Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Windoz 7 saçmalığı : "64 bit'i çözemedik biz aabey"

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Bu saatte halen ofisteyim. neden? şuursuz micros~1 64 bit windoz 7 professional yazarken network noanımının işleyişinde bi sorun var mı diye bakmamış. 2003 R2 SBS makinalı domain ortamına girdi çalışıyo falan iyi güzel...

ULAN NASI Bİ BAĞLANTI BU?! outlook falan her türlü çalışıyo, ama internet explorera gelince iş, hemen hemen bütün sitelerde ilk bikaç KB veriyi alıyo sonra duruyo.

Firefoz da aynı.

Delirtti beni, bi sürü siteye baktım kimsede adam gibi çözüm yok. Bi tek ethernet kartının duplexini düşürerek çözdüğünü iddia eden birini gördüm. teşekkür eden işe yaradığını söyleyen falan çoktu. en sonunda denedim...

oldu lan!

ama sadece internet sorunu çözüldü. kullandığımız personel vs. programı yine babalara gelmiş halde. bi de üstüne ne diye half duplex çalıştıriim lan ethernetimi?!

şimdi XP yüklüyoruz makinaya sdf.

MS'in en muhtemel çözümünü de formata başladıktan sonra buldum: VirtualXP diye bi "işletim sistemi eklentisi" breeh breeh breh! mal herifler.

bööle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

ULAN NASI Bİ BAĞLANTI BU?! outlook falan her türlü çalışıyo, ama internet explorera gelince iş, hemen hemen bütün sitelerde ilk bikaç KB veriyi alıyo sonra duruyo.

Firefoz da aynı.

Delirtti beni, bi sürü siteye baktım kimsede adam gibi çözüm yok. Bi tek ethernet kartının duplexini düşürerek çözdüğünü iddia eden birini gördüm. teşekkür eden işe yaradığını söyleyen falan çoktu. en sonunda denedim...

oldu lan!

valla bende de wireless bağlantıda olmaya başladı son 1 haftadır. restart atınca anca düzeliyodu ama senin bahsettiğin olayın aynısı mıdır bilmiyorum tabi.

duplex nedir onu bile bilmiyorum gerçi sdfsD=)
Sosyal ağlarda paylaş

eveeek. sorunu çözdüm. :D ÇÖZDÜM OOLUUUM!!!

aha bu servisi kapattım. ve sorun falan kalmadı. :D (bu arada hiçbi yerde bu çözümü de görmedim, değerini bilin eheh)

bu arada açıklamasını bi daha okudum da... AHAHAHAHAHA

"bu hizmet durdurulursa sağlanacak gelişmiş bağlantı hizmetlerinden yararlanamaz"mışım. ASFGGSFASLFD

Sosyal ağlarda paylaş

ofiste win7yi yaymaya çalışıyorum da böyle gerzek buglarla karşılaşınca engelleniyo tabi. o yüzden sıyırmıştım biraz :P aynı servis 32bit win7de de var ama 64bitteki çuvallıyo direkt. ayrıca ev kullanımında en ufak bi dert yok. SBS 2003 R2 serverlı domain ortamında yamuluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...