Garadia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ani bir kararla yarın öğlen bodrumda olucam oteli ayarladık merkezde ama deniz için nereye gidilir, akşam yemek, eğlence için neler yapabiliriz hiç bir fikrim yok. tavsiye istiyorum sizden.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 başarısız bir troll. onceden plan yapma. git o an ne estiyse onu yap. tarihi yer vs gibi gezme aktivitesi yapmıyacaksan plansız takıl. eglence yerlerinde de hemen hemen heryerde apaci kaynıyo. ama az da olsa iceri girerken ayıran yerler vardır. oraları secmeye calıs. 1-2 yer vardı da unuttum isimleri. bi de ben gitmedim ama white bilmemneli bi yer soyluyolardı sanki. daha bilgili biri gelir yazar simdi
barbu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 resmen hissetmis ne yazcamı mokoko haha
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ya baktım hakkaten gereksiz sildim bende.
Garadia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 şöyle bir şey var. kız arkadaşımla gidicem 1 gece kalıcaz zaten. mümkün olduğu kadar dolu geçmesini istiyorum günün apaçi yoğunluğu olmayan club gibi bi yer bi de düzgün akşam yemeği için yer lazım
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 genel olarak takilma seklinize keyfinize gore cok degisir bu dedigin ama yinede benim olmazsa olmazim, eger merkezde olacaksaniz kesinlikle sunger pizzadir. sunger e gider teras a oturabilirseniz, ananasli pizza ve biraniz esliginde bodrum da yiyebileceginiz en guzel yemeklerden birini yersiniz. sonra yine muzik keyfinize gore ve tarziniza gore hemen karsisinda marina yacht club da gittiginiz gune gore bi sanatci olmasi buyuk olasilik. zeynep casalini geceleri cok ama cok kaliteli oluyor onu da kiz arkadasla birlikte olacagin icin tavsiye edebilirim. geri kalan seyleri gune sigdirabileceginizi zannetmiyorum. plaj yazmayi unutmusum. bitez yolunda aktur da mor ve yesil plaj vardir. suyu temiz ve etrafi kaliteli fakat genc potansiyeli dusuk yerler. ben mekan ve deniz kalitesi olarak bakiyorum genelde.
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 ek; bitez yoluna giderseniz bitez dondurmacisina da ugrayin. direk secme meyvelerden yapilmis dondurmalari cok iyidir.
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 fiyat aralıgı bilmiyorum ama, club ve restorant tavsiyesi için ikisi için de küba yeterlidir. bodrumdaki en pahalı&kaliteli gece mekanı muhtemelen. gece gidecekseniz çok geçe kalmayın. nu teras tadı çalar muhtemelen bu yaz
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Bodrum'un en güzel denizi akyarlar - karaincir. senelerdir oraya giderim. denizi hem temiz hemde buz gibi böyle brr
Holy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Akyarlar - Bodrum yolu arasındaki plajlar genel olarak güzel zaten. Meteor, Karaincir bir de ballı falan bir adı olan yer vardı ama unuttum adını :)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: Bodrum'un en güzel denizi akyarlar - karaincir. senelerdir oraya giderim. denizi hem temiz hemde buz gibi böyle brr bu arada ben sadece karaincir demek istedim. akyarlar diye biliyor çoğu insan orayıda ondan öyle yazdım. ilçe-semt mantığı :p
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 BiTcH_oFBaT said: Bodrum'un en güzel denizi akyarlar - karaincir. senelerdir oraya giderim. denizi hem temiz hemde buz gibi böyle brr karaincir!, senelerdir giderim %98'i yaşlı ninedir ama denizi kendine aşık etti.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 yaş ortalaması yüksek evet ama artık gençleşiyorda açılan yeni yerlerle sanki.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 fink vardi bide küba oralara git idare der yerlerdi.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 fink apaçi yuvası idi 2-3 sene önce, şimdi nasıl bilmiyorum. halikarnas en büyük club sanırım bodrum'daki. Orayı deneyebilirsiniz. Katamaran da değişik bir tecrübe olur. Apaçi vardı orda da ama konsepti iyi.
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 abi fink e apaci diyip halikarnas ve katamaran dedin az once
Holy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Ama itiraf ettim onların da aşağı kalır yanları yok =) Ben gittiğimde fink'te daha çok apaçi gördüm. Halikarnas baya ünlü, partileri falan gidip görülesi. Katamaran da konsept ile gidip görülmesi gereken bir yer. Fink'in ise bir numarası yok, benzerleri her yerde var :)
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Yalıkavak-Köfte Karaincir-Deniz Merkezde de gezersiniz, Halikarnas, Hadigari, Körfez vs. vs. çeşit çeşit seç al. Gümbet'e gitme yeter. Bu arada ülkenin tüm apaçileri gitsin isterse, Halikarnas Halikarnas'tır, ilk kez gidiyorsan Bodrum'a git gör.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Gümbet'e sadece yabancı turistler gider. Bir de onlara sürttürmek isteyen yurdum gençliği. Götünün bile üzerinde etek giyen 15-16 yaşında turist kızlar dolaşır gece 12 sonrası sokaklarda.
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 uzun zamandır ilk defa geliyorum bende. ortakent yahşi civarında ne yapılır, tavsiye var mı ? yazlık var orda kalıyoz konaklama sorunu yok
Öne çıkan mesajlar