forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 geçen hafta herkes izlemedim ayağına yatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 senko said: etek boylari uzarsa dizi iptal olur. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ahaha dizideki kırmızı rujlar ve abartılı makyajlar yok olduğu gibi etekler de uzamış. dizi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 dizinin ilk dakkaları etekler kısaydı.sonra uzadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Red said: dizinin ilk dakkaları etekler kısaydı.sonra uzadı :) rütük uyardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 rütük uyarıyor cunku mal insanımız şikayet ediyor :) dizinin tek izlenirliği aysegulu bacaklarıydı o da gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 diziyi bi açtım "yaa geçen gün çet anlatıyordu abini bi dealerla görmüş" Bu arada bu zengin ailelerin arasında neden karı-koca birlikte olan yok. Zenginlik karıyı kocayı boşamaktan mı geçiyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 dizideki etekten tahrik olan insanimiz var :( Kiz var!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ineğin memelerinide şikayet etmiş milletiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 sinad said: diziyi bi açtım "yaa geçen gün çet anlatıyordu abini bi dealerla görmüş" Bu arada bu zengin ailelerin arasında neden karı-koca birlikte olan yok. Zenginlik karıyı kocayı boşamaktan mı geçiyor acaba? karıyı boşayınca gereksiz harcam oranı %95 oranında düştüğü için otomatik olarak zenginleşiyosun, evli kalırsan tüm parayı kadın alışverişte abuk subuk kıyafette makyajda harcadığı için zenginleşemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Sinem kobal değil de Merve Boluğur ne güzel hatun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 hiç izleyemedim caps varmı cok övüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 tum dizi caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bak bu topii ben açmıştım. çok hit aldı. sonra modlara para yedirip topii değiştirmişler, başkası açmış gibi göstertmişler. üstümden prim yaptınız -.- asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Bu diziyi tonla izleyen liseli kız vardır ya. AY ÇOK ZENGİNLER ÇOK COOOOOOLLLLLLARRRRRRRRRR PARÇALA BENİ ÇEEEEEET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bana cet diyen kiza, yan yana paralel dururken elimin ic kismi ile tersten agizinin orta yerine yurmak istiyorum. ayrica bu topicte küfür serbest olsun. Cet nedir mal bu senorya yazanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Bu Türk dizilerinde süper zengin ama problemli olayı nedir yaw. Hepsi deli zengin ama çok sıkıntılı dönemleri var hep bir isyan bilmem ne. Demek ki zengin olmak bu kadar zor bir iş olsa gerek. Baksana problemlere her dizide. Son model spor araba ve para ama bir kıza takmış olmalar felan. Hadi ordan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Dizide kasa, bilgisayar şifresi kıran üstün insanların hastasıyım..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 en az 10 tane yanlış şifre girmesi çok gerçekçiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 niye izlemiyonuz ya sinem kobal oscarlık oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Dizideki bütün kızlar stiletto okuyor. Önce ayşegül'ün elinde gördüm sonra su ve arzu da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Heves diye isim mi olur ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Heveste güzel kız. Ama Ayşegül kalbimin tek sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sinad said: Bu arada bu zengin ailelerin arasında neden karı-koca birlikte olan yok. Zenginlik karıyı kocayı boşamaktan mı geçiyor acaba? Bloomberg TV'de Amerikalı ve aşırı uzun süren reklam programlarının mucidinin özgeçmişini izlemiştim. Adam hayatında mihenk taşı denilebilecek her yeni ürün buluşunda eskisini boşayıp yeni ve daha güzelini alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 sinad said: Dizideki bütün kızlar stiletto okuyor. Önce ayşegül'ün elinde gördüm sonra su ve arzu da =) Ayrıca herkesin elinde iphone vardı, şimdi birden hepsi blackberry'e döndü. İlginç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar