Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2010-2011 sezonu..

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

allah aşkına ibrahimovicin interde oynadıgı döneme bakalım.takım olarak çok kötüler.ben interi sevdiğim için maçlarını izlerim.kendimi bildim bileli pes wining fifa hep interi almısımdır

şike davaları ile ugraşan milan ve juventus.ztn milan emekliler klubu.juventus desen hala toparlanamadı

buna rağmen takım olmakla uzaktan yakından alakası olmayan bir inter.herkes topu ibrahimivoce veriyor.adam 100 tane olumsuz hareketten sonra 1 gol atıp maçı alıyor

inter fenerbahçe maçını izleyelim mesela.ben o maç ibrahimoviçten nefret ettim resmen.

bir insan yetenekli olabilir.ajaxta iyi de olabilir

barcelona nın sistemi uygun değildi filan hikaye.artık öyle tek futbolcuyla oynanan futbol kalmadı.

bütün takım ibrahimovicin gol atmasını beklicekte falanda filanda.yanındaki adama pas atsa pozsiyon olacak surekli 5 kişi arasına giriyor.imkansız şeyleri deniyor.hani bunu sürekli yapıyor artık.

tek başına takım kursun ibrahimoviçspor diye orda oynasın.

yetenekse olay serdar özkanda yetenekli.

ibrahimoviç mourinholu inter döneminde oynasaydı inter şlyi alamazdı.milito veya etonun yaptıklarının 10da 1 ini yapamazdı

2 tane fantastik gol atar sizin için büyük topcu olurdu işte.

büyük topcu olsa daha farklı yerlerde olurdu.yakında fenebahçeye falan gelir.yada katarda futbolu bırakır
Sosyal ağlarda paylaş

milan büyük klupte milan milan değil suan

onların işi uzun.emekliye ayrılsın bi takımın yarısı ondan sonra bakalım ne olacak :)

ayrıca seri a çok kötü kaç senedir

mourinhodan ssora interde yalan oldu.juventus ve roma desen ztn bi cacık yok
Sosyal ağlarda paylaş

Milan kötü diyorsun ama ona rağmen İbrahimoviç atıyor golleri :D Mesela bana göre İbrahimoviç tam R.Madrid'lik forvet. Geniş alanda rahat oynaması, hızlı gole gitme vs tam R.Madrid'lik oyuncu. R.Madrid taraftarıda benimser böyle bencil ama fantastik oyuncuları. Zaten R.Madrid iyi pas yapamıyor bireysel yıldızlarıyla gol buluyor. İbrahimociç'te böyle bir adam. R.Madrid takım oyunu oynasa tamam diyecem İbrahimoviç bozar. Higuain'den kat kat iyidir.

Bu arada ahtırlatayım İbrahimoviç, Barça'da tutunamaz Barça'nın sistemine gitmez dedim. Şu forumda 1 kişi kabul etmedi inanmadı. Şimdi herkes İbrahimoviç Barça'ya uymazdı zaten diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben eto-ibo transferine ilk andan beri eto daha iyi topçu barça hata etti demiştim

ya bakalım ibrahimoviç ilerde unutulmaz bir futbolcu olursa başarıdan başarıya koşarsa özür dilerim

ama zor yani ahah

bide ben ibo gol atamıyor demiyorum ki ?

1 gol atıyorsa maç başından sonuna kadar kanser ediyor ama
Sosyal ağlarda paylaş

Hastası olduğun Ronaldo'da kanser ediyor abi otur Villa Real maçını izle. 3 gol 1 asist yaptı. Ama maçı izleyen bilir Mesut olmasa R.Madrid ayağında top tutamıyordu atağa gidemiyordu. Mesut oyalamasa topu biraz Madrid'te tutmasa Villa Real maçı ilk yarıda bitirecekti nerdeyse.

Ronaldo'nun yaptığı o pas hataları, o artist artist gereksiz hareketlerde kanser ediyor. Ama nedir adam 3 gol 1 asist yapıyor. Yinede maçın gizli kahramanı Mesut. O olmasa R.Madrid 2 pas bile yapamazdı. Takımın tamamı zaten bir sürü pas ahtası yaptı. Ronaldo en kötüydü o konuda.

Hani sırf Mesut için R.Madrid'in yenmesini izliyorum her maç. Messi'ye olan sempatime rağmen MEsut için elclasicoda bile R.Madrid alsın istedim. Ama benide Ronaldo kanser ediyor. Dağa taşa şut çekiyor. Bir sürü artistik gereksiz hareket.

Boş adama nie artislik yaparak pas atarsın? Gerektiğinde yapsa eyw diyecem. Neden o kadar şut kullanıyorsun gol kralı olmak bu kadar mı önemli. Mesut'un sağ köşeden sol ayağıyla çok daha uygun olduğu firikikleri bile inadına dağa taşa vuruyor. Kaç maçtır abi bari bunu bırak adama die içimden söyleniyorum daha 1 tane bırakmadı.

Haaa 1 tane bıraktı. Oda sağ en köşedeydi. Gitsin orta açsın gol atarım diyerekten. Frikiğe uygun değildi diye bıraktı. 1 tane kullandı Mesut uygun bir frikik bile değildi golü attı. Demek uygun pozisyonda sol ayaklı adama bıraksan tonla frikik heba olmayacak.

Benide Ronaldo kanser ediyor. Ama R.Madrid çok sabırlı taraftarları seviyor böyle boş pozisyonda artistik hareketler yapan adamları. Bireysel goller istiyorlar. O yüzden İbrahimoviç bana göre R.Madrid için bulunmaz hint kumaşı.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yine argümansız argümansız sallamaya başlamış bazıları...

Zlatan
17 maç 65 şut 8 asist 10 gol
villa
17 maç 85 şut 5 asist 12 gol

Bana nasıl olup da ibrahimovice daha bencil sırf kendini düşünerek oynuyor diyebiliyosun onu bi açıklar mısın?

Adam kendi başına takım sırtlamaya alıştı da o yüzden sana öyle geliyor.
Yıllarca inter adamın ayağına baktı, milli takımı ayağına baktı hatta şuan da milan onun ayaklarına bakıyor.
Cehaletini yeterince gözler önüne sürdün bence bi süre buralarda dolaşma git maç falan izle tekrar takip et ne bileyim pes oynamakla futbol bilgisi edinilmiyor malesef.
Ha elimde keşke kaç kere çalıma girip kaç kere olumlu top kullandıkları falan da olsa ayrıca yüzüne çarpabilsem de malesef öyle ayrıntılı bi istatistik bulamadım.

p.s. İstatistikler de espn'den alıntıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hadi Henry çok başarılı olamadı Barca'da anlarım yani problem değil de, İbo olayı çok farklı adam takımda dışlandığı halde leblebi gibi gol atmaya devam etti. Ki bilmiyorum ne kadar insan takip etti de ibo geçen seneki gollerin çoğunu Guardiola mecbur kalıp sahaya sürdüğünde attı. Yani öyle 3-4 olmuş maça girip 2 gol atıp çıkmadı adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu istatistik ne için pardon? Kusura bakma ama İbrahimoviç Barça'ya göre bayağı bayağı bencil. Tek sen maç izlemiyorsun. Villa'nın İbo'ya göre Barça'ya kat kat daha çok ayradığıda ortadadır.

İbrahimoviç gözümde baya iyi oyuncu. Ama Barça onun oynayacağı son takım. Nitekim 2 sezon arasındaki futbol farkına bakılınca görülüyor.

Hatta diyorum R.Madrid'te oynasın Higuain'i ezer geçer. Ama Barça'da değil.

Ha üstüne ekliyorum Ronaldo dünyanın en bencil oyuncusudur. İbrahimoviç'tede Ronaldo kadar olmasada onda da vardır süper EGO.

İbrahimoviç'i şuan Milan'da bayağı beğeniyorum. Ama şuana kadar tanıdğım İbrahimoviç bildiğin baya yüksek egolu bir oyuncu.

Ha kimse o konuda C.Ronaldo'nun eline su dökemez. Argüman mı istiyorsun? Bütün R.Madrid maçlarını izle.
Sosyal ağlarda paylaş

Rıdan Dilmen ben hala futbolcu olsam C.Ronaldo ile top oynamak istemem dedi. Bu kadar bencil oyuncu görmedim diyor. Bütün dünya Ronaldo'nun egosunu konuşuyor. Sakın şut istatistikleri falan koyup git kumda oyna gibi laflarla gelme :) Herşey ortada aksini iddia edersen sen git kumda oyna kum güneş biraz tatil yap.

Edit= İbrahimoviç hakkında yanlış anlaşılmakta istemem. Barça dışında dünyanın her takımında havada karada oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

henry ile ibo ne alaka ya

uniross hala attıgı gollerle geliyorsun

maçlar 90dakka ben adam gol atamıyor mu dedim

hayır onuda geçtim ben fikrimi söylüyorum sen bana hakaret ediyorsun mal mısın ?

ben ibrahimoviç iyi topcu diyenler adam değil falan mı demişim

ayrıca ibrahimoviçin inter maçlarını izle.olayın gol atmak atmamak değil

devamlı 5 kişi arasına giriyor.pozisyonları öldürüyor.hani arada sırada değil her maç yapıyor bunu.2 golde atsa maç boyunca adamı sinir eden bir futbol anlayışı var.

interdeki maçlarını otur izle.fantastik goller atıyor ama 90dakka boyunca sanki sahada tek başınaymış gibi oynuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İyide Ronaldo tamamen konu dışı.
İbrahimovic forvet ki forvet oyuncusu azıcık bencil olur.
Siz bencil diyorsunuz bende adam sizin bencil olmayan villa'nızdan daha az şut atmış daha çok asist yapmış diyorum. Ortaya bi argüman koyuyorum sen gelip maç izliyorum bencil diyosun.
Hala şunu anlayamadınız bişey iddia ediyorsanız arkanızda bi destek noktanız olsun işkembe-i kübradan sallamayın.
Sosyal ağlarda paylaş

1-) hakaret ediyosun diyerek hakaret etmen baya başarılıymış.
2-) Ben gol istatistiği koymadım oraya şut ve asist istatistiği koydum baya kapak gibi ama hala bi körlük var görmek istemiyorsun anlaşılan.
Diyorum ki bu sezon istatistiği, ibo daha az şut daha çok asist yapmış villa'dan.
Nasıl oluyor da ibo daha bencil oluyor bu adamdan diyorum.
ki hani Barca'nın attığı gol toplamı baya fazla olmalı milan'dan.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu şut istatistliğiyle geliyorsun.ki ben ibrahimoviç çok şut atıyor bi kere bile yazmadım.cunku benim ibrahimoviçi eleştirdiğim nokta şut atması değil.

bencillik sadece az şut çok şuta göre mi oluyor.

oyun içinde topla yaptıkları benciil olmuyor yani

forvet adam tabiki şut atıcak

benim bahsettiğim topu ayagına aldıgında oyunu öldürmesi

gereksiz işler yapıyor.kanser ediyor adamı.yanındaki adama pas atmıyor.

şutuyla alakalı yada gol atıp atamamasıyla alakalı eleştirmiyorum ben adamı

sadece artık öyle tek futbolculu sistem kalmadı nerdeyse azalarak bitiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Ya işte allah kahretsin ki yok kaç top almışlar kaçını çalım denerken kaybetmişler kaçını olumlu kullanmışlar şeklinde bi istatistik.
Olsa onu da koyucam da bulamıyorum malesef.
Sen bencil diyorsun ben de forvet oyuncusunun olması gerektiği kadar bencil diyip istatistik koyuyorum buraya,
sonra sen o istatistik şöyle böyle diyip tekrar bencil diyosun.
Hatta kötü futbolcu falan demeye getiriyosun.

@red
"
gereksiz işler yapıyor.kanser ediyor adamı.yanındaki adama pas atmıyor."

Yani bunu yapıyorsa nasıl villadan fazla asist yapıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

@Red

O Konuda Ronaldo'yu neden ayrı yere koyuyorsun. Ronaldo dünyanın en iyi 2 oyuncusundan biri. Ama şu İbrahimoviç'i kötülediğin özellikler Ronaldo'da daha fazla. Hatta üstüne tanımam. Her maç dünyanın atağını öldürüyor. Ama R.Madrid'in sisteminde adam başarılı oluyor. Rezil bir maç oynuyor 3 gol 1 asistle maçı kazanıyor.

Hani İbrahimoviç dediğin şeylere göre kötüyse Ronaldo'da baya kötü. Xavi süper topçu diyorsun, Xavi'nin en büyük özelliği süper pasör olması bencil olmaması Ronaldo'nun tam zıttı. Ama yine Xavi gibi süper pas organizasyonları yaratan dünyanın en iyi verkaç oyuncusu ve bencil olmayan Messi'yi Ronaldo'ya tercih ediyorsunda İbrahimoviç mi kötü oluyor. Çelişkileri anlamadım kusura bakma.

Ha dersin ben böyle göze hitap eden oyuncu seviyorum eyw ama İbrahimoviç'te işte öyle bir oyuncu farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ronaldo da bencil evet.ama onu beğeniyorum.hızlı adam.fizği var.koşuyor mucadele ediyor çabalıyor

onunda 100 metreden kaleye şut çekme gibi fantezileri var ama beinm takıldıgım olay şut çekme filan değil çeksinler şut

ronaldo daha bi takım oyuncusu ama.tamam bireysel olarak tabi ön planda.

interin ibolu maçlarını izle uniros.ben interi özel olarak izlediğim için konusuyorum.romada tottiyi sorsan bişi diyemem pek

ama otur izle.sonra gel.
Sosyal ağlarda paylaş

Henry ile İbo ne alaka denmiş, şöyle açıklıym.

İkisi de aynı tipte forvet oyuncuları ve ikisi de birbirine çok yakın yeteneklere sahipler.

En büyük farkları ise daha önce de dendiği gibi İbo'nun egosunun büyük olması, Henry'nin egosunun çok az olması.
Sosyal ağlarda paylaş

işte o yuzden kıyaslamam bile henry ile.henry büyük topçudur.

ibrahimovic gol atıyor ben gol atamıyor guiza gibi kazma falan demiyorum

fakat oyun içinde sinir edici bir futbol anlayışı var

yani hasanşaş gibi düşünelim.hasanşaş mantalitesinin daha yetenekli ve gol atanı

hasanşaş mantalitesi orta yapsan gol olucak topu çekip 3 kişi arasına girmek mesela

böyle adamları sevmiyorum.bir maç 20 tane fantastik hareket denemesi yapıp 1 tanesi olumlu olunca efsane olan adamları

ronaldo ise bu açıgını mucadele ederek hırsıyla kapatıyor.o yuzden ronaldoyu ayrı tutuyorum

ibrahimoviçin yeteneğinide tartışmıyorum.fakat dediğim gibi milanın taze kana ihtiyacı var oynuyor ona böyle admlar lzm

fakat ibrahimoviç yapısı gereği 10 klupten 8 inde iş yapamaz.artık öyle 10 kişinin futbolcunun ayagına baktıgı dönemler bitiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bide şuana kadarki maç istatistiklerini bulamadım ama şu var bu sezon için;

Şuan için Ronaldo;

18 maç 22 gol 6 asist 127 şut. (kaçı isabetli keşke bulabilseydim şutların)

Messi Şuan için;

15 maç 18 gol 12 asist 77 şut. (Bununda kaçı isabetli merak ediyorum) Ama yukardaki resimden tahmin edilebilir heralde o ana kadar 44Te 24 isabet Messi. 82'de 31 isabet Ronaldo. Şuan daha fazla maç oynanmış aradaki fark daha ne kadar açılmıştır kim bilir. Aldıkları süre farkınada dikkat.

İstatistikle geliyorsunuz ya o yüzden ekledim.

Sosyal ağlarda paylaş

tamamda şu messi ronaldo istatistiğinin tartışılması saçma bi kere

cunku barcelona ile real madrid çok farklı iki takım

zaten istatistiklere göre mustafa sarpta çok iyi adam

ben istatistikleri baz almıyorum mesela.izlediğim gordugum adama bakarım

ibrahimovic 20 maçta 30 gol atmış diyelim

e izlerken 90 dakka boyunca kufur ettirdikten sonra.

:)
Sosyal ağlarda paylaş

Her iki takımıda izliyorum. Hem Ronaldo bencil ama seviyorum diyorsun hem Barça daha iyi diyorsun. Doğaldır eskide kaldı bazı şeyler artık en iyi takım oyunu oynayan takım eziyor. Misal 5-0. Bencil Ronaldo takımın en iyiysiyken, sahada horoz gibi gezerken R.Madrid nasıl Barça'dan iyi olsun abi. Sen anlat bana. Ben Mesut'un çabalarına üzlüyorum. Madem Ronaldo Higuain gibi 2 bencil adamı takım başına koyacan Mesut gibi takım adamını neden alırsın.

Nasıl olacak abi dağa taşa ronaldo şut çekerken boş pozisyonda artistik patinaj yaparken. Bom boş adamlara pas atmayıp gol krallığı kasarken R.Madrid nasıl başarılı olacak. Yani Barça'nın iyi olmasında Messi'nin Xavi kadar payı yok ama R.Madrid'in 5 yemesinde Ronaldo'nun hiç suçu yok çevresi kötü.

Brezilalı Ronaldolu, Zidane'lı Figo'lu Beckham'lı yıldızlar karması nerde ki o takım müthiş pas yapıyordu. Hem takımdı hemde bireysel yetenekleri vardı. O takım nerde Ronaldo'ya üzerine kurulmuş saçma sapan futbol nerde. Bekle ki Ronaldo gol atsın R.Madrid kazansın. Bende Ronaldo'ya çok sövüyorum açıkçası maçları izlerken. Mesut olmasa izlemem bile maçlarını o kadar kötü.

Yok R.Madrid abi kimleri gördü bu takım. Ronaldo'yu her bu takımda izlediğimde sanki bu takımda ne kral adamların oynadığını unutuyor gibi. O adamlar bile (Ki bence Brezilyalı Ronaldo dünyanın en iyisidir) bu kadar artist değildi. Bu takım kimleri gördü be heheyytt sen kimsin :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...