Aiko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bugun okulum bitti mezun oldum artık nolcak bilmiyorum şu an vasıfsızın tekiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 hadi hayırlı olsun. marş marş http://www.sagduyu.de/blog/wp-content/uploads/2010/01/bedelli-askerlik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 hayırlı uurlu olsun. istersen az tatil yap gez toz eğlen. sonrasında hemen olacak türde iş imkanı varsa gir takıl biraz. yoksa böyle bir imkan boşa aramayla vakit kaybetme koş askere :D Askerliği kışa denk getirmeye çalış bide :P Sıcakta eriyosun yoksa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 şişkoysan kışın git, 24 kilo verip geldim ben hayvanlar gibi yiyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 şişko degilim ama aralıkta askere gidicem büyük ihtimal. aralıga kadar her akşam seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 allah eline sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ayar da hiç gecikmemiş sdfkgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 beyler adam incici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar