Saeros Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 oyunun kendi forumlarına baktım bi yetkiliden açıklama da göremedim şimdi ben dün bi trial acc açıp 1-2 hafta ne kadar gidiyorsa o kadar takılıp bi gaz atayım dedim client'ı çektim, ancak masaüstündeki simgeden çalıştırmak istediğimde şöyle bir error verdi: "peç erör" said: the patch client was unable to retrieve the file [patcher-goa.prod.sig] from the patch server. please try the patch operation again in a short while. dün gece de bu hatayı veriyordu şimdi de bu hatayı veriyor aynı hataya denk gelip de çözüm yolu bulan var mı? yoksa patch serverlarında filan mı bi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bi your freedomla denesene abi, bu aralar net baya fenalarda bizim buralarda, sorun çıkarıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 abi yourfreedomla 3 gün sürmez mi patch fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 DNSi cortlamıştır ondan baglanmıyordur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 muhtemelen sürer abi. ne biliyim, senin subscription filan vardı your freedomda diye şeyettiydim aslen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 aklıma gelen her şeyi yaptım galiba olmuyor çekemiyorum patch işin garip yanı bu soruna sahip diğer kişilerin mesajları 2009'dan filan kalma, herifler iyice salmışlar oyunu heralde şuncacık bi sorunu bile düzeltmeye lüzum görmemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 yakın zamanlar patch çekmiş biri veya herhangi biri patch.cfg'sinde yazanları kopyalayabilir mi buraya hani dvdden filan değil internetten yükledim o yüzden mi bişeyler bozuk diye düşünmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 oyun bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 warpatch.bin'i silip öyle dene. hala olmuyorsa ISP sorunudur, bazen oluyor öyle İsveçliye bile. <PatchConfig> <Config> <ResourceModules> <Module name="http" /> <Module name="login"> <PreAuth /> </Module> </ResourceModules> <PatcherProduct> <Product name="EAMythic Patcher" description="EAMythic Patcher" prodfile="patcher-goa.prod"> <manifestrepos> <repo url="http://patcher.war-europe.com/patch/patcher/manifest/" /> </manifestrepos> </Product> </PatcherProduct> <MainProduct> <Product name="Warhammer European Release" description="Warhammer European Client" prodfile="war-goa.prod"> <manifestrepos> <repo url="http://patcher.war-europe.com/patch/warhammer/manifest/" /> </manifestrepos> </Product> </MainProduct> </Config> </PatchConfig> urlleri kısalttı, linke bakıp düzeltirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 yok hala olmuyor neyse 1-2 gün daha denerim sonra uninstall :p sağol gene de tuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 komple oyunu baştan download edip reinstall denedim hala aynı sorun uninstall vakti gelmiş :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar