Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 min 4 sene devam eder bu bkz dawson's creek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 oynuyo şimdi hmmffffpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 çakbes var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 abiiiii çok kötüü -sıkıldım abi gece alemleri karı kız sürekli bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 kızlar adeta okuldan değil de keraneden pazara çıkmışlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 o nası okul lan hepsinde topuklu ayakkabı makyaj full. kravatlar fular gibi takılmış. ayrıca arabasına iddiaya girmeleri de çok ütopik olmuş. bak bi +5000 de burda var ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 az, retarded diyalog bakışmalar epik olmaya çalışan dı dı dıdı dın müzik evet 4 sene gider bu transkript ne allahım ya izleyin anlamazsınız fakirler dercesine yapmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 direk gossip girl'den kopi pest yapmasalar ama konsept aynı olsa belki güzel olabilirdi ama oyuncular falan da tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 -ne freak bi kız gibi bişey geçti arada. -okazyonu kaçırıyosunuz beeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 oha ben deonu anlamaya çalışıyorum, ne firik bi kız dedi. firik mi, firik ne la dedim kendimce, demek freak demiş. okul neresi yalnız, güzelmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 istanbul erkek lisesi iel iel olalı boyle ortam gormedi gerci vakıfta okuyanlar aynen boyleler=) liseliler cok aşmış gösteriliyor yalnız. son model arabalar ortamlar kızlar.. lan liselisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 SU'YU FACETE EKLEMEMİŞ! vay hıyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 fondaki müziğin çalmadığı oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 vampir olsak daha az dışlanırız hahahah. bi de şu arzu çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 mükemmelmiş lan bu dizi. hep beraber alkolle izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 bizim dizilerimiz kasıntı oldugundan güzel olmuyor oysaki alkol seks gibi kavramlar olsa daha bi rahat olcak karakterler.şöyle bi bong ortamları falan dönse hep bunlar olmadan götürmeye calısıtkları için kasıntı oluyor relax ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 of bakiyim dedim de ne kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ama yıldız kültür çok iyi. o kadın zaten hep çok iyi.canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 İncideki liseli ergen söylemini yerle bir eder lan bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 öyle ortamlar olsa mozaikten başka bişi izlenmez ya dizilerimizde. sigaraya mozaik, içkiye memeye çatala, kaseye ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 şu sinem kobalda para kazanıyor ya oyunculuk yaparak.birşey demiyorum ben :) kız 0 ya.hiç bi gelişmez insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 transkript aldılar güya sonra sınava giriyorlar kafam karışıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 bişi dicem bunlar kaç yaşında arabaları var ula nben liseyi bitirdikten kaç ay sonra 18 olduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 arkadas hangi liseyse bu tekrar okucam ben. bole arabayla geliyor herkes kizlarda inanilmaz kiyafetler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 acemi cadıdaki kız mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar