum ama inanılmaz ses getirir. umarım bu denli abartmazlar.bu denli birşey yapmazlar ki zaten hsbc faciası pkk değil el-kaide üstlenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Sene 2010 hala OHAL diyenler var. Çözüm değil OHAL, senelerce güneydoğunun yarısında hüküm sürdü. Bir boka da yaramadı. Hükümet düşse ne olacak. Bu konuda en radikal çözüm önerilerini getiren MHP'nin bile es kaza tek başına iktidar olsa o kuzey ırak yaptırımlarını uygulayabileceğini, kafasına göre sınır ötesi harekat yapabileceğini mi zannediyorsunuz. Tenekeadam said: Teröre terörle karşılık verilir öyle savaşılır. İyiymiş bu da. Devlet zamanında terörün babasını yaptı gayrinizami harp diyerek. Ne oldu, bitti mi PKK ? Millet olarak çok duyarsızlaştık kısmına katılıyorum. Halkın gündeminde Bihter intihar edecek mi var şu anda. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 devlet zamanında gayrinizami harbi yaptı, sonunda ne oldu, apo'nun da yakalanmasıyla pkk bitme noktasına geldi, sonra ne oldu, Türkiye'de iktidar değişti, sonra ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Esnaf said: Bella said: umarım 2003 yılındaki gibi olmaz. hsbc faciası neydi öyle.o ceset parçaları falan. mesela metro ve vapura koymak inanılmaz kolay. yani o kadar göze alabilirler mi bilemiyorum ama inanılmaz ses getirir. umarım bu denli abartmazlar.bu denli birşey yapmazlar ki zaten hsbc faciası pkk değil el-kaide üstlenmişti. yok, 2003 yılındakini pkk yaptı demedim. o sene sinagog olayları falan baya kanlı geçmişti. umarım pkk nın bu medyada yer alan planları ve muhtemelen artarak devam edecek olan eylemleri 2003deki gibi olmaz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Arada bir Irak savaşı ve onun sonunda oluşan bir otonom kürt devleti var onu atladın ama çok önemli değil. Bitmek üzere olan PKK'nın hortlamasıyla da hiç alakası yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Wispy said: Hükümet düşse ne olacak. Bu konuda en radikal çözüm önerilerini getiren MHP'nin bile es kaza tek başına iktidar olsa o kuzey ırak yaptırımlarını uygulayabileceğini, kafasına göre sınır ötesi harekat yapabileceğini mi zannediyorsunuz. Abi çok büyütüyorsunuz harekat işini ne yapabilicek yahu Irak? Çok ciddi soruyorum ordu K. Iraka girilse ne yapabilirler bize? Savaş mı açıcaklar? Tükürüğümüzle boğarız.. İsrailliler o kadar vatandaşımızı (ki hepsi bizim vatandaşımız da değildi başka ülke vatandaşları da öldü) katlettiler ne oldu sonuç? (bunu böyle kıyasladığım için bile üzüntü ve utanç duyuyorum ama) Çok net operasyon lazım. Öyle bi girip çıkıp bitti ile de olmaz. Çok küçük olmayan gruplarla ordan oraya adamların emdiği sütü burnundan getirmek lazım. Nerdeyse tüm dişlerini de döktüğünde inin dağdan acıyalım size diip artık açılım mı yapıcaksın ne şeyim yapıcaksan yaparsın işte.. Napıyorsun birader sen diye soran olursada 'terörle mücadele ediyorum' dersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar