0nur Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Samsung R580-JS04TR -- http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=2873&u=Samsung%20R580-JS04TR Acer 5740G -434G50MN -- http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=2584 Hp Pavilion Dv6-2156 -- http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=2892 1550 TL bütçem var bu 3 notebook arasında kararsız kaldım özellikle bunlardan birini kullanan varsa artılarını - eksilerini söylerse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 hp al digerleri iskembeci bilgisayari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 hp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ben samsung derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0nur Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 HP eziyo Acer'ı ankette ama Acer'ın ekran kartı HP'den iyi Samsung'un da da öyle... HP'nin 7200 rpm lik diski dısında bi artısı yok gibi gözüküyo o da çok büyük bi fark yaratır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 acer alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0nur Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 HP'yi de sırf HP olduğu için almak istemiyorum Samsung daha mantıklı geliyo ama Acer için de ekran problemleri fln giderildi diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 acer alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 hp biraz casper kafasında.. hatta direk o zihniyette çalışan bu yüğzden de müşteri hizmetlerinde insanların sinirlerini oynatan bir marka.. samsung anadolu grubudur 4-4 lüktür acer netbookum var bir kere servise götürdüm hiç sıkıntı yaşamadım ama acer dır sonuç olarak, ha acer sahibi olup d şikayeti olan tanıdığım yok etrafda ama hp alıp da servise götürüp sinir katsayısı yükselmiş bir kaç kişi tanıdım/tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 samsung mönitörlerininde sağlam olması lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0nur Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Packard Bell nasıldır acaba ? Kullanan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 0nur said: HP eziyo Acer'ı ankette ama Acer'ın ekran kartı HP'den iyi Samsung'un da da öyle... HP'nin 7200 rpm lik diski dısında bi artısı yok gibi gözüküyo o da çok büyük bi fark yaratır mı ? yaratmaz; samsung gayet iyi duruo acerlar çok fazla ısınma problemi yaratıo yeni seride pavilionlar çözmüş durumda samsung içinde çok sessiz ve ısınma problemi hiç yok diye okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 pardon ben yanlis bakmisim samsung olarak degistirdim. hp demistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 aman HP ıyk. hiç sevmiorm. sıkıntı sorun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 samsung'u tek geçerim hp de samsung'ta laptop kullanan birisi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar