Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2010-2011 sezonu..

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Arsenal deplasmanda City'i 3-0 yendi bugün. Fabregaslar Walcottlar Van Persieler falan her 2-3 maçta bir sakatlanmasa neler yapacaklar da....

Bir de bahsi geçmemiş ama haftaiçindeki inter-totenham maçı.... Gareth Bale ile "İYİ VURUR ORALARDAAAAAAAAAN" 101.

http://www.timsah.com/Inter-Tottenham-4-3-Muthis-macin-genis-ozeti/N00VrAA59X5
Sosyal ağlarda paylaş

Kaka hemen kesemez ama Milan'daki performansını yakalarsa kesemiyeceği oyuncu yok. O performansı yakalamakta baya zaman ister. O zamanıda 70lerden sonra Mesut'un yerine girerek bulur anca.

Barça bu sene eskisi gibi oynuyamıyor. Dikkat edin defansta top çıkarmakta falan zorlanıyor eskisi gibi rakibi kendi sahasına gömemiyor. 2li 3lü baskılar yok. Real Madrid daha iyi durumda şuan.

Tuncay güzel gol attı da puan gelmedi. Aynı bizim türk takımların Avrupa'da öne geçip hemen saçma bir gol yemesi gibi bişey oldu. 5 defans oyuncusu arasında adam gol attı.

Mesut bu sene Ronaldo'yu gol kralı yapar. Çünkü artık Ronaldo'dan daha iyi asist yapan biri var takımda. Tabi Kaka'da öyleydi ama sakatlıklar adamı mahfetti. Mesut oynayınca Ronaldo içeriye daha çok girebiliyor ve gol pozisyonuna girebiliyor. Aynı geçen yıl İniesta ve Xavi nasıl Messi'yi beslediyse Dimaria ve Mesut bu sene Ronaldo'yu besliyor. Özellikle Mesut hakkını veriyor. Fakat Mesut ilerde çok pres yapmıyor. Kaka sırf bu yüzden formayı geri alabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

şu performansla mesut'un kesileceğini pek sanmıyorum, Ronaldo - Mesut - Kaka üçlüsü ile ilerde oynayabilir Mourinho. Bunun içinde tabii Ronaldo'nun eski yerine sağ açığa dönmesi gerekir. Orada da solda olduğu kadar etkili olamayabilir diye düşünüyorum.

Tabii Kaka'nın göbekte oynayacağını hesap edersek böyle diyorum. Başka nerde oynayacak lan? FIFA ya da Pes mi adamı kanata koyup yıka yıka geçelim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Mesut'u ben de çok beğeniyorum, keza Di Maria'da hem Maradona'yı hem Mourinho'yu yanıltmadı güzel performans gösteriyor, fakat şu Real kadrosu birşeyler yaparsa bu Mourinho farkıdır; birkaç adam dışında Real Madrid ismini kafadan taşıyabilecek oyuncular yok, ama sistem cayır cayır işliyor. Bana göre Ronaldo-Ramos-Casillas-Higuain dışındaki oyuncular yıldız bile değil ama işte Mourinho farkıyla hem fizik kondisyon hem mental açıdan yıldız olacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaka'yı heralde şuan oynamadığı için yıldız saymadın. Mesut'ta gayet bildiğin yıldız. Milli takımda atıyor attırıyor aynı şekilde R.Madrid'te. Mesut çok ön plana çıkacak işler yapmıyor. Ama yeri gelince bir hareket yapıyor 3 kişiyi oyundan düşürüyor falan egoist değil. Yoksa adamın çok numarası var ki zamanla hepsini görecez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...