fde Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 üfff valdes yaa soğudum yediği gole bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ofofofoffff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 al işte valdes ve messinin yüzünden maç buralara geldi ikinci maç arsenal anti futbol olur inter gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 guardiola kafasini vursun duvara. cok mallik yapti geri cekerek takimi. wenger korkmadan surdu atak oyuncularini atti golleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abiiii budur ya. inanılmaz güzel goldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Arshavin reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 zaaaa barcelona yenik duruma düşünce çöküyor lan hep.moralleri bitiyor ispanyada 4 atarlar ama olsun :) bide arsenalda 19 yaşında wilşeyır var bi ona bak bide emre colaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 '' 1976lı yıllar '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 aaron ramsey daha iyidi ya ama ayagını kırdı iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 şl maçları ilaç gibi geldi ya galatasarayı izledikten sora futbol ne ya tenis ne güzel diyen erkekler gibi oluyordum nerdeyse kendime geldim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 david villa olsa atardı su son pozisyonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 van persie fena çaktı yalnız ilk golu(her ne kadar valdes'in hatası olsa da o açıdan öyle vurmak kolay değil) helal olsun arsenale hiç sevmiyorum barçayı zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yapabiliriz We can !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Red said: şl maçları ilaç gibi geldi ya galatasarayı izledikten sora futbol ne ya tenis ne güzel diyen erkekler gibi oluyordum nerdeyse kendime geldim biraz şl bence dünya kupası organizasyonlarından bile keyifli oluyor. ne gs'si. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 2. yarı barca neden kapandı anlamadım.ilk yarıdaki gibi oynasa 2-3 gol daha atarlardı.guardiola wengeremi acıdı ne yaptı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hiç sevmiyorum şu barça'yı, ne güzel oldu ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi galatasaray futboldan soguttu beni.hiç bir maçı izleyesim gelmiyor :) arsenal gol atınca ayaga falan kalktım o derece özlemişim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 wengerin bebeleri ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Arshavinin attığı golün her anı çok tatlıydı bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Edurus77 said: Arshavin reis arşavinden reis olmaz dost olur yoldas olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Messi ve İnesta 2. yarı sahada yoktular sanki. Gerçi bunda Guariolanın suçuda çok geri çekti takımı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 c.ronaldo reise armagan olsun bu galibiyet hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yoldaş arshanvin :P.ulan şu adamı 90 dk oynatsaydıda izleseydik negzel.walcott oynadığı dakika boyunca boş boş kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Barça 4-5 sallar Nou Camp'ta merak etmeyin...Bazen çok rahata alıyorlar gibi geliyorlar bana, belki iyi oldu tokadı yediler... Ben eleyebileceğini pek düşünmüyorum Arsenal'in... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 guardiola 2.yarı anadolu takımı antrenörü gibi davranmasaydı barca 1-2 gol daha bulabilirdi adamlar hücüm etmekten skoru korumak için oynamayı unutmuş , rovansta pique yok walcott da istediği boş alanları bulabiir geçen sene maxwelli harcamıştı camp nouda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar